Προς το περιεχόμενο

Δύσκολη η επιλογή εκτυπωτή!


koutsou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα τελευταία μου είναι επιτακτική η ανάγκη ενός εκτυπωτή. Να διευκρινίσω εξ αρχής ότι δεν με ενδιαφέρουν σε πρώτο βαθμό οι φωτογραφίες. Το 95% των εκτυπώσεων που διατίθεμαι να κάνω είναι κυρίως έγγραφα. Όμως όλο και καμιά εικονίτσα ή διάγραμμα θα έχουν οπότε και μιλάμε για έγχρωμο πάντα. Αλλιώς υπήρχε και η λύση ασπρόμαυρου laser. Έχω τελικά καταλήξει σε 3 και η απόφαση είναι δύσκολη αφού ο καθένας έχει διαφορετικά, μοναδικά, χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τους άλλους.

 

1. HP PHOTOSMART D7160

Έχει οθόνη αφής, card reader, και γενικώς επειδή είναι προσανατολίζεται σε φωτογραφίες είναι και αυτόνομος. Μπορεί να δουλέψει και χωρίς pc. Βάζεις το memory stick και είσαι έτοιμος για εκτύπωση. Αρνητικό του: η σε σύγκριση με τους επόμενους το λίγο μεγαλύτερο κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης.

 

2. CANON PIXMA IP4500

Είναι όπως και να το κάνουμε Canon. Εκτυπώνει και σε CD/DVD. Όχι ότι θα εκτυπώσω ποτέ αλλά λέμε τώρα.

 

3. HP OFFICEJET PRO 5400

Ο γρηγορότερος όλων. Αλλά πέρα από τις επιδόσεις του στα έγγραφα δεν έχει να δείξει και τίποτα ιδιαίτερο στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

 

Εσείς τι προτείνεται; Ακόμα και άλλον εκτυπωτή να πείτε δεν έχω πρόβλημα. Και επίσης η τιμή μπορεί να ανέβει και άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου iceman θα έλεγα ότι εκτυπώνω πολλά και μαζεμένα. 1 φορά στις 2-3 εβδομάδες αλλά περίπου 100+ σελίδες. Εντάξει θα τύχει και περίοδος, καλοκαίρι ας πούμε που παίζει να μην εκτυπώσεις και τίποτα και η εποχή που θα παραδόσεις ολόκληρη έρευνα και θα εκτυπώσεις 200 σελίδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν είδα τα Link , και εγώ για τον ίδιο λόγο με εσένα πήρα το πολυμηχάνημα της Epson DX4450 με 60 ευρώπουλα. Το οποίο έχει και φτηνά μελάνια και καλή ποιότητα εκτύπωσης :)

 

1017470.jpg

 

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978136&product=1017470

 

Απλά να το έχεις υπόψιν γιατί αξίζει :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως αν πας σε λυση οπως του HP BUSINESS INKJET 1000 (ξεχωριστά μελανακια απο κεφαλες) απλα θα πρεπει να παιρνεις τα γνησια μελανακια. Τον ειχε ενας φιλος (με μαγαζι με υπολογιστες) και επειδη του εβαζε ημιτασιον σύντομα βουλωσαν οι κεφαλες.

Εννοείται οτι μετά δέν συμφέρει να τις αλλάξεις και αυτές, μιας και με 110 ευρώ που κάνει απλά παίρνεις καινούργιο.

Κατα τα άλλα, άν του βάζεις γνήσια πάλι είναι οικονομικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο HP BUSINESS INKJET 1000 που ανέφερε ο φίλος THUKIS παρακάτω έχει ξεχωριστά τα μελανάκια απο τις κεφαλές (απο τους λίγους HP) για οικονομία σε μεγάλο φόρτο εργασίας.

Πάντως εγώ απο HP γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ο επόμενος που θα πάρω παντως θα έιναι A3 και όχι Α4. Ψιλοσπάνια χριεάζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω παρει αυτον HP PHOTOSMART C4280 AIO CC210B http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450136 και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλος οσο αναφορα την ταχυτητα εκτυπωσης,φωτος,ποιοτητα ,ευχρηστια κλπ..φυσικα εχει το μειονεκτημα και δυστυχως το προσπερασα μολις τον πηρα οτι παιρνει 2 δοχεια μελανια μονο,ασπρομαυρο και ενα εγχρωμο (τρια χρωματα)..σε γενικες γραμμες μπορεις να πεις οτι ειναι καλος..παντως και γω πιστευω οτι hp υπερτερουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...