Προς το περιεχόμενο

ποια είναι η συνδεσμολογία (Cross)

ntemhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι καινούργιες κάρτες δικτύο και τα καινούργια routers/switch υποστηρίζουν auto MDI / MDIX, δηλαδή έχουν εσωτερικά ένα κύκλωμα που κάνει την αλλαγή αν χρειάζεται, οπότε και με απλό καλώδιο κάνεις την δουλειά σου.

http://en.wikipedia.org/wiki/10BASE-T

Δημοσ.
1,2,3,6 ---> 3,6,1,2

Ναι βρε:fear:, αλλά τέτοια ώρα που το έγραφα... αυτά τα πλήκτρα βρήκαν τα χέρια μου αυτά πάτησαν...:-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα.

Επειδή διάβασα αρκετά topics και μπερδεύτηκα λίγο, θέλω κατ'αρχήν να ρωτήσω, για 15 μέτρα καλώδιο, και ταχύτητα 100Mbit, τι καλώδιο μου προτείνετε για να μην έχω απώλειες?

Επίσης: Όταν χρησιμοποιούσαμε το HUB, το καλώδιο που ερχόταν από εκεί στο PC ήταν 1-1. Τώρα που έβγαλα το HUB και παίρνω κατευθείαν από την πρίζα του γραφείου, πρέπει να το κάνω cross?

Υ.Γ: Είναι σημαντικό να γίνει σωστά η συνδεσμολογία, γιατί πιάνει και πάνω από 65mbit πολλές φορές η σύνδεση του Internet....

Περιμένω απάντηση...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα κι από εμένα.

Επειδή διάβασα αρκετά topics και μπερδεύτηκα λίγο, θέλω κατ'αρχήν να ρωτήσω, για 15 μέτρα καλώδιο, και ταχύτητα 100Mbit, τι καλώδιο μου προτείνετε για να μην έχω απώλειες?

Επίσης: Όταν χρησιμοποιούσαμε το HUB, το καλώδιο που ερχόταν από εκεί στο PC ήταν 1-1. Τώρα που έβγαλα το HUB και παίρνω κατευθείαν από την πρίζα του γραφείου, πρέπει να το κάνω cross?

Υ.Γ: Είναι σημαντικό να γίνει σωστά η συνδεσμολογία, γιατί πιάνει και πάνω από 65mbit πολλές φορές η σύνδεση του Internet....

Περιμένω απάντηση...

Ευχαριστώ

65Mbit/sec?? :shock::shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...