Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσοχή!

2ωρες διακοπές στην Αθήνα, το απόγευμα Πέμπτη 20-3-2008

απο 18.30 εως 23.30

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ενημερώστε γιατι απεργούν και τα ΜΜΕ, να μην κλειστεί κόσμος στα ασανσέρ

http://www.anakoinoseisdei.gr/anakoinosi_diak.pdf

http://www.dei.gr/ecPage.aspx?id=4293&nt=18&lang=1

Από τη ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Με βάση τις χθεσινές εκτιμήσεις προβλεπόταν ότι οι περικοπές φορτίων για τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, 20 Μαρτίου, θα κυμαίνονταν κοντά στα 600 MW. Με βάση αυτόν τον προγραμματισμό καταρτίσθηκαν προγράμματα εκ περιτροπής περικοπών του ρεύματος διάρκειας για περίπου 1 - 1,30 ώρες.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΔΕΣΜΗΕ οι προβλέψεις στις 9:30 σήμερα ήταν ότι θα απαιτηθούν περικοπές περί τα 900 MW κατά τη μεσημβρινή αιχμή.

Εντούτοις, η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας αυξήθηκε ιδιαίτερα σημαντικά κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ παράλληλα μειώθηκε σημαντικά η παρεχόμενη ισχύς από αιολική ενέργεια. Αυτή η δυσμενής εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να απαιτείται, με εντολή του ΔΕΣΜΗΕ, η πραγματοποίηση από τη ΔΕΗ περικοπών φορτίου 1.200 MW, οι οποίες ξεκίνησαν από τις 10:30 σήμερα.

Κατόπιν των ανωτέρω η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να αυξήσει τη χρονική διάρκεια των εκ περιτροπής περικοπών σε δύο ώρες, ενώ, είναι πιθανόν, εντός της ημέρας να απαιτηθεί η περικοπή ρεύματος σε πελάτες και για δεύτερη φορά.

Η ΔΕΗ λυπάται βαθειά και ζητά συγγνώμη γι΄ αυτή την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται οι πελάτες της, προς τους οποίους απευθύνει έκκληση να περιορίσουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα.

Επίσης, η ΔΕΗ συνιστά στους πελάτες της:

* Να αποφεύγουν την χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθούν εγκλωβισμοί.

* Να θεωρούν ότι το δίκτυο είναι συνεχώς υπό τάση (δηλαδή ότι παρέχει συνεχώς ηλεκτρικό ρεύμα) επειδή η ηλεκτροδότηση μπορεί να αποκατασταθεί ανά πάσα στιγμή.

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2008

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια εδω στο Χαλανδρι δεν ειχαμε ρευμα ουτε το πρωι 9-11...Και τωρα βλεπω οτι ειναι στη λιστα διακοπων και για 18.30-20.30...Λετε να μας το ξανακοψουν?:cry:

Δημοσ.

Σκέπτομαι να διαθέτουμε τηλέφωνο στο κοινό που εθελοντικά θα ενημερώνουμε για της διακοπές της ώρες και της περιοχές θα της αντλούμε από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.τι γνώμη έχεται;

Δημοσ.

3,5 ώρες το πρωί χωρίς ρεύμα αντί για 1,5 που ήταν προγραμματισμένη....και άλλες 2 ώρες προγραμματισμένες το βραδάκι.

Όμηροι....για πόσο ακόμα? Ως πότε θα ανεχόμαστε τα καραγκιοζιλίκια τους? Μήπως να κάνουμε μια κίνηση πολιτών και να στραφούμε εναντίων τους με κάθε μέσο μιας και η κυβέρνηση μας έχει αφήσει στο έλεος των συνδικαλιστών? Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί προ πολλού. Για δείτε ρε κάτι μούτρα που κυβερνούν την Ελλάδα.

Δημοσ.
εδω παντος Μενιδι που γραφουν οτι 22:30 θα το κοψουν, δεν εχουν κοψει τιποτα!

εχουμε ρευμα....

Ναι, γιατι το κοψανε εδω(Θεσσαλονικη) απροειδοποιητα για 2η φορα σημερα( 4.5 ωρες συνολο ημερας :mad:). Να καει κανα PC να τρεχουμε μετα....:mad::mad::mad:

Δημοσ.
Καλά τα ασφαλιστικά τους???? Εσείς δηλ. δεν ανήκετε σε αυτό το σύστημα????

Φυσικά και δεν ανήκουμε σε αυτό !!!! :mad::mad:

Αν ανήκαμε δεν θα είχαμε βγει στους δρόμους??

Είναι ελεεινό όλο αυτό το σύστημα για αυτό και δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό γιατί δεν χάνουμε στην ουσία τίποτα.

Ο μόνος αγώνας που μπορεί να κάνει η μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού είναι να παλέψει για να αποκτήσει το δημοκρατικό δικαίωμα να μην είναι υποχρεωμένη να πληρώνει αυτό το ελεεινό σύστημα και να ασφαλιστεί όπου και αν γουστάρει, μακριά από ταμεία που διοικούνται από κλέφτες και απατεώνες , και κυβερνήσεις μαφιόζων και τυχοδιωκτών.

