takis345 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα pcaki (Pentium IV 3,2 -mobo gigabyte ga-81g1000 ,1gb ram ,6800 msi ktl) που κανει το εξης κουφο: Οτι δισκο του βαζω μου τον παρουσιαζει να τρεχει σε : multiworld dma 2 (ενα mode που δεν το εχω ξαναδει) kai oxi se ultra dma mode 5 που ειναι το κανονικο. Με αποτελεσμα οι δισκοι να ειναι στο 1/3 της κανονικης τους ταχυτητας (15ΜΒ/sec αντι για 45-50) Εψαξα τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω τις πταιει.. Στο μεταξυ ενας φιλος μου με το ιδιο ακριβως mobo δεν εχει κανενα προβλημα. Οποιος εχει καμια ιδεα για το προβλημα ας την πει γιατι δεν βγαζω ακρη..
accipio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις κατάργηση του controller στον οποίο συνδέεις το δίσκο και επανεκκίνηση. Λογικά μετά το reboot τα Windows θα εγκαταστήσουν ξανά τον controller με τη σωστή ρύθμιση.
takis345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις κατάργηση του controller στον οποίο συνδέεις το δίσκο και επανεκκίνηση. Λογικά μετά το reboot τα Windows θα εγκαταστήσουν ξανά τον controller με τη σωστή ρύθμιση. Φιλε ασσιπιο δε φτιαχνει με τιποτα. Το παραξενο ειναι οτι και το dvd τρεχει σε αυτο το mode (multi word dma 2)
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 το mwdma έιναι "προκάτοχος" του udma. Πάντα σε αυτό το mode έτρεχαν οι δίσκοι; Αν όχι,τσέκαρε το BIOS σου,μήπως έχει αλλάξει κάτι εκεί. Τα δε καλώδιά σου ελπίζω να είναι 80άρια και όχι 40άρια.Το δε λειτουργικό windows sp2 ; ή κάτι άλλο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.