Προς το περιεχόμενο

sql database και jommla και δωρεαν φιλοξενια στο tophost.gr


ioanniskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο Τίτλος του θέματος είναι λίγο ψαρωτικός μιας και δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι το sql.Παρόλα αυτά γνωρίζω πως πρέπει να δημιουργήσεις μια sql στο domain σου και να συμπληρώσεις τα στοιχεία της σε ένα αρχείο του joomla (configuration.php).Έχω κάνει αρκετές δοκιμές με joomla σε servers με free hosting οπότε είπα να πάω στο επόμενο βήμα.Κατοχύρωσα ένα domain στο papaki.gr και μου προσέφεραν 2 μήνες δωρεάν hosting μιας και συνεργάζεται με το tophost.gr.Οπότε είπα να εξαντλήσω αυτούς τους 2 μήνες και μετά να πληρώσω και για hosting.Μέχρι εδώ όλα καλά.Μου στέλνουν λοιπόν τους κωδικούς για το control panel και για ftp, μπαίνω κανονικά ανεβάζω αρχεία αλλά έχω πρόβλημα με το sql database.

Αν επιλέξω από το control panel(plesk) να δημιουρήσω μια sql database το μόνο που μου ζητάει είναι το όνομά της και έτσι δεν γνωρίζω ούτε το username της ούτε το password.

Βέβαια δοκίμασα να εγκαταστήσω ένα site application μέσω του control panel.Για την εγκατάσταση του wordpress όλα έγιναν κανονικά.Μου ζήτησε όνομα για την database,username και password και όλα έγιναν κανονικά.Αν όμως επιλέξω να εγκαταστήσω άλλο site application π.χ.joomla,xoops μου βγάζει το σφάλμα:

ERROR: PleskFatalException

Command not found: install_form

0: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3:156

psaerror(string 'Command not found: install_form')

1: /usr/local/psa/admin/plib/class.cList.php3:171

cList->setFSP(string 'install_form')

2: /usr/local/psa/admin/htdocs/domains/hosting/site_app_pkgs.php:111

require(string '/usr/local/psa/admin/htdocs/domains/hosting/site_app_pkgs.php')

3: /usr/local/psa/admin/htdocs/plesk.php:23

 

Σας παρακαλώ τα φώτα σας.Να πληρώσω και να κάνω τη δουλειά μου.Και αν παραμείνω σε αυτόν τον server και είναι μόνιμο το πρόβλημα;Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το μήνυμα λάθους λογικά στο βγάζει επειδή δεν βρίσκει κάποια αρχεία για την εγκατάσταση του cms που θες. Γιαυτό πρέπει να απευθυνθείς στην tophost.

Για το username που θέλεις κοίταξε στο plesk εαν έχει κάποια επιλογή (στις βάσεις δεδομένων) που να μπορείς να φτιάξεις έναν χρήστη και να του δώσεις δικαιώματα πάνω στην βάση που έχεις φτιάξει. Εαν δεν έχει τότε δοκίμασε να βάλεις σαν όνομα χρήστη το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχεις στο plesk. Εναλλακτικά μπορείς να δεις στο site της tophost για πληροφορίες/κείμενα βοηθείας ή να μιλήσεις μαζί τους να τους ρωτήσεις :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...