Προς το περιεχόμενο

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Lepus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα...πριν 1 μηνα αγορασα την καρτα τηλεορασης ASUS P7131 Hybrid.. την συνδεσα με την αναλογικη κεραια , βρηκε τα καναλια, ολα καλα ολα ροδινα.. ομως το θεμα ειναι αλλου...επειδη δεν εχω καμμια σχεση με την ψηφιακη τηλεοραση θα ηθελα την βοηθεια σας για να μπορεσω να το κανω να δουλεψει... θελει καποιον δεκτη ή καποια ειδικη κεραια αυτο το πραγμα τωρα?? γιατι ετσι οπως ειναι δεν φτουραει.... B) :cool: B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια κεραία και για τα ψηφιακά κανάλια. Ίσως όμως η κεραία σου να μην κάνει σωστή λήψη. Δεδομένου οτι στην περιοχή που μένεις, καλύπτεσαι απο την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ (π.χ. Αθήνα Θεσσαλονίκη) τότε είτε χρειάζεσαι καλύτερη κεραία είτε δεν χρησιμοποιείς σωστά το πρόγραμμα της κάρτας. Δοκίμασε να ψάξεις για σχετική ρύθμιση. Συνήθως σε τέτοιες κάρτες πρέπει να επιλέξεις DVB-T και να ξανασκανάρεις τη μπάντα. Δηλαδή υπάρχουν 2 λίστες καναλιών, μια για κάθε κατάσταση λήψης, αναλογικά κανάλια και ψηφιακά. Αν χρησιμοποιεί το Cyberlink Powercinema μην ξεχάσεις να επιλέξεις στο Source την επιλογή DVB-T αντί για Analog και να ξανακάνεις scan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα εχει 2 υποδοχες πισω, μια για αναλογικη και καλωδιακη και μια για ψηφιακη και ραδιοφωνο. εβαλα το καλωδιο στην υποδοχη της ψηφιακης , το εβαλα να ψαξει αλλα τιποτα.. εν τω μεταξυ η οικοδομη που μενω ειναι καινουργια με κεντρικη κεραια.. μηπως φταιει αυτο?? τι να πω, δεν ξερω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την ίδια κάρτα, αλλά μένω Πάτρα και εδώ δεν έχουμε ψηφιακή για να τη δοκιμάσω. Όντως για να πιάσεις ψηφιακά κανάλια πρέπει να βάλεις την κεραία στην είσοδο του ραδιοφώνου. Υπήρχαν και κάποια προβλήματα με το ψηφιακό σκανάρισμα με την εν λόγω κάρτα. Ψάξε στο support της Asus, υπάρχει ανανεωμένη έκδοση για το firmware μερικών καρτών. Που μένεις; Άλλοι στη γειτονιά σου, ξέρεις αν πιάνουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...