Προς το περιεχόμενο

Διακοπές ΔΕΗ με λίστα.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τις εκφράσεις μας. Οι χαρακτηρισμοί δεν τιμούν κανέναν!

Αρχηγέ ,να θεωρήσω ότι η προτροπή αφορά μόνο εμένα για τη λέξη γ@μhμένο που επίτηδες έκανα copy-paste από το post του "αγανακτισμένου" "εργαζόμενου"

και η προτροπή να κοιτάξει τον καθρέπτη για να δει αυτό που χαρακτηρίζει 30.000 εργαζόμενους

θα μου πεις "προσωπικός χαρακτηρισμός" οκ να αρχίσω λοιπόν να χαρακτιρίζω όλους τους χρήστες του φορουμ για να στοχοποιήσω 1

η και όλους όσους πόσταραν στις προηγούμενες σελίδες και η προτροπή που κάνεις είναι αποτέλεσμα καθυστερημένης ευαισθησίας 16 ημερών

Ο κύριος παράγοντας είναι πόσο χαραμοφάηδες και ανεξέλεγκτοι γλύφτες είναι,

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050094&postcount=3

Ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες από διοίκηση μέχρι καθαρίστρια.

Οπότε μου μένει μόνο να τους πω για το μωρό της Μαρίας τους και το ενταφιασμένο κουφάρι της μαμάς τους.

Εύχομαι να πάρουν καμιά αύξηση και να τη φάνε στους γιατρούς.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050306&postcount=17

Φτάνει πια με τους καλοβολεμένους ξυσταρχιδιστές του δημοσίου.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050369&postcount=30

Τα γλυφτρόνια της ΔΕΗ φυσικά φρόντισαν να μην ενοχλήσουν τα μεγαλοσυμφέροντα και παράλληλα να εκβιάζουν διαμέσου του κοσμάκη που είναι ακίνδυνος.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050415&postcount=32

Ντροπη και αισχος οι βολεμενοι της Ελλαδας βαζουν σε κινδυνο τοσους ανθρωπους.

Καραγκιοζηδες να σας στειλουν ολους στο δρομο που κυκλοφορειτε ολοι με τα τζιπ και τα εξοχικα ενω ο κοσμος δουλευει για 700 ευρω.

Περασα μπροστα απο τη ΔΕΗ και ειχαν ανακοινωση οποιος δουλεψει θεωρειται προδοτης!!!Να κανεις την απεργια σου βισμα,γλυφτρακι,ρουσφετι του καθε βουλευτη αλλα ασε ενα προσωπικο ασφαλειας να μη κλεινεται η γρια στο ανσασερ και κοντευει ο αλλος να σκοτωθει στο φαναρι.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050856&postcount=35

Ασχολούμαστε εδώ και μέρες με τους καραγκιόζηδες γ@μώ την μ.... τους μέσα...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2050997&postcount=36

Αυτα που κανουν στην ΔΕΗ δεν γινονται ουτε στην Ουγκαντα. Να πανε στο διαολο ολοι τους που νομιζουν οτι ετσι θα κερδισουν κατι. Μονο αγανακτηση δημιουργουν. Με εκβιασμους ρε..Δεν θα παρετε ΤΙΠΟΤΑ κοπριτες γυφτουλες. ΟΥΣΤ!!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2051643&postcount=44

ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2067768&postcount=90

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αρχηγέ ,να θεωρήσω ότι η προτροπή αφορά μόνο εμένα για τη λέξη γ@μhμένο που επίτηδες έκανα copy-paste από το post του "αγανακτισμένου" "εργαζόμενου"

η και όλους όσους πόσταραν στις προηγούμενες σελίδες και η προτροπή που κάνεις είναι αποτέλεσμα καθυστερημένης ευαισθησίας 16 ημερών

[...]

H προτροπή μου απευθύνεται σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όταν επιθυμώ να απευθυνθώ σε συγκεκριμένο μέλος, παραθέτω απόσπασμα από τα γραφόμενά του - όπως κάνω τώρα. :-)

Όσο για την "καθυστερημένη ευαισθησία 16 ημερών", δεν θυμάμαι να είδα δική σου αναφορά για προσβλητικό post στο συγκεκριμένο θέμα. ;)

Δημοσ.

Τόσο σου κόβει τόσα λες

Σωστά να πεινάσει ο κακόμοιρος ο κοντομηνάς ????

Δε λεει ,

οι ασφαλιστικές των τραπεζών να φαλιρίσουν ???

