Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με κάθε μορφής διάδοσης γνώσης ΑΛΛΑ αντρίκια και ντόμπρα:

«Παιδιά φτιάξαμε το τάδε παρκινγ και έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και λεωφορείο που σας πάει στο αεροδρόμιο»

σωστος!

αλλα οι περισσοτεροι δε το σκεφτονται ετσι...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο σχετική έρευνα που έκανα σήμερα (ταξιδεύω αύριο), υπάρχουν κι άλλα δύο πολύ κοντά που σε πάνε και σε φέρνουν οτι ώρα θες. έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές και τα δύο. Δεν ξέρω πάντως αν αξίζει τον κόπο. Για 9 μέρες η διαφορά με το αεροδρόμιο είναι 17 ευρώ (43 στο ιδιωτικό, 60 στο ελ. βεν. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πάντως οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Το κλειδί το παίρνεις αν θες μου είπαν.

edit: μην είστε τόσο καχύποπτοι ρε παιδιά, μπορεί ο άνθρωπος απλά να άφησε εκει το αυτοκίνητο του. Ούτε εγώ ήξερα οτι υπήρχαν ιδιωτικά parking εκεί που σε πάνε στο αεροδρόμιο :)

Δημοσ.

humoraddict όταν βλέπεις κάποιος που γράφεται σήμερα, ξεθάβει θέμα του 2008 και το πρώτο του post ειναι για το πεθαμένο θέμα, τότε σίγουρα δεν ειναι τυχαία ή αθώα η πρόθεση του. Δεν είναι θέμα καχυποψίας ή κακίας ή ζήλιας, αλλα απλή απέχθεια στο spam (κάθε είδους).

Γενικά οταν υπάρχουν ξεκάρφωτα/spam posts για κάποια επαγγελματική ιστοσελίδα, τότε 90% των περιπτώσεων ειναι αποτυχημένο SEO από την εταιρεία που έφτιαξε τη σελίδα. Λένε στον πελάτη οτι στην τιμή περιλαμβάνεται και η προώθηση σε γνωστές ιστοσελίδες, αλλά γίνεται με λάθος τρόπ, που η διαφήμιση καταλήγει δυσφήμιση.

Όσες φορές χρειάστηκε να ταξιδέψω μέρες, άφηνα το αυτοκίνητο κάπου κοντά στο μετρό και πηγαινοερχόμουν στο αεροδρόμιο με metro. Πολύ πιο φθηνά.

Δημοσ.

έτσι όπως το θέτεις μπορεί να χεις και δίκιο, ομολογώ πως δεν πρόσεξα τις ημερομηνίες. :-)

αν θέλεις να το αφήσεις για μέρες είναι λίγο επίφοβο να το αφήσεις κοντά στο μετρό. εγώ για λίγες ώρες το αφήνω όταν κατεβαίνω κέντρο και πάλι τρέμει το φυλλοκάρδι μου με όλα αυτά που γίνονται. το καλύτερο είναι όταν πρόκειται για μεγάλο ταξίδι να σε πάει και να σε φέρει κανένας φίλος :-)

Δημοσ.

humoraddict όταν βλέπεις κάποιος που γράφεται σήμερα, ξεθάβει θέμα του 2008 και το πρώτο του post ειναι για το πεθαμένο θέμα, τότε σίγουρα δεν ειναι τυχαία ή αθώα η πρόθεση του. Δεν είναι θέμα καχυποψίας ή κακίας ή ζήλιας, αλλα απλή απέχθεια στο spam (κάθε είδους).

Γενικά οταν υπάρχουν ξεκάρφωτα/spam posts για κάποια επαγγελματική ιστοσελίδα, τότε 90% των περιπτώσεων ειναι αποτυχημένο SEO από την εταιρεία που έφτιαξε τη σελίδα. Λένε στον πελάτη οτι στην τιμή περιλαμβάνεται και η προώθηση σε γνωστές ιστοσελίδες, αλλά γίνεται με λάθος τρόπ, που η διαφήμιση καταλήγει δυσφήμιση.

Όσες φορές χρειάστηκε να ταξιδέψω μέρες, άφηνα το αυτοκίνητο κάπου κοντά στο μετρό και πηγαινοερχόμουν στο αεροδρόμιο με metro. Πολύ πιο φθηνά.

