deker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εχει ασχοληθεί κανένας με το paintball;Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε πεδία στην Αττική; Έχω δει κάποιες σελίδες στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τις πίστες.Είμαστε αρκετά άτομα (αρχάριοι όλοι - ουδείς έχει πιάσει όπλο paintball) που θέλουμε να αρχίσουμε να μπαίνουμε λίγο στο νόημα.Θα προτιμούσα αν υπάρχει κάποιο πεδίο με δέντρα και γενικά πρασινάδα ώστε να θυμίζει δάσος και όχι πίστα με μπαλόνια κλπ (αν υπάρχει φυσικά) όπως κάτι βιντεάκια που υπάρχουν στο youtube από επαγγελματικό paintball.Απλά να μου πείτε αν σας άρεσε το συγκεκριμένο πεδίο. Υ.Γ. Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα τακτικές συμβουλές, ας δώσει τα φώτα του.Σχεδόν όλη η παρέα, έχουμε προέλθει από ειδικές δυνάμεις αλλά απ' ότι μου είπαν, οι στρατιωτικές τακτικές δεν πολυισχύουν.
akpe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Αφού όπως κατάλαβα ενδιαφέρεσαι περισσότερο για rec/woodsball (κυρίως παιχνίδι δάσους) θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματία στην σελίδα του Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σεναρίου Αττικής (επικεντρωνόμαστε κυρίως σε rec/woodsball), αλλά και στο PBZone (όλα τα είδη παιχνιδιού). Από πίστες, ο ΣΧΣΑ έχει αναλυτικές πληροφορίες για τις περισσότερες πίστες στην Αττική, και το κατά πόσον αυτές διαθέτουν δάσος, ή είναι στημένα σε φυσικό χώρο (ανοιχτό αλλά όχι απαραίτητα δάσος). Προσωπικό μου favorite είναι το πεδίο της Paintball Hellas στην Βαρυμπόμπη. Σχετικά τώρα με τακτικές... ναι μεν υπάρχουν διάφορα websites με σκόρπιες προτάσεις, όμως το κατά πόσον αυτές αποδίδουν εξαρτάται από την σοβαρότητα του εκάστοτε website. Ένα search στο google για "paintball strategies" θα βγάλει αρκετά αποτελέσματα, αλλά συνήθως τακτικές και στρατηγικές βγαίνουν μέσα από το παιχνίδι και η απόδοσή τους εξαρτάται τόσο από το πεδίο και το σενάριο που παίζεται, όσο και από τους παίκτες και το κατά πόσο "δένουν" σαν ομάδα. (εγώ για παράδειγμα έχω κάψει συμπαίκτες μου αρκετές φορές ) Και τέλος, Murphy's Law on Paintball #1: Professionals are predictable, it's the amateurs that are dangerous. Ελπίζω να σε κάλυψα
deker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τελικά προτιμήσαμε με την παρέα μου το πεδίο της Βαρυμπόμπης όπως μου συνέστησες.Προσπάθησα να κλείσω για αυτή την Κυριακή ένα παιχνίδι αλλά δεν είναι σίγουρο γιατί ίσως έχουν μείνει πολλά χιόνια και δεν θα μπορούμε να παίξουμε. Αν θες καμιά μέρα να παίξεις με την παρέα σου με μία άλλη ομάδα ...στείλε μου ένα μήνυμα, είμαστε διαθέσιμοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.