xouzel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Κατα εναν τραγικο τροπο εγκατεστησα ενα Κειμενοφωνο στο laptop στο οποιο εχω Vista (το εχουν μεσα, δεν ειναι προγραμμα δικο μου). Δε μου προκαλει προβληματα, αλλα ειναι σπαστικο και παντελως αχρηστο. Το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι που στην ευχη το βρηκα, για να μπορεσω να το απεγκαταστησω. Μια βοηθεια plz γιατι θα με παλαβωσει αυτη η μ*****α.
accipio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχω λύσεις αλλά κάποια ερωτήματα σχετικά με το θέμα σου. Τι είναι αυτό το Κειμενόφωνο; Πρώτη φορά το ακούω. Ποιας εταιρείας είναι; Τι δουλειά κάνει; Όταν λες ότι θες να το απεγκαταστήσεις, γιατί δεν το κάνεις; Δεν γίνεται απεγκατάσταση από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων; Τι σχέση έχει το πού το βρήκες; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Και κάτι άλλο: το "τραγικό" πού κολλάει; Κι αν τα Vista "το έχουν μέσα", πώς το εγκατέστησες εσύ;
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί πρέπει να θυμάσαι από που το βρήκες, για να το απεγκαταστήσεις; Από Control Panel --> Programs and Features δε γίνεται; Δε μπορώ να καταλάβω, το εξηγείς λίγο καλύτερα;
xouzel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχω λύσεις αλλά κάποια ερωτήματα σχετικά με το θέμα σου.Τι είναι αυτό το Κειμενόφωνο; Πρώτη φορά το ακούω. Ποιας εταιρείας είναι; Τι δουλειά κάνει; Όταν λες ότι θες να το απεγκαταστήσεις, γιατί δεν το κάνεις; Δεν γίνεται απεγκατάσταση από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων; Τι σχέση έχει το πού το βρήκες; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Και κάτι άλλο: το "τραγικό" πού κολλάει; Κι αν τα Vista "το έχουν μέσα", πώς το εγκατέστησες εσύ; Ειναι μια λειτουργια των Vista, μαλλον για ατομα που δεν εχουν καλη οραση. Ενα βοηθημα που σου μιλαει, λεγοντας και εξηγωντας καθε κινηση που κανεις ανα πασα στιγμη στον υπολογιστη. Θαυμασιο για οσους δε βλεπουν καλα, αλλα "τραγικα" εκνευριστικο οταν τα ματακια σου ειναι -ακομα- σε αριστη κατασταση. Ως τετοια λειτουργια λοιπον, δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση προγραμματων. Κι οταν λεω το εγκατεστησα, εννοω το εθεσα σε λειτουργια. Καταφερα τελικα να το ξαναβρω, αλλα πλεον δε δινει επιλογη απενεργοποιησης. Ελπιζα οτι καποιος θα γνωριζε κατι γι αυτο το "βοηθημα" και θα μου εδινε οδηγιες να το βγαλω εκτος λειτουργιας. Τι στο καλο, μονο τα δικα μου Vista το εχουν;;;;
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Τον Narrator λες; Εδώ οδηγίες για το πώς απενεργοποιείται...
xouzel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Τον Narrator λες; Εδώ οδηγίες για το πώς απενεργοποιείται... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτο το ηλιθιο κατασκευασμα εννοουσα. Να'σαι καλα μεγαλε. Παντως απ'οτι φαινεται α) ΔΕΝ ειμαι ηλιθιος, ειναι οντως παλουκι να το απενεργοποιησεις, β) ΔΕΝ ειμαι νευρωσικος, αυτη η ηλιθια λειτουργια δρα καταλυτικα στα νευρα ολων οσων το εχουν δοκιμασει. Και παλι σ'ευχαριστω Parsifal, ο Θεος να σ'εχει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.