Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με επιλογή tv tuner


slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπεύω να αγοράσω ένα tv tuner.Έχω τηλεόραση στο δωμάτιο και το tv tuner το θέλω πιο πολύ για να γράφω διάφορα που με ενδιαφέρουν,αν και είναι πολύ πιθανό να το χρησιμοποιώ και για να βλέπω τηλεόραση μόνιμα και να ξεφορτωθώ την συσκευή στην πορεία.Αν καταλήξω σε κάποιο και η αγορά γίνει αυτές τις μέρες,θα είναι πολύ βολικό για μένα.Έχω ψάξει λιγάκι σε διάφορα καταστήματα και δεν σκοπεύω να δώσω και πάρα πολλά.Βέβαια δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουνε όσο ανεβαίνει η τιμή.

 

Τι λέτε για αυτή εδώ ? Από usb δεν έχω ψάξει τίποτα αν και μάλλον καλύτερα θα είναι μια εσωτερική κάρτα.Επίσης με ενδιαφέρει το να μην χάσω κανάλια,ιδιαίτερα κάποια μικρότερα(όσο είναι αυτό εφικτό).Τέλος να μπορώ να κάνω την δουλειά μου,δηλαδή να γράφω κάτι και να το ανεβάζω youtube ή κάπου αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψηφιακα καναλια θες να πιανει?

να λειτουργει ανεξαρτητα του pc ή οχι?

 

Ανεξάρτητα όχι.Θέλω μια κάρτα(γιατί μάλλον για εσωτερικό tuner πάω) και να ανοίγω το pc,να βλέπω τηλεόραση εκεί και να γράφω και ότι θέλω.Μόνο γι αυτό θα το χρησιμοποιήσω.

Όταν λες ψηφιακά κανάλια,τι εννοείς ? Πάντως θέλω να πιάνει τα κανάλια τα κλασσικά (star,alpha,ant1 κλπ αλλά και κάνα μικρότερο πχ extra 3,high magic κλπ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...