Ωωωωππααα!! (Άκουσον μεν πάταξον δε.. που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι) :)

Δεν περίμενα τόσα πικρόχολα σχόλια για μια πληροφορία που θεώρησα καλό να την γράψω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφεις για "ξεθάψιμο θέματος του 2008" ούτε και αυτά που λες για spam posts, αποτυχημένο SEO (τι πάει να πει αυτό?). Είμαι όντως καινούργιος εδώ, δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία για το τι μπορεί κανείς να γράφει σε ένα forum, αλλά αν μη τι αλλο, δεν νομίζω να προσέβαλα κανέναν ή να έγραψα κάτι το ανάρμοστο.

Το πως βρέθηκα στη σελίδα για το Πάρκινγκ στο Ελ. Βενιζέλος το εξηγώ αμέσως πιό κάτω:

Μιλούσα με ένα φίλο μου στο τηλέφωνο σχετικά με μία υπερβολική χρέωση που μου έκανε μία εταιρεία Courier για εκτελωνισμό ενός δέματος από Αμερική. Μου είπε λοιπόν ότι στο forum του insomnia είχε διαβάσει σχόλια και άλλων που είχαν το ίδιο πρόβλημα και ότι θα μπορούσα να κάνω τον εκτελωνισμό μόνος μου με πολύ λιγότερα χρήματα. Μπήκα λοιπόν στο insomnia και έγραψα στην αναζήτηση των forums "ελ. βενιζέλος εκτελωνισμός". Δεν μου έβγαλε κανένα αποτέλεσμα.. Μιλώντας ταυτόχρονα με τον φίλο μου στο τηλέφωνο, με ρώτησε αν το έγραφα με λατινικά ή ελληνικά, του είπα με ελληνικά, μου είπε για γάψε μόνο "ελ. βενιζέλος" και πάτα πάλι search και αυτή τη φορά μου έβγαλε αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο post του Apostolishatz (Parking στο "Ελ.Βενιζέλος"-τι παίζει?) το είδα δεύτερο στη λίστα και αφού βρήκα και αυτό που με ενδιέφερε για την FedEx (καμιά 15αριά σειρές πιό κάτω) επέστρεψα στο post του Apostolishatz για να διαβάσω τι έγραφε, μιάς και ταξιδεύω συχνά και ο τίτλος μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Βλέποντας στο post αυτό ότι δεν υπήρχε πληροφόρηση για φθηνότερο πάρκινγκ, έκανα εγγραφή στο forum και θεώρησα καλό να γράψω αυτό που έγραψα. Και ειλικρινά δεν πρόσεξα καν ότι ήταν post του 2008. Αν και δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία αυτό.. Ένα θέμα που έχει να κάνει με κάτι που συνεχίζει να υπάρχει (Ελ. Βενιζέλος) μπορεί να δέχεται νέα σχόλια. Όπως βλέπεις αγαπητέ isay δεν ξέθαψα κάτι εγώ αλλά η βάση του insomnia.. :)

Ίσως λόγω του ότι είσαι παληός εδώ να έχεις δει πολλά και να λειτουργεί το μυαλό σου με άλλο τρόπο απ' ότι το δικό μου. Δεν σε παρεξηγώ, απλά όφειλα μία απάντηση σε αυτά που έγραψες. Νάστε όλοι καλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω με κάθε μορφής διάδοσης γνώσης ΑΛΛΑ αντρίκια και ντόμπρα:

«Παιδιά φτιάξαμε το τάδε παρκινγ και έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και λεωφορείο που σας πάει στο αεροδρόμιο»

με αυτό τον τρόπο όμως θα απαγορευόταν το post του από το policy του forum, μιας και

Να μη συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών.
Δημοσ.

(άσχετο με την απάντηση του gr-observer)

Αν πάμε by the book πληρώνουν banner αλλά επειδή τα πράγματα ειναι σφιχτά, με λίγη καλή θέληση πάλι υπάρχει λύση. Επικοινωνεί με τους διαχειριστές, τους προτείνει κάτι σαν το παρακάτω και είμαι σίγουρος οτι δεν θα του πουν οχι.

«Ανοίξαμε το τάδε μαγαζί, είμαστε φθηνότεροι και μέχρι 30 Μαρτίου, όσοι πείτε Insomnia στο ταμείο θα εχετε 10% έκπτωση»

ThReSh είσαι παλιός και ξέρεις οτι ο όρος δεν υπάρχει για να βγάζουν λεφτά το insomnia, αλλά να μην γεμίζει σαβουροspam το forum. Οι διαχειριστές έχουν σημαντικότερες δουλειές απο το να σβήνουν ασύστολα.

