Προς το περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ TV USB


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΧΩ ΤΗΝ GIGABYTE GT-U8000-RH DIGITAL AND ANALOGUE TV TUNER ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΩ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ TV???

 

ΥΓ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Συνδεση με PC: USB 2.0.

Υποστηριζόμενα συστήματα τηλεόρασης: Αναλογικά: NTSC/PAL/SECAM. Ψηφιακά: DVB-T. Λήψη ήχου: Στεροφωνική.

Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: mpg, dat, avi.

Είσοδοι: (UHF/VHF) TV Antenna.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Δυνατότητα παρακολούθησης και εγγραφής επίγειας ψηφιακής αλλά και αναλογικής τηλεόρασης. Υποστήριξη HDTV. Τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Υποστήριξη Teletext και EPG. ʼμεση και προγραμματιζόμενη εγγραφή. Λειτουργία Time Shift*. Λειτουργία Snapshop για να κρατάτε φωτογραφίες απο τις αγαπημένες σας σκηνές. Υποστηρίζει λειτουργίες PIP (Picture In Picture) και POP (Picture On Picture), με την προϋπόθεση να υπάρχουν 2 ίδια TV Tuners τοποθετημένα.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Επεξεργαστής Intel Pentium 4 στα 1.8 GHz και άνω, 256ΜΒ μνήμη (προτείνεται 512ΜΒ), κάρτα γραφικών με υποστήριξη DirectX 9.0 και άνω, κάρτα ήχου, ελεύθερη θύρα USB, CD/DVD-ROM drive, λειτουργικό Windows XP SP1/MCE.

Εγγύηση: 1 χρόνος.

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Η λειτουργία Time Shift δίνει την δυνατότητα να ''παγώσετε'' την ροή ενός προγράμματος και να το συνεχίσετε απο εκει που έχει μείνει, δίνοντας και την επιλογή να κινηθείτε μπρός και πίσω σε αυτό. Για την λειτουργία αυτή, απαιτείται επεξεργαστής Intel Pentium 4 στα 2.4 GHz και άνω και τουλάχιστον 1GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΠΤ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ USB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...