Από το ΤΕΒΕ ζήτημα είναι αν θα πάρω πάνω από 1000? σύνταξη σε 30 χρόνια από τώρα και μετά από 48 χρόνια δουλειάς (δουλεύω από τα 17), ενώ αντίστοιχος υπάλληλος της ΔΕΗ θα πάρει 1800 ευρώ για πλάκα και εφάπαξ πάνω από 100.000....

Γι' αυτό σκούζουν.

Πληρώνω 480 ευρώ το δίμηνο για να μου παρέχουν ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Όταν χρειαστώ πραγματικά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , που σημαίνει ότι θα έχω φτάσει σε κάποια ηλικία, θα μου φέρονται σαν σκουπίδι λες και δεν ζουν με τα λεφτά μου.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το γ@μhμένο το κράτος να σταματήσει να βάζει το χέρι στην τσέπη μου χωρίς να μου παρέχει τίποτα, και όχι το αν θα συνεχίζει να παίρνει σύνταξη και λεφτά που δεν τα αξίζει ο κάθε κοπρίτης της ΔΕΗ, των Δήμων, της Τράπεζας της Ελλάδος κλπ.

Και βέβαια δεν αγιοποιώ κανένα π..στη πολιτικό , γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεπουλήσουν το δημόσιο σε αυτούς που τους χρωστάνε γραμμάτια (και τους έχουν βαφτίσει "στρατηγικούς επενδυτές" όχι τυχαία,

αλλά γιατί επένδυσαν στις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων και στα λαδώματα των υπευθύνων)

Με τέτοια ταμεία και τόσο μεγάλες υποχρεώσεις από τις επιχειρήσεις προς αυτά, δεν μπορεί να γίνει ιδιωτικοποίηση. Ποιος θα δεχτεί να αγοράσει επιχείρηση με τους συνδικαλιστές να κάνουν κουμάντο, και με τόσους καλοπληρωμένους τεμπέληδες ?

Εκεί είναι η ταμπακιέρα, για αυτό τα ταμεία τους θα καταργηθούν ο κόσμος να χαλάσει...

Πρόβλημα τους. Κοινωνική επανάσταση δεν μπορεί να κάνει το 5% που καλοπερνάει (και μη μου πείτε ότι τους θεωρείτε εργατική τάξη όλους αυτούς.Για να είσαι εργάτης πρέπει να κάνεις και κάποια εργασία. Αν εξαιρέσεις ένα 10% που πραγματικά δουλεύουν οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι γραφείου, και ειδικά στην ΔΕΗ όλες οι δουλειές γίνονται από εργολάβους και όχι από υπαλλήλους της εταιρίας.)

Δημοσ.

Άντε επιτέλους απεργία τέλος...

Και η σχετική ανακοίνωση.

Απ'ότι καταλαβαίνω βέβαια θα έχουμε τα σχετικά happenings με μικροδιακοπές σε άσχετες μέρες.

Δόθηκε πάντως ωραίο φινάλε χτες(με λίγα λόγια το ξέσκισαν λίγο).

Δημοσ.

Αν ανήκαμε δεν θα είχαμε βγει στους δρόμους??

καλησπέρα..

Σίγουρα συμφωνώ & δεν αμφισβητώ τίποτα από όλα αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας!

και εγώ εντάχθηκα υποχρεωτικά όπως όλοι μας, σε αυτό το κόλπο(κάθε μηνα γεια σας πληρώστε) στην ιδια ηλικία μ' σένα, χωρίς να με ρωτήσουν.

Πραγματικά το θέμα με όλα αυτά έχει κουράσει, πιστεύω όμως πως η αντίσταση αυτών των ανθρώπων έχει κάποια βάση γιατί και αυτοί έτσι την έπαθαν!

Αν για παράδειγμα τώρα δικαια μου πεις:

- "ΠΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ"!!!

θα σου πω την αλήθεια,

- " ΠΟΥΘΕΝΑ"!!!

Τώρα αν μπορούσα να ρωτήσω & όλους αυτούς, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο!!

άρα που είναι το λάθος?

Δημοσ.

Είχα πάρει την απόφαση να μην ξαναποστάρω στο Forum μετά από «άνωθεν» προτροπή

Αλλά δεν άντεξα άλλο

Αν ανήκαμε δεν θα είχαμε βγει στους δρόμους?? .

Τόσο σου κόβει τόσα λες

Είναι ελεεινό όλο αυτό το σύστημα για αυτό και δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό γιατί δεν χάνουμε στην ουσία τίποτα. .

Δες την ποιο πάνω απάντηση

Ο μόνος αγώνας που μπορεί να κάνει η μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού είναι να παλέψει για να αποκτήσει το δημοκρατικό δικαίωμα να μην είναι υποχρεωμένη να πληρώνει αυτό το ελεεινό σύστημα και να ασφαλιστεί όπου και αν γουστάρει, μακριά από ταμεία που διοικούνται από κλέφτες και απατεώνες , και κυβερνήσεις μαφιόζων και τυχοδιωκτών. .