Θεέ μου πως μπορεί να το αντέξει αυτό ένας νεοφιλελεύθερος νους

Ο όρος αυτασφάλιση γνωρίζεις τι είναι η μήπως δεν σε ενημέρωσαν για αυτό ???

Έχεις λοιπόν την απαίτηση να πάρουμε την ίδια σύνταξη πληρώνοντας εσύ 240 ευρώ μηνιαίως και εγώ 550-700 για τουλάχιστον 30 χρόνια….λαμπρά

Και έχεις το θράσος να σκούζεις κιόλας ως αδικημένος και «αγανακτισμένος πολίτης»

Το ταμείο του ΟΑΠ-ΔΕΗ έχει πλεόνασμα 6 δις ευρώ σε ρευστό και ενσωματωμένη περιουσία στη ΔΕΗ της τάξης των 12δις

Δικά μου χρήματα , και μάντεψε ούτε πεντάρα τσακιστή από τα δικά σου γ@μhμένα χρήματα

Αυτά τα χρήματα τα παίρνει για να καλύψει τις λαμογιές των κουμπάρων ,δομημένα σημ..ρίδηδων κλπ.

Και αυτό εσύ το επικροτείς αραδιάζοντας ως νέος γκεμπελίσκος όλα αυτά τα ψέματα

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι γίνετε στα άλλα ταμεία αλλά όσο αφορά τον ΟΑΠ-ΔΕΗ ,δεν πήραμε ούτε θέλουμε ούτε έχουμε ανάγκη τα γ@μhμένα σου λεφτά

Καλά εντάξει σε αυτό το μπο##δέλο που ζούμε ότι μ@λ@κία θέλει λεει πάλι ο καθένας

Έχεις καταλάβει ότι αυτό που πουλάς και βγάζεις το ψωμί σου άλλοι το έχουν για Hobby στις ελεύθερες τους ώρες ????

Η θεωρείς ότι να πληκτρολογείς είναι εργασία , και μου βγήκες και αδικημένος από το σύστημα

Άντε αγόρι μου πάνε να κάνεις κανα format σε κανένα Lameri πάρτου και καμιά 100άρα για το κόπο σου και άσε μας στο ζόρι μας

Και αν καμιά φορά τύχει και περάσεις από κανα ορυχείο, σταθμό παραγωγής, υπερυψηλή, τύχει και δεις κανένα εναερίτη

Μην τρομάξεις όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι εν έτη 2008 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βγάζουν το ψωμί τους χωρίς γραβάτα.

Άντε και πήξαμε με «αγανακτισμένους πολίτες» - προβοκάτορες και αγανακτισμένους γιάπηδες

Αυτά προς το παρών από ένα κωλόπαιδο, δολοφόνο, κοπρίτη, λουφαδόρο, αλήτη

(έτσι δεν αρέσκεστε να μας αποκαλείται τόσες μέρες ?? ) Δεητζή

Αδικημένε και καταφρονεμένε petza, άποψη σου είναι αυτά που γράφεις όπως άποψη μου είναι αυτά που γράφω εγώ.

Στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς σου απαντάω :

1. Σίγουρα μου κόβει περισσότερο από σένα, γιατί εγώ για να ζήσω πρέπει να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, και δεν έχω εξασφαλίσει τη ζωή μου στην καμπούρα άλλων.

Όσο για τα format που γράφεις, τόσα ξέρεις - τόσα λες.

Αν αυτά εσύ τα πουλάς εκεί που δουλεύεις για τεχνογνωσία δεν σημαίνει ότι το κάνουν κι άλλοι.

Εγώ πάντως δε χρεώνω 50 ευρώ για να αλλάξω μια ασφάλεια σε κανένα γεράκο και να του πω ότι κάηκε ο ρελές,

και τα εισοδήματα μου είναι δηλωμένα όλα και φορολογημένα (δεν δουλεύω μαύρα όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι σου, που την κοπανάνε στη βάρδια και κάνουν και "δουλίτσες" της αρπαχτής δεξιά και αριστερά) .

Επειδή ξαφνικά όλοι στη ΔΕΗ γίνατε εναερίτες και εργάτες ορυχείων και γενικότερα σκληροί άντρες, χωρίς να έχετε περάσει ούτε απέξω από ορυχείο , ούτε να έχετε ανέβει πάνω από τρία μέτρα σκάλα, ένα έχω να σου πω.