Και ενα σχόλιο για τη «διάδοση της γνώσης». Αν αυριο γράφονταν κάποιο μέλος, ξέθαφε το θέμα και έκανε μια συγκριτική αναφορά στα parking που βρίσκονται γύρω απο το αεροδρόμιο με τιμές, αποστάσεις, υπηρεσίες, αυτό ειναι διασπορά και διάδοση γνώσης, ακόμα κι αν διαφημίζει έμμεσα το μαγαζί του.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι προφανώς, αλλά θα ήταν καθαρό spam αν το έγραφε όπως είπες, ενώ τώρα υπάρχει και η περίπτωση του να ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο gr-observer...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, αυτό είναι πρόβλημα που έχει χρόνια το insomnia. Σνομπάρει όποιους θέλουν κατά καιρούς να διαφημιστούν. Θυμάμαι πάνω από 3 φορές στα τελευταία 7-8 χρόνια να προσπαθώ να επικοινωνήσω παλιότερα - ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα- να προσεγγίσω τους διαχειριστές για διαφημιστική συνεργασία με μεγάλα sites που συνεργαζόμουν.

Καμία απάντηση.

όπως και να έχει, το θέμα του parking στο αεροδρόμιο που ψάχνω πολύ τελευταία έχει πλέον πολλές επιλογές. εγώ π.χ χρησιμοποιώ το USAVE parking - Link.png Site: www.usaveparking.gr . Το βάλανε τώρα στα 25 ευρώ  την εβδομάδα. 

Anyway, αν το διαβάζει κάποιος admin, θα ήταν χρήσιμη μία ενημέρωση τι ισχύει με τις διαφημίσεις, μιας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον να προβληθεί.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκλεισα μεσω internet  απο το πρωι μεχρι το βραδυ (05:30-23:30)  θεση για σταθμευση στο μικρας διαρκειας Ρ1 με μολις 9 ευρω.

Μεσα σε αυτο τον χωρο μπορω να παρκαρω οπου βρω ελευθερη θεση ?

Βαζω αν καταλαβα καλα το εκτυπωμενο barcode στο μηχανημα μου βγαζει καρτελακι και  ανοιγει η μπαρα  . Οταν φευγω το βραδυ παω με το καρετλακι στο μηχανημα και απλα το βαζω εκει που ειναι για πληρωμη και μου το επικυρωνει για εξοδο ?

Ευχαριστω.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ψιλοξεθαβω.

Το σ/κ θα πεταχτω με αεροπλανο σε ενα νησι και λεω να μην παρω ταξι γιατι θα παει κανα 50αρι μονο το πηγαινε. οποτε λεω να παω με το αμαξι μου και να το παρκαρω καπου εκει κοντα. οι τιμές σε σχεση με το 2008(πρωτο ποστ) εχουν μειωθει αρκετα βλεπω. σε ενα site απο τα πολλα που υπαρχουν κ μ το έβγαλε στα 13 ευρω για 1μερα κ ~20 ωρες (εβαλα λιγο παραπανω ωρες καλου κακού για τυχον καθυστέρηση αεροπλανου).

εχετε καμια αλλη προταση για πιο οικονομικα η κατι δοκιμασμενο?

επισης οκ παω στο παρκινγκ κ αφηνω το αμαξι. μετα? πως πας αεροδρομιο? σε πανε αυτοι επιτοπου? η περιμενουν να μαζευτει κοσμος και πανε καθε μιση ωρα για παραδειγμα?

Δημοσ.

Μπες σε καμια εφαρμογη π.χ. parkaround και θα βρεις τιμες. Γυρω στα 5 ευρω ειναι τη μερα. Το παρκαρεις στο παρκινγκ τους και σε πανε με βανακι στο αεροδρομιο αμέσως. Αν θελεις πολλα παρκινγκ εχουν και υπηρεσίες πλυσίματος κλπ Οταν επιστρέψεις τους παιρνεις τηλ και ερχονται να σε παρουν με βανακι παλι για να σε πανε στο παρκινγκ οπου θα παρεις το αμαξι.

* Εχω παει μια φορα στο Mega air park και μια στο easy air park αν θυμαμαι καλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...