Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό...φεύγω από το σπίτι μου γύρω στις 10+ χωρίς ρεύμα...παω στον πατέρα μου να πάρω κάτι πράγματα βόρεια προάστια 35km μακριά...με το που φτάνω κόβεται και εκεί. Φεύγω από τον γερο και παω στην γιαγιά νότια προάστια με το που φτάνω κόβεται και εδω. Μαλακες σίγουρα αυτός ο ασχημαντρας ο Φωτόπουλος μου κάνει πλάκα....δεν εξηγείται αλλιώς. Παω να παρκάρω φλοίσβο να φάω παγωτακι και ελπίζω σε κανα 2ωρο που θα επιστρέψω στην βάση μου να χω ρεύμα.

android.png

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ περιμένω τον πρώτο επαναστάτη που θα ποστάρει υπέρ της ΔΕΗ. Παρακαλώ τους mod να μου δώσουν την ip του με PM.

Είναι ιερό το δικαίωμα της απεργίας... ναι στο κόψιμο του ρεύματος (όταν είμαι στην δουλειά και το αφεντικό με διώχνει)

Δημοσ.

Δικαίωμα στην απεργία έχουν όσοι δουλεύουν....και ως γνωστών στο Δημόσιο δεν σκοτώνονται κιόλας. Είδαμε δε πόσο σκληρά εργαζόμενοι είναι οι της ΓΕΝΟΠ, ούτε ενας μήνας δεν πέρασε που βγήκε μπροστά το φαγοπότι τους, τα ξεχάσατε ήδη;

Οποίος δουλεύει και δεν μαλακιζεται στο 8ωρο του δεν φοβάται τον ιδιώτη εργοδότη. Που μου βγαίνουν οι καλοβολεμενοι της ΔΕΗ οτι τάχα μου τάχα μου νοιάζονται για το καλό των Ελλήνων και όχι για το κωλαρακι τους που θα χρειαστεί να ιδρώσει για το μεροκάματο αν πουληθεί...

Τους εχω σιχαθεί όχι τώρα αλλά χροοοονια. Μικρό παιδί ήμουν και έφτασα τα 30 τις ίδιες πιπες μας αραδιάζουν κάθε καλοκαίρι. Ουστ ρε!!!!!

android.png

Δημοσ.

Chill for president. σοβαρα τωρα. :mrgreen:

Είναι ιερό το δικαίωμα της απεργίας... ναι στο κόψιμο του ρεύματος (όταν είμαι στην δουλειά και το αφεντικό με διώχνει)

κλαιω :mrgreen:

Δημοσ.

Chill Chill

Εύκολο το χεις ρε; Με καταδιώκουν, όπου πάω κόβεται το ρεύμα για να μου κάνουν τα νεύρα ζαρτιέρες!!!! Έβλεπα και τα γιοτ πριν στον Φλοίσβο ενώ εγώ δεν έχω ούτε φουσκωτό παπάκι για το μπάνιο και φόρτωνα πιο άγρια xaxa

By the way αύριο θα είμαι Χαλκίδα και αν κρίνω από την τύχη, όσοι είστε από εκεί ετοιμαστείτε για σκοτάδι προσφορά των εργατοπατέρων.......

Και μου χουν 21'00 - 23'00 στο πρόγραμμα διακοπή πάλι.......σήμερα :mad: ΓΤΠ είστε ρε, ΓΤΠ λαμόγια!!!!!

Θέλω πάρα πολύ να πεθάνουν.

Αυτό.........

Δημοσ.

Παίρνει φίλη τηλ. κατα τις 2+ να κράξει που ακόμη ήταν κομμένο από τη μια. Μπαινω στο σάιτ, τσεκάρω και την ενημερωνω ότι μεχρι τις 3 είναι για την περιοχή τους. Με χαρά δεν βλέπω την δική μου περιοχή στη λίστα, λέω αντε την γλυτώνουμε σήμερα αφού το έκοψαν τις 2 προηγούμενες. 4 παρα 1, λέω για κάτσε να βάλω το λάπτοπ να φορτίζει να το έχω φουλ για τις επόμενες μέρες. Δεν προλαβαίνω να σηκωθώ και πέφτει το ρεύμα :mad: Από την άλλη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΔΕΗ που με ανάγκασε να ξεκολλήσω από το pc και να κανω καμιά δουλειά :P

Δημοσ.

Στερεά Ελλάδα 3 ώρες απροειδοποίητη διακοπή. Μπράβο ρε και εις ανώτερα. Έβρασα μεσημεριάτικα μαλάκες, το τη ζημιά κάνατε στους μαγαζάτορες δεν περιγράφεται. Λαμόγια του κερατά όπως προείπαν, ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ.

Δημοσ.

Στερεά Ελλάδα 3 ώρες απροειδοποίητη διακοπή. Μπράβο ρε και εις ανώτερα. Έβρασα μεσημεριάτικα μαλάκες, το τη ζημιά κάνατε στους μαγαζάτορες δεν περιγράφεται. Λαμόγια του κερατά όπως προείπαν, ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ.

και εδω Πάτρα και στις γύρω περιοχές τα ίδια!

γμτ@#%$^@!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Το τραγικό παιδιά είναι ότι δεν λειτουργούν και τα φανάρια.......Και άντε από Ποσειδώνος να στρίψεις Καλαμακίου και από Καλαμακίου Ποσειδώνος προς Γλυφάδα...... Ο κόσμος περιμένει ένα Σαββάτο να βγει να ξεσκάσει και του το βγάζουν από την μύτη.

Τα φανάρια θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι συνδεδεμένα με γραμμή που δεν πέφτει ποτέ. Αλλά ok ψάχνω να βρω λογική σε μια επιχείριση παραλόγων :mad:

Πόσα και πόσα ατυχήματα θα έγιναν εκεί.......

Δημοσ.

Στο σπιτι μου εδω απο τις 1 ως τις 4 30 σιγουρα δεν ειχε. Εφυγα να ψωνησω τιποτα και γυρισα στις 5 30 και ειχε ερ8ει 10 λεπτα πριν. OMNISLASH ρε λεμε.

Δημοσ.

Γαματο το 3 ωρακι σημερα,ενα ματσο βολεμενοι τεμπεληδες παιζουν με το ρευμα μου,τη δουλεια μου,το φαγητο μου...ΑΝΕΡΓΟΙ να μεινουν να νιωσουν τι παει να πει τρεξιμο για να βγει ψωμι γαμω τις καρεκλες μου μεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...