Όταν καταφέρεις να δουλέψεις καλουπατζής σε οικοδομή και να κρεμιέσαι στα 15 μέτρα σκαλωσιά για μια εβδομάδα, όπως έκανα εγώ για 10 χρόνια πριν σακατευτώ από μέση και αλλάξω δουλειά , τότε δικαιούσαι να μας το παίξεις εργατική τάξη και να κρίνεις τον κάθε "γραβατωμένο" όπως λες.

2.Το τι κάνετε με τα λεφτά σας και τα ταμεία σας δεν με αφορά.Ο καθένας αγωνίζεται για την τσέπη ΤΟΥ και για τα δικά του γ@μ.... χρήματα .

Αν πρόσεξες τι έγραφα, θα είδες ότι επισήμανα ότι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τις ΔΕΚΟ και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν με τέτοια ταμεία και τέτοια κόστη ασφάλισης. Εκεί είναι η ταμπακιέρα.

Ούτε λύνεται το ασφαλιστικό με τις ενοποιήσεις των ταμείων. Ψίχουλα είναι τα λεφτά που εξοικονομούνται.

Δεν με ενδιαφέρει τι σύνταξη θα πάρεις ούτε θέλω να εξισωθεί με τη δική μου. Δεν είμαστε ΕΣΣΔ.

Όπως όμως εγώ δεν επέβαλλα σε κανένα να δουλέψει τις μισές μέρες για ένα μήνα χωρίς να τις πληρωθεί, δεν έκανα ζημιά σε εξοπλισμό κανενός, δεν απορύθμισα τη ζωή κανενός, δεν επέβαλα σε κανέναν να κολυμπάει στα σκουπίδια (ενώ πληρώνει για να του παρέχουν αυτή την εργασία),

έτσι δεν ανέχομαι από κανένα να μου τα επιβάλλει εμένα,

ειδικά από αυτόν που είχε βύσμα και μπήκε σε προνομιακή θέση δημοσίου, για να διασφαλιστεί και να ξέρει ότι θα παραμείνει καλοπληρωμένος (από μένα) τεμπέλης για όλη του τη ζωή.

Σπάστε τη βουλή αν είστε μάγκες. Όχι τα νεύρα μας.

Τις φράσεις "αγανακτισμένοι πολίτες" και "προβοκάτορες" μόνο συνδικαλιστές και κομματόσκυλα την χρησιμοποιούν.

Δεν γουστάρω ούτε τους μεν ούτε τους δε.

Όχι για τον ρόλο που θεσμικά έπρεπε να έχουν, αλλά γιατί στην Ελλάδα όλοι αυτοί είναι απλά ανεπάγγελτοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους για να μπουν στην πολιτική με απώτερο στόχο να "κονομήσουν".

Όσο για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές που κοροϊδεύεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μου παρέχουν αυτό που πληρώνω.

Τίποτε άλλο.

Και επειδή ότι είναι δημόσιο , αποδεδειγμένα πλέον δεν δουλεύει και είναι σάπιο από όλες τις μεριές (διοίκηση και εργαζόμενοι), θέλω την ελευθερία μου να δώσω τα λεφτά μου όπου νομίζω καλύτερα.

Το "κοινωνικό κράτος" έχει αποτύχει προ πολλού.

Αν κάποιοι αμετανόητοι κνίτες δεν το έχουν καταλάβει αυτό , δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Δημοσ.

Γεια..

για να καταλάβατε πως δεν κείμαι κακοπροαίρετος απέναντι σας

χλευάζω πρώτους τον εαυτό μου κάμνοντας μερδικά ορθογραφικά ηλάθη.(ΟΥ.ΟΥ.)

τελώ πραγματικά να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (χωρίς παρεξήγηση!!!!)

σε όλους εσάς

για την ενεργητική αύρα που μου μεταδώσατε

ώστε η έμπνευση μου να εκτοξευτεί στα τύψη και έτσι να ημπορέσω να ράψω μετά από πολύν κούραση το πιο κατώι ποίημα με άτιτλο :

ο κοντομηνάς ????

γ@μhμένα χρήματα γ@μhμένα σου λεφτά

Καλά εντάξει σε αυτό το μπο##δέλο που ζούμε ότι μ@λ@κία θέλει λεει πάλι ο καθένας

και μάντεψε ούτε πεντάρα τσακιστή από τα δικά σου γ@μhμένα χρήματα

και λεφτά που δεν τα αξίζει ο κάθε κοπρίτης

χαραμοφάηδες και ανεξέλεγκτοι γλύφτες είναι,

καραγκιόζηδες από διοίκηση μέχρι καθαρίστρια.

