Προς το περιεχόμενο

Σεισμος!!!! [uk]

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάπι! Μη με λες γιατρό, δεν είμαι γιατρός.

Οι δικοί μου χωρίσαν όταν ήμουν σχετικά μικρός, οπότε μεγάλωσα με ersatz πατέρα αλλά πρόλαβα να "δεθώ" και με τον βιολογικό μου. Κατόπιν ξαναπαντρεύτηκαν και οι 2, οπότε έχω 2 χαρτζιλίκια και μια μάνα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χάπι! Μη με λες γιατρό, δεν είμαι γιατρός.

Οι δικοί μου χωρίσαν όταν ήμουν σχετικά μικρός, οπότε μεγάλωσα με ersatz πατέρα αλλά πρόλαβα να "δεθώ" και με τον βιολογικό μου. Κατόπιν ξαναπαντρεύτηκαν και οι 2, οπότε έχω 2 χαρτζιλίκια και μια μάνα.

ουπς:oΣΥΓΓΝΩΜΗ !

δίνεις ιατρικές συμβουλές όμως...

Δημοσ.

Το σπίτι που μένουμε είναι νέο. Όταν ενδιαφερθήκαμε για αυτό ήταν ακόμα οικόπεδο :-D

Ενημερωτικά οι εξωτερικοί τοίχοι φτιάχνωνται από διπλή τσιμεντόπλιθα και μόνωση στην μέση. Εσωτερικά όλοι οι τοίχοι είναι χοντρή γυψοσανίδα και τα δάπεδα ξύλο. Αυτά για κτήρια μέχρι 2 ορόφους. Το κόκκινο τουβλάκι ή πέτρα που βάζουν στα σπίτια, είναι αντί ασβεστοματος και βαψίματος :)

Τα παλιά σπίτια (Βικτωριανά, έως 1960) είναι "καστρα" φτιαγμένα από πέτρα.

Σπίτια πιο παλιά από Βικτωριανά, είναι ξύλο, πέτρα και λάσπη.

Δημοσ.

@Χάπι.

Ναι, αλλά είμαι 22 και δεν δίνω συμβουλές, αναπαράγω πορίσματα ερευνών.

Επίσης ξεκόλλα, αφού δε σε ενόχλησε τόσο, τι κάνεις, κυνηγάς την γλυκιά μου μεριά; =ρ

(Επίσης μη ζητάς συγγνώμη, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για το τι έκαναν οι δικοί μου με τη ζωή τους απ'τη στιγμή που εγώ τους έβλεπα.)

Δημοσ.
@Χάπι.

Ναι, αλλά είμαι 22 και δεν δίνω συμβουλές, αναπαράγω πορίσματα ερευνών.

Επίσης ξεκόλλα, αφού δε σε ενόχλησε τόσο, τι κάνεις, κυνηγάς την γλυκιά μου μεριά; =ρ

(Επίσης μη ζητάς συγγνώμη, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για το τι έκαναν οι δικοί μου με τη ζωή τους απ'τη στιγμή που εγώ τους έβλεπα.)

Μπα... Βαρετή !;)

Απλά παίζω. Κι αυτό απαγορεύεται ?

(άστα...Μαλακία έκανα αλλά, το σκέφτηκα αργά. Να σου πω την αλήθεια, νόμιζα πως έπαιζες κι εσύ ! Πως έκανες πλάκα, όταν έγραψες για 3 γονείς. Ίσως εσένα να μη σε πειράζει αλλά, για μένα το διαζύγιο των γονιών κι ο θάνατος είναι ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.)

έντιτ/ βρε Απολ μπας κι είσαι συνάδελφος ? :P :-)

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...