Σωστά να πεινάσει ο κακόμοιρος ο κοντομηνάς ????

Δε λεει ,

οι ασφαλιστικές των τραπεζών να φαλιρίσουν ???

Θεέ μου πως μπορεί να το αντέξει αυτό ένας νεοφιλελεύθερος νους

Από το ΤΕΒΕ ζήτημα είναι αν θα πάρω πάνω από 1000? σύνταξη σε 30 χρόνια από τώρα και μετά από 48 χρόνια δουλειάς (δουλεύω από τα 17), ενώ αντίστοιχος υπάλληλος της ΔΕΗ θα πάρει 1800 ευρώ για πλάκα και εφάπαξ πάνω από 100.000....

Γι' αυτό σκούζουν.

Πληρώνω 480 ευρώ το δίμηνο για να μου παρέχουν ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Όταν χρειαστώ πραγματικά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , που σημαίνει ότι θα έχω φτάσει σε κάποια ηλικία, θα μου φέρονται σαν σκουπίδι λες και δεν ζουν με τα λεφτά μου. .

Ο όρος αυτασφάλιση γνωρίζεις τι είναι η μήπως δεν σε ενημέρωσαν για αυτό ???

Έχεις λοιπόν την απαίτηση να πάρουμε την ίδια σύνταξη πληρώνοντας εσύ 240 ευρώ μηνιαίως και εγώ 550-700 για τουλάχιστον 30 χρόνια….λαμπρά

Και έχεις το θράσος να σκούζεις κιόλας ως αδικημένος και «αγανακτισμένος πολίτης»

Το ταμείο του ΟΑΠ-ΔΕΗ έχει πλεόνασμα 6 δις ευρώ σε ρευστό και ενσωματωμένη περιουσία στη ΔΕΗ της τάξης των 12δις

Δικά μου χρήματα , και μάντεψε ούτε πεντάρα τσακιστή από τα δικά σου γ@μhμένα χρήματα

Αυτά τα χρήματα τα παίρνει για να καλύψει τις λαμογιές των κουμπάρων ,δομημένα σημ..ρίδηδων κλπ.

Και αυτό εσύ το επικροτείς αραδιάζοντας ως νέος γκεμπελίσκος όλα αυτά τα ψέματα

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το γ@μhμένο το κράτος να σταματήσει να βάζει το χέρι στην τσέπη μου χωρίς να μου παρέχει τίποτα, και όχι το αν θα συνεχίζει να παίρνει σύνταξη και λεφτά που δεν τα αξίζει ο κάθε κοπρίτης της ΔΕΗ, των Δήμων, της Τράπεζας της Ελλάδος κλπ. .

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι γίνετε στα άλλα ταμεία αλλά όσο αφορά τον ΟΑΠ-ΔΕΗ ,δεν πήραμε ούτε θέλουμε ούτε έχουμε ανάγκη τα γ@μhμένα σου λεφτά

Πρόβλημα τους. Κοινωνική επανάσταση δεν μπορεί να κάνει το 5% που καλοπερνάει (και μη μου πείτε ότι τους θεωρείτε εργατική τάξη όλους αυτούς.Για να είσαι εργάτης πρέπει να κάνεις και κάποια εργασία. Αν εξαιρέσεις ένα 10% που πραγματικά δουλεύουν οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι γραφείου, και ειδικά στην ΔΕΗ όλες οι δουλειές γίνονται από εργολάβους και όχι από υπαλλήλους της εταιρίας.)

Καλά εντάξει σε αυτό το μπο##δέλο που ζούμε ότι μ@λ@κία θέλει λεει πάλι ο καθένας

Έχεις καταλάβει ότι αυτό που πουλάς και βγάζεις το ψωμί σου άλλοι το έχουν για Hobby στις ελεύθερες τους ώρες ????

Η θεωρείς ότι να πληκτρολογείς είναι εργασία , και μου βγήκες και αδικημένος από το σύστημα

Άντε αγόρι μου πάνε να κάνεις κανα format σε κανένα Lameri πάρτου και καμιά 100άρα για το κόπο σου και άσε μας στο ζόρι μας

Και αν καμιά φορά τύχει και περάσεις από κανα ορυχείο, σταθμό παραγωγής, υπερυψηλή, τύχει και δεις κανένα εναερίτη

Μην τρομάξεις όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι εν έτη 2008 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βγάζουν το ψωμί τους χωρίς γραβάτα.

Άντε και πήξαμε με «αγανακτισμένους πολίτες» - προβοκάτορες και αγανακτισμένους γιάπηδες

Αυτά προς το παρών από ένα κωλόπαιδο, δολοφόνο, κοπρίτη, λουφαδόρο, αλήτη

(έτσι δεν αρέσκεστε να μας αποκαλείται τόσες μέρες ?? ) Δεητζή

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τις εκφράσεις μας. Οι χαρακτηρισμοί δεν τιμούν κανέναν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...