Οπότε μου μένει μόνο να τους πω για το μωρό της Μαρίας τους και το ενταφιασμένο κουφάρι της μαμάς τους

ξυσταρχιδιστές

Τα γλυφτρόνια της

Καραγκιοζηδες

καραγκιόζηδες γ@μώ την μ.... τους μέσα...

Να πανε στο διαολο ολοι τους

ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

σε όλους τους συμμετέχοντες

Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τις εκφράσεις μας. Οι χαρακτηρισμοί δεν τιμούν κανέναν!

Απορίες : *Τελικά ποιοι είναι όλοι αυτοί?

Άγνωστες λέξεις: *Το μωρό της Μαρίας?

Σημείωση: *Όλα τα παραπάνω είναι copy-paste (από δικά σας ..)!

Συμπέρασμα: *δεν θέλω να την σπάσω σε κανένα, αλλα ούτε & να μειώσω κάποιους!

Απλά περνάω καλά & σας ευχαριστώ πολύ!! παιδια γέλασα με την ψυχη μου!!

Δημοσ.

ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2067768&postcount=90

Φυσικά και αναφέρομαι στους κάθε λογής υπευθύνους που επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη ζωή μας.

Από πρωθυπουργούς μέχρι υπεύθυνους συνδικάτων.

Οι περισσότεροι από αυτούς στο ίδιο καζάνι βράζουν...;)

Δημοσ.

OFF TOPIC.

Με την απεργία των δημοσιογράφων ηρέμησε το κεφάλι μου.

Οι δύο μέρες ήταν ευεργετικές για την αποτοξίνωση του εγκεφάλου μου από την παραπληροφόρηση και την κατευθυνόμενη - πληρωμένη δημοσιογραφία.

Ας είναι καλά το internet (όταν είχαμε ρεύμα), και τα διάφορα forums όπως το Insomnia.

Βλέπεις όλες τις απόψεις, εκφράζεις και τις δικές σου (χωρίς να ξεφεύγεις και πολύ πολύ για να μην γίνεις ban), και μαθαίνεις νέα που δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να τα διαβάσεις-ακούσεις-δεις πουθενά στον κλασσικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο...

Πολύ ποιοτικότερη δημοκρατία από αυτή την παρωδία που γίνεται στη βουλή...

Δημοσ.

Ποιον ξέρω στη Ραφήνα, ποιον ξέρω στη Ραφήνα....

paredwse, μήπως είσαι ο Καραμανλής ???? :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αδικημένε και καταφρονεμένε petza, άποψη σου είναι αυτά που γράφεις όπως άποψη μου είναι αυτά που γράφω εγώ.

Ούτε αδικημένος (με την έννοια που θέλεις να δώσεις) ούτε καταφρονημένος

Απλά θύμα κλοπής από πρακτικές Pinochet.

Ώστε άποψή σου όλα αυτά τα ψέματα, περί αδικίας και κοπριτών

Στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς σου απαντάω :

1. Σίγουρα μου κόβει περισσότερο από σένα, γιατί εγώ για να ζήσω πρέπει να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, και δεν έχω εξασφαλίσει τη ζωή μου στην καμπούρα άλλων.

Απλά εμπάθεια , την επόμενη φορά που θα έρθω να σου ζητήσω δανικά μην δώσεις

Όσο για τα format που γράφεις, τόσα ξέρεις - τόσα λες.

Αν αυτά εσύ τα πουλάς εκεί που δουλεύεις για τεχνογνωσία δεν σημαίνει ότι το κάνουν κι άλλοι.

Δεν είναι δουλειά μου να γράφω 2 φορές ipconfig και να πατάω άλλες 3 φορές Enter

Εγώ πάντως δε χρεώνω 50 ευρώ για να αλλάξω μια ασφάλεια σε κανένα γεράκο και να του πω ότι κάηκε ο ρελές,

και τα εισοδήματα μου είναι δηλωμένα όλα και φορολογημένα (δεν δουλεύω μαύρα όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι σου, που την κοπανάνε στη βάρδια και κάνουν και "δουλίτσες" της αρπαχτής δεξιά και αριστερά) .

