Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΔΕΗ=Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού. Need to say more? Ιδιωτικοποίηση από....ΧΤΕΣ αν είναι δυνατόν! Φτάνει πια με τους καλοβολεμένους ξυσταρχιδιστές του δημοσίου.

Όχι πια, είναι Α.Ε. εισηγμένη στα χρηματιστήρια Αθηνών και Λονδίνου.

http://www.dei.gr/Default.aspx?id=1001&nt=18&lang=1

Καταλήγουμε στο χαριτωμένα παράλογο συμπέρασμα πως για τα χάλια φταίει η ιδιωτικοποίηση που έγινε. Τι απομένει λοιπόν; Κρατικοποιήση;;; :lol::lol::lol:

Αυτά συμβαίνουν όταν συσχετίζεις τα άσχετα.

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες να μου πεις ότι οι εργαζόμενοι δεν απολαμβάνουν τα καλούδια των δημόσιων υπηρεσίων? Θες να μου πεις ότι η ΔΕΗ δεν εξακολουθεί να αποτελεί όργανο του κομματικού κράτους με τα γαλαζοπράσινα παιδιά? Ωραία ιδιωτικοποίηση λοιπόν....Στις τηλεπικοινωνίες είδαμε φως με την απελευθέρωση της αγοράς ας κάνουν το ίδιο και στην αγορά ενέργειας. Ένας τρόπος να γλιτώσουμε και το κερατιάτικο της κρατικής :P. Μέχρι τότε όμηροι των....τηλεοπτικών συνδικαλιστών με το περίοπτο υφάκι.

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ιδιωτικοποίηση έγινε χθες.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ιδιωτικοποίηση δεν είναι κατ' ανάγκη λύση στο πρόβλημα ούτε πως είναι η μόνη λύση. Αν αύριο το κράτος διαθέσει και τις τελευταίες μετοχές του σε ιδιώτες και αντικαταστήσει όλους μα όλους τους εργαζόμενους με άλλους, νομίζεις πως θα απεξαρτηθείς από τον πάροχο; Θα έχεις αλλάξει το ένα "αφεντικό" με ένα άλλο, στο οποίο θα ασκείς ακόμα λιγότερη επιρροή. Ενδεχομένως θα πληρώνεις πολύ ακριβότερα τις ίδιες κακές υπηρεσίες.

Δες για παράδειγμα τα βενζινάδικα και τις εταιρείες πετρελαιοειδών. Είναι όλα ιδιωτικά. Όταν γίνεται απεργία εκεί δε στεγνώνει η αγορά; Δεν αυξάνονται οι τιμές, ακόμα και στα είδη της λαϊκής; Δε νιώθεις πως πληρώνεις τη βενζίνη και το πετρέλαιο πολύ ακριβά; Δες τις τράπεζες. Είναι ιδιωτικές, αλλά δε νιώθεις πως πληρώνεις πολύ ακριβά τις υπηρεσίες τους; Το μέγεθος των ετήσιων κερδών τους και ο ετήσιος ρυθμός αύξησης τους δε σε κάνει να νιώθεις πως σε ληστεύουν;

Όσο για τις τηλεπικοινωνίες και την άσπρη μέρα, αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Κάνε μια βόλτα από διπλανό τομέα και θα δεις πως τα παράπονα για τους ιδιωτικούς πάροχους δεν είναι λιγότερα από αυτά για τον ΟΤΕ, που και αυτός δεν είναι δημόσιος. Δε γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά στις αρχές τις δεκαετίας του 90, όταν με νόμο είχε αποκλειστεί από την αγορά κινητής τηλεφωνίας ο, ακόμα κρατικός, ΟΤΕ, η panafone και telestet είχανε τιμολόγια που τα άντεχαν μόνο γιατροί και δικηγόροι.

Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι πως ούτε η ιδιωτικοποίηση ούτε η κρατικοποίηση από μόνες τους εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ή την ικανοποίηση των πελατών.

Δημοσ.

λοιπον εδω κ μια βδομαδα οσο γινεται το σκηνικο με τις διακοπες σε μας κοβουν καθε μερα ρευμα κ λιγο πιο κατω τους εχουν κοψει μονο 1 φορα το ρευμα...δεν εχει νοσοκομειο κοντα.οπως επισης κατι περιοχες π.χ. πηγαδακια βουλας +πανοραμα βουλας δεν εχει κανει ουτε μια ωρα διακοπη ρευματος απ οτι μου παν

ενα αλλο θεμα που εχει προκυψει ειναι λογο απεργιας εδω κ καιρο χρησιμοποιουν περισσοτερο για παραγωγη ρευματος το νερο μιας κ εχουν απεργια τεχνικοι-εργατες λιγνιτη κτλ...

κ δεν εφτανε μονο η μια βδομαδα που ειμαστε τωρα αλλα για να φτιαξουν τον ισολογισμο τους το τελευταιο 3μηνο του 2007 χρησιμοποιουσαν παλι το νερο που ειναι πιο οικονομικο για να παραγει ρευμα

Δημοσ.

Και εδώ καμία διακοπή που να οφείλεται στην απεργία..μόνο τη Δευτέρα είχαμε διακοπή για 1 ώρα γιατί πήγε ο χαρταετός στα καλώδια της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Εδώ στο Παγκράτι μας κόψαν το ρεύμα 3 φορές σερί!!

Αν σου καεί κάποια συσκευή η ΔΕΗ υποχρεούται να σε αποζημιώσει?

Δημοσ.

Παντως μετα τις καταγγελιες για εσκεμενες διακοπες ρευματος για να πιεστουν οι εργαζομενοι να σταματησουν την απεργια και την επεμβαση του εισαγγελεα τα πραγματα καλυτερευσαν.

Δημοσ.
Στο εξωτικό Γαλάτσι έχει να μας κοπεί το ρεύμα από την Παρασκευή το βράδυ.

Με το που πόσταρα το παραπάνω μας κόπηκε το ρεύμα για 2 ώρες!!

(να μάθω άλλη φορά να βγάζω γλώσσα!!!)

Δημοσ.

αφου ειναι τοσο μαγκες γιατι δεν κοβουν το ρευμα μονο στα δημοσια κτιρια,υπουργεια κτλ κ γ()* εμας?

μηπως δεν εχουν ιδεα για το ποιοι διακοπτες καταληγουν σε κεινα τα υπουργεια?

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ολα τα υπουργεια εχουν ρευμα..

ποσο μου την δινει να βλεπω οτι εγω εχω καθε μερα διακοπη κ μερικα στενα πιο κατω να μην εχει κοπει ουτε ωρα

Δημοσ.

Καλημέρα. Το link που δίνεται στην αρχή του θέματος παραπέμπει στην 7η Μαρτίου, ενώ άλλα σχετικά δελτία τύπου δεν υπάρχουν. Αυτήν τη στιγμή όμως παρατηρώ ότι στις ενημερωτικές εκπομπές της TV βγάζουν crawls με φρέσκια ενημέρωση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει στο Internet διαθέσιμη ενημερωμένη λίστα με τις προγραμματισμένες διακοπές; Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...