xania4ever Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γίνεται παιδιά στον free download manager να κάνω copy rapidshare λινκs και να μου πετάει αυτόματα παράθυρο να τα κατεβάσει όπως στο flashget?(γιατί βαριέμαι να βάζω σε έγγραφο κειμένου)Αν όχι ξέρετε κάποιον download manager που να το κάνει εκτός απο flashget?
accipio Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Για το πρώτο ερώτημα δεν ξέρω. Δες όμως το Orbit Downloader (freeware) για το δεύτερο ερώτημά σου. Συνεργάζεται άψογα με premium Rapidshare λογαριασμό.
xania4ever Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε accipio αλλά δεν κατάφερα να ρυ8μίσω σωστά τον orbit downloader.Αnyway βρήκα πώς γίνεται στον free download manager να μου πετάει παρ'α8υρο(επέλεξα enable clipboard)αλλά όσα λίνκς και αν επιλέξω αυτό επιλέγει μόνο το ένα δηλαδή δεν τα βάλει όλα σε λίστα.Καμια ιδέα κανείς?
accipio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Περίεργο αυτό που λες για τον Orbit Downloader. Σε μένα τα πιάνει όλα μαζί...
xania4ever Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Τι ρυθμίσεις του χείς κάνει εμένα κατέβαζε κάτι αρχεία 5 kb εν΄ψ του είχα βάλει σωστά το account.
accipio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ξέρεις ποιο είναι το ωραίο; Δεν του έχω περάσει τα στοιχεία από το λογαριασμό μου! Απλώς έχω τσεκάρει το Direct downloads από τη σελίδα του Rapidshare. Τα κατεβάζει δηλ. χωρίς ρύθμιση από μένα.
xania4ever Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Κάτσε μήπως εννεωείς ότι πήγαίνεις στην σελίδα του rapidshare πρ'ωτα και μετά τα κατεβάζεις δεν επιλέγεις τα λίνκσ από ενα άσχετο φόρουμ πχ?
accipio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Όχι, δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι: α) Δεν έχω περάσει στο Orbit τα στοιχεία από το Rapidshare account μου. β) Στο λογαριασμό μου στο Rapidshare έχω ενεργοποιήσει το Direct Downloads. γ) Για να βάλω links στο Orbit για κατέβασμα, κάνω κάτι από τα παρακάτω: 1. Αν τα λινκς είναι σε αρχείο, txt, τα επιλέγω και κάνω copy. To Orbit τα "πιάνει" και τα βάζει στη σειρά για κατέβασμα. 2. Αν τα λινκς είναι σε ιστοσελίδα, μπορώ: i. Eίτε να τα επιλέξω (αν φαίνονται ως κείμενο) και να κάνω copy, οπότε πάλι τα πιάνει το Orbit, ii. είτε να κάνω δεξί κλικ πάνω σε κάποιο δεσμό και "Download by Orbit", iii. είτε να κάνω δεξί κλικ κάπου στη σελίδα και "Download all by Orbit", οπότε έχω το ίδιο αποτέλεσμα.
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε accipio αλλά δεν κατάφερα να ρυ8μίσω σωστά τον orbit downloader.Αnyway βρήκα πώς γίνεται στον free download manager να μου πετάει παρ'α8υρο(επέλεξα enable clipboard)αλλά όσα λίνκς και αν επιλέξω αυτό επιλέγει μόνο το ένα δηλαδή δεν τα βάλει όλα σε λίστα.Καμια ιδέα κανείς? File --> Import --> Import list of URLs from clipboard (Ctrl+Shift+V)
xania4ever Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 File --> Import --> Import list of URLs from clipboard (Ctrl+Shift+V) Eυχαριστώ για την βοήθεια parsifal το προσπάθησα αλλά δεν πιάνει.Εσένα σου γίνεται κανονικά?
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Γενικώς ή για RapidShare μόνο; Εγώ RS δε χρησιμοποιώ, αλλά στα κοινά http ή ftp links παίζει σωστά. Για σιγουριά, κάνω πρώτα paste σε ένα κενό ASCII tab του Notepad++ για σιγουριά και βάζω το κάθε link σε χωριστή γράμμη (αν δεν είναι ήδη έτσι), συν μία αλλαγή γραμμής στο τέλος του τελευταίου link. Μετά Copy στο clipboard κλπ...
xania4ever Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ναι έτσι γίνεται έτσι το κάνω τώρα αλλά με βόλευε πολύ αυτό που έκανε ο flashget.Δεν πείραζει θα το κάνω από notepad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.