rista Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εχω την καρτα tv: pinnacle pctv pro 310i Drivers εχω βρει και εχω εγκαταστησει κανονικα... Το προβλημα ειναι με ποιο προγραμμα βλεπω τηλεοραση... To συνοδευτικο cd το εχω χασει... Στο site της pinnacle εχει το TV Center Pro αλλα χρειαζετε οπως γραφει να δωσω και καποιο serial number της καρτας για να μπορεσω να το εγκαταστησω... Μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο το προβλημα????
stm00192 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ανοιξε το case σου βγάλε το TVtuner καπου πανω του θα εχει ενα αυτοκολλητο με το product serial γραψ' το καπου και κατεβασε το προγραμμα από την pinnacle εναλλακτικα κατεβασε το DScaler ή το ChrisTV και δες τηλεόραση απο αυτά χωρις ομως να μπορεις κατα πασα πιθανοτητα να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοτρολ!
rodos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εχω την καρτα tv: pinnacle pctv pro 310i Drivers εχω βρει και εχω εγκαταστησει κανονικα... Το προβλημα ειναι με ποιο προγραμμα βλεπω τηλεοραση... To συνοδευτικο cd το εχω χασει... Στο site της pinnacle εχει το TV Center Pro αλλα χρειαζετε οπως γραφει να δωσω και καποιο serial number της καρτας για να μπορεσω να το εγκαταστησω... Μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο το προβλημα???? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιο serial για να το εγκαταστησεις.Απλα χρειαζεται registration η καρτα σου και ενα e-mail.Εν παση περιπτωση εδω ειναι το direct link: http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/TVCenter/PinnacleTVCenterPro4.9.4Setup.exe Edit: Εχεις δικιο χρειαζεται καποιο serial οποτε παρε το δικο μου μιας και εχω την ιδια καρτα: JCHER-NBBAA-BGAAB-AAANB-RUWUC
rista Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποιο serial για να το εγκαταστησεις.Απλα χρειαζεται registration η καρτα σου και ενα e-mail.Εν παση περιπτωση εδω ειναι το direct link:http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/TVCenter/PinnacleTVCenterPro4.9.4Setup.exe Edit: Εχεις δικιο χρειαζεται καποιο serial οποτε παρε το δικο μου μιας και εχω την ιδια καρτα: JCHER-NBBAA-BGAAB-AAANB-RUWUC Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! δεν εχω λογια.. νασαι καλα!!! :-)
mimis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 εβαλα κ γω το δικο μου serial κ ευτυχως που το πες γιατι στο cd δεν το γραφε, ουτε το χε κολλημενο οπως σε αλλα software!! εγκατεστησα το προγραμμα κ δουλεψε... μετα απο 5 λεπτα η εικονα εγινε γκρι. το επανεγκατεστησα αλλα τπτ. κ στο media center η οθονη ηταν ετσι. ασε που δε γνωριζω πως να ρυθμισω το ραδιο. γενικα το προγραμμα ειναι χυμα. σκετη πατατα. εχω vista home premium. οι drivers ειναι κομπλε κ ανανεωμενοι με αναβαθμιση λογισμικου vista (Windows Update)... πες κανα εναλλακτικο προγραμμα. παρατησα την παλια μου tv card επειδη αυτη εχει DVB κ μου τη χαρισαν κ ειπα να τη δοκιμασω... τελικα βλακεια εκανα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.