Συνεχίζεις να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, και για ενημέρωση σου αυτό που κατακρίνεις το κάνουν κατά κόρον ελεύθεροι επαγγελματίες

Ώστε η φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή κατά τα λεγόμενα σου την κάνουν

Δυμ. υπάλληλοι …. μάλιστα

Πάντως αυτό αν μπορείς και θέλεις ανέλυσε το λίγο για να φύγει και η ένταση των ημερών

Επειδή ξαφνικά όλοι στη ΔΕΗ γίνατε εναερίτες και εργάτες ορυχείων και γενικότερα σκληροί άντρες, χωρίς να έχετε περάσει ούτε απέξω από ορυχείο , ούτε να έχετε ανέβει πάνω από τρία μέτρα σκάλα, ένα έχω να σου πω.

Όταν καταφέρεις να δουλέψεις καλουπατζής σε οικοδομή και να κρεμιέσαι στα 15 μέτρα σκαλωσιά για μια εβδομάδα, όπως έκανα εγώ για 10 χρόνια πριν σακατευτώ από μέση και αλλάξω δουλειά , τότε δικαιούσαι να μας το παίξεις εργατική τάξη και να κρίνεις τον κάθε "γραβατωμένο" όπως λες.

Για δική σου πάλι ενημέρωση οι διοικητικοί δεν ξεπερνούν τις 3000 σε σύνολο 30000

Άσε λοιπόν την φαντασία σου να οργιάσει το που δουλεύουν όλοι αυτοί

2.Το τι κάνετε με τα λεφτά σας και τα ταμεία σας δεν με αφορά.Ο καθένας αγωνίζεται για την τσέπη ΤΟΥ και για τα δικά του γ@μ.... χρήματα .

Αν πρόσεξες τι έγραφα, θα είδες ότι επισήμανα ότι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τις ΔΕΚΟ και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν με τέτοια ταμεία και τέτοια κόστη ασφάλισης. Εκεί είναι η ταμπακιέρα.

Δεν με ενδιαφέρει τι σύνταξη θα πάρεις ούτε θέλω να εξισωθεί με τη δική μου. Δεν είμαστε ΕΣΣΔ.

Άλλα έλεγες πιο πάνω

και επειδή διακρίνω επιλεκτική μνήμη ας παραθέσω τον οδυρμό σου

Από το ΤΕΒΕ ζήτημα είναι αν θα πάρω πάνω από 1000? σύνταξη σε 30 χρόνια από τώρα και μετά από 48 χρόνια δουλειάς (δουλεύω από τα 17), ενώ αντίστοιχος υπάλληλος της ΔΕΗ θα πάρει 1800 ευρώ για πλάκα και εφάπαξ πάνω από 100.000....

Γι' αυτό σκούζουν.

ειδικά από αυτόν που είχε βύσμα και μπήκε σε προνομιακή θέση δημοσίου, για να διασφαλιστεί και να ξέρει ότι θα παραμείνει καλοπληρωμένος (από μένα) τεμπέλης για όλη του τη ζωή.

λαϊκίστικες μπακαλοθεωρίες

Από πού ως που ρε φίλε με πληρώνεις εσύ ????

Προσφέρω υπηρεσία στο κράτος δημιουργώ προϊόν προς εκμετάλευση ,

το κράτος στο πουλάει εσύ το αγοράζεις και πληρώνεις το αντίτιμο

αν δεν είσαι ευχαριστιμένος από τις ενναλακτικές επιλογές που σου δίνει το κράτος για να το αγοράσεις είναι πρόβλημα δικό σου και του κράτους σου και όχι μαζί μου.

περιττό να πω ότι σου επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί στο πολλαπλάσιο

Το "κοινωνικό κράτος" έχει αποτύχει προ πολλού.

Αν κάποιοι αμετανόητοι κνίτες δεν το έχουν καταλάβει αυτό , δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Μάλιστα ώστε γίναμε και ΚΝΙΤΕΣ

Πολλά μου έχουν αποδώσει σε αυτό το φόρουμ , από φασίστα , δεξιό , Πασόκο κλπ

Αλλά τώρα και ΚΝΙΤΗΣ ????

Δημοσ.

Από το ΤΕΒΕ ζήτημα είναι αν θα πάρω πάνω από 1000? σύνταξη σε 30 χρόνια από τώρα και μετά από 48 χρόνια δουλειάς (δουλεύω από τα 17), ενώ αντίστοιχος υπάλληλος της ΔΕΗ θα πάρει 1800 ευρώ για πλάκα και εφάπαξ πάνω από 100.000....

Γι' αυτό σκούζουν.

