Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για ένωση πολλων mp3 σε ένα!!!!


kpartsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ενώσω πολλά mp3s σε ένα;;;

2.Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να ριπάρω ένα cd σε ένα και μοναδικό mp3;;;

 

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ακούω live ή μιξαρισμένους δίσκους σε mp3 player μου κάνει αυτές τις σπαστικές και ενοχλητικές διακοπές από το ένα τραγούδι στο άλλο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν συνεχόμενο!!!! :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Parsifal το mp3merger καταπληκτικό!!!! Πολύ απλό και γρήγορο!!!! Προσπαθούσα χτές με το Audacity και ήθελε δύο ώρες αυτό που το mp3merger έκανε σε 20 δευτερόλεπτα!!!!

 

Φίλε revvok ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Θα δοκιμάσω και τα προγράμματα που μου πρότεινες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Audacity, το Cool Edit Pro, ο απόγονός του το Adobe Audition, το GoldWave κ.ά. συναφή προγράμματα κάνουν κατά βάση για δουλειές με WAV πηγή. Όταν δουλεύεις συγκεκριμένα με MP3 αρχεία και δε σε ενδιαφέρει να προσθέσεις εφφέ, να κάνεις μίξεις ή άλλα τέτοια κόλπα που υποστηρίζουν τα παραπάνω προγράμματα, υπάρχουν τα εξής free εργαλεία για Windows, έκαστο άριστο στον τομέα του, που δουλεύουν απευθείας σε επίπεδο frames των MP3 χωρίς να επιβάλλουν επανακωδικοποίηση :

 

MP3Gain :
Για κανονικοποίηση του volume

mp3DirectCut :
Για πολυπλοκα κόψιματα/ραψίματα

MP3 Merger :
Για απλή συνένωση πολλών MP3

 

Όπως δεν ενδείκνυται η βαριοπούλα για να καρφώσουμε ένα μικρό καρφάκι, έτσι δεν ενδείκνυται και η χρήση πανάκριβου studio software για απλές εργασίες που γίνονται με ελαφριά freeware/open source προγράμματα. Έχω δει πολλές φορές να προτείνεται κάτι τέτοιο εδώ στο forum και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Είναι απίθανη η ευκολία με την οποία κάποια μέλη προτείνουν να σηκώνουμε Jolly Roger στο κατάρτι και να φοράμε το eye-patch για κάτι στοιχειωδώς απλό.

 

 

Ευχαριστώ που υπομείνατε το παραλήρημα-μανιφέστο μου υπέρ του F.O.S.S. software... :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...