Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Virtual Dj 5

rask32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Σημερα εγκατεστησα το Virtual Dj στον υπολογιστη μου ο οποιος εχει λειτουργικο Vista k αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : Οταν παω να το ανοιξω το προγραμμα για να το λειτουργισω τοτε κολλαει το προγραμμα κ μου κλεινει τον υπολογιστη .

κ επειδη το εχω κατεβασει απο το διαδυκτιο το κατεβασε ο κολλιτος μου απο το ιδιο λινκ ακριβως και δεν του δημιουργει κανενα προβλημα.

Τι μπορω να κανω για να το λειτουργισω το προγραμμα κ γιατι μου το κανει μονο σε μενα αυτο το προβλημα.

Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

καντο uninstall και μετα καντο παλι εγκατασταση με "δικαιωματα admin"

το προβλημα αυτο υπαρχει με τα vista.

στη χειροτερη βαλτο "συμβατοτητα" σε winxp

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεια σας παιδια

Σημερα εγκατεστησα το Virtual Dj στον υπολογιστη μου ο οποιος εχει λειτουργικο Vista k αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : Οταν παω να το ανοιξω το προγραμμα για να το λειτουργισω τοτε κολλαει το προγραμμα κ μου κλεινει τον υπολογιστη .

κ επειδη το εχω κατεβασει απο το διαδυκτιο το κατεβασε ο κολλιτος μου απο το ιδιο λινκ ακριβως και δεν του δημιουργει κανενα προβλημα.

Τι μπορω να κανω για να το λειτουργισω το προγραμμα κ γιατι μου το κανει μονο σε μενα αυτο το προβλημα.

Ευχαριστω πολυ !

Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα (αφού, όπως λες, το κατέβασες από το διαδύκτιο), το καλύτερο θα ήταν να το αγοράσεις κανονικά.

Πληροφορίες για "σπάσιμο" λογισμικού δεν δίνονται σ'αυτό το forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...