Προς το περιεχόμενο

Έχετε Hardware για πέταμα?


desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, έχω συγκεντρώσει πολλά κομμάτια απο PC hardware στην αποθήκη μου, μιλάμε για παλιά και καινούργια αχρηστα/καμένα/κατεστραμένα αλλα και αρκετά λειτουργικά εξαρτήματα, τα οποία καλύπτουν σχεδόν όλες τις γενιές hardware από το 1996 μέχρι σήμερα...

Μιλάμε για τουλάχιστον 100 κομμάτια, από μνήμες RAM (SD-Ram, DDR1,DDR2) , CPUs (Pentium FX, Pentium 2, Pentium 3, Pentium 4 x3, AMD64, AMD Athlon XP, AMD64x2), GPUs (S3 Virge, μια αγνώστου ταυτότητος που γράφει απλά "Pine", Radeon 9200,X1600,X700,X1650,HD2600,ATI Rage Theater,GF5200,GF440,GF6600,Riva TNT2), κάρτες ήχου(SoundBlaster Live, Audigy, μέχρι και μια κάρτα που μπαίνει σε socket ISA έχω...) πάμπολες μητρικές κτλπ...

Συζητώντας λοιπόν σήμερα με κάτι φίλους (οι οποίοι φυσικά έχουν συνησφέρει αρκετά κομμάτια) είπαμε να κάνουμε κάτι σαν συλλογή... Όποιος λοιπόν έχει (κατά προτίμηση παλιά) κομμάτια Hardware, είτε λειτουργούν είτε όχι, και σκοπεύει να τα πετάξει, ή απλά τα έχει και πιάνουν τζάμπα χώρο, ας μου τα στείλει αν θέλει (κατόπιν φυσικά συνενόησης με Pm), με τα έξοδα επιστολής πληρωμένα από μένα. (Το κεφάλαιο βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά βλέπουμε...)

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, αρχιζουμε. Δυστυχως, δεν ειχα ποτέ την ευκαρια να δοκιμασω κανενα από τα παρακατω εξαρτηματα, και αρα δεν ξερω αν λειτουργουν, μισολειτουργουν ή ειναι καμενα.

 

-Επεξεργαστης celeron 667MHz, με ετοιμη θερμοαγωγιμη παστα και ψυκτρα (κανει capture avi με τον indeo video της intel για codec σε 8 καρε/sec)

-Καρτα επεκτασης ISA για να προσθεσετε στο pc σας παραλληλη και σειριακη (rs232) θυρα!

-Αλλη μια καρτα επεκτασης ISA αγνωστου λειτουργιας (μαλλον για καρτα γραφικων την κοβω). Η φωτογραφια μπορει να διαφωτισει καποιον.

2255258754_3619424ec1_b.jpg

-Μνημη 8mb παλαιου (πολύ παλαιου) τυπου (ξερετε, εκεινες οι μικρες που βαζαμε στους 286).

 

Μιας και τα παραπανω εξαρτηματα δεν ειναι εντελώς για πεταμα, και μιας και ο sapphire ειπε την λεξη ανταλλαγη, να ρωτησω απλώς αμα γινεται τα τα ανταλλαξω ολα με την s3, την pine ή την καρτα ηχου για isa (ενα από τα τρια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι σα μουσείο ε; Καλή ιδέα!

 

Εγώ έχω μερικά συλλεκτικά κομμάτια που σίγουρα σας λείπουν...

 

Μια Diamond Monster 3D Voodoo κάρτα, από τις πρώτες που βγήκαν, που συνδεόταν μαζί με την κανονική κάρτα εξωτερικά με ένα καλώδιο! (Τι SLI μου λέτε τώρα!! Πέταγε το Unreal με αυτή!)

 

Μια Μatrox Mystique 2MB η πρώτη μοντέλο 1996!!

 

Μια TERRATEC κάρτα ήχου παμπάλαια μοντέλο δεν ξέρω αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε μέγεθος! (όσο μιση mini ATX m/b)

 

Τον πρώτο μου Intel Pentium 133 MMX!

 

Εναν Cyrix 6x86 που έκαψα και γι αυτό πήρα pentium...

 

Kαι διάφορα άλλα μικρότερης σημασιας....

 

Τα συγκεκριμένα είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, αλλά επειδή κατα βάση είναι σαβούρα, ευχαρίστως να σας τα δώσω, αν τα θέλετε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...