Καλα ακομη δεν πηρες και τις αυξησεις τι τρελλες

Ερχονται χειροτερα φιλε αν ανεβεις βαθμιδα επειδη εισαι στην προτελευταια θα πληρωνεις 640 ευρω το διμηνο.Ενω το αντιστοιχο ενος ΔΕΗ τζη ειναι 620 ευρω.

Οι υπαλληλοι του ΟΤΕ και ΔΕΗ βγαινουν με συνταξη περιπου 1900 εως 2200 ευρω αναλογως το κλιμακιο.

Το θεμα ειναι αλλο φιλε οτι αυτοι δεν τα πληρωνουν απλα τους ερχεται ενα χαρτι Μισθολογιο που λεει οτι τους τα κραταει.Ενω εσυ πρεπει να σκισεις το Μολο σου να βρεις 640 ευρω.

Πληρώνω 480 ευρώ το δίμηνο για να μου παρέχουν ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Όταν χρειαστώ πραγματικά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , που σημαίνει ότι θα έχω φτάσει σε κάποια ηλικία, θα μου φέρονται σαν σκουπίδι λες και δεν ζουν με τα λεφτά μου.

Οπου και να πας πληρωνεις και ας ειναι συμβεβλημενος.Γιατι αν του την πεις θα σου πει ο γιατρος δικαιολογιες οτι ξερεις αυτο δεν μπορω να στο γραψω και θα σου φερνει συνεχως αντιρησεις.Οποτε τι κανεις πας σε εξωτερικο και πληρωνεις και τα φαρμακα σου ολα.Με λιγα λογια Κοροιδο.Δωσε μας λεφτα για να σε φτυσουμε.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το γ@μhμένο το κράτος να σταματήσει να βάζει το χέρι στην τσέπη μου χωρίς να μου παρέχει τίποτα, και όχι το αν θα συνεχίζει να παίρνει σύνταξη και λεφτά που δεν τα αξίζει ο κάθε κοπρίτης της ΔΕΗ, των Δήμων, της Τράπεζας της Ελλάδος κλπ.

Εδω νομιζω οτι το κρατος ψηφισε ενα ασφαλιστικο αποτυχια πληρης που θα πρεπει να το ξανασυζητησουμε σε 10 χρονια παλι.

Περιμενα ενα ασφαλιστικο το πολυ 3 ταμεια που τα 2 θα συμβαλουν στην χρηματοδιτηση του 3ου

Ενα ελευθερου επαγγελματος και ενα Υπαλληλων.

Στο Πρωτο θα μπουν ολοι οσοι εχουν εταιρειες η ασκουν ατομικη εργασια με αμοιβη.Με λιγα λογια ολοι μεσα Γιατροι δικηγοιροι πολ Μηχανικοι μαγαζια και ολα τα συναφη.

Το αλλο ολοι οι Δημοδιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι πασης Φυσεως

και τριτο το ΟΓΑ.

Να περασουν ολα τα ταμεια απο μηχανοργανωση και ο ασφαλισμενος να ελεγχεται με υπολογιστες.

Οχι με ενα βιβλιαριο ενος απο το ΤΑΠ ΟΤΕ περναει ολο το σοι απο οδοντιατρο η ορθοδοντικο.

Η Γαλλια εχει μονο 1 ταμειο.Δηλαδη ο Βοσκος ειναι στο ιδιο ταμειο με τον σαρκοζι.

Το βελγιο εχει 2

η γερμανια εχει 3

Και το σουμερ κρατος 137 ταμεια.

Ποιος θα δεχτεί να αγοράσει επιχείρηση με τους συνδικαλιστές να κάνουν κουμάντο, και με τόσους καλοπληρωμένους τεμπέληδες ?

Μην σε στεναχωρει γιαυτους και αυτοι πιονια ειναι και κανουν Business θεσεων.

Πρόβλημα τους. Κοινωνική επανάσταση δεν μπορεί να κάνει το 5% που καλοπερνάει (και μη μου πείτε ότι τους θεωρείτε εργατική τάξη όλους αυτούς.Για να είσαι εργάτης πρέπει να κάνεις και κάποια εργασία. Αν εξαιρέσεις ένα 10% που πραγματικά δουλεύουν οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι γραφείου, και ειδικά στην ΔΕΗ όλες οι δουλειές γίνονται από εργολάβους και όχι από υπαλλήλους της εταιρίας.)

Κοιτα ειναι καποιοι οι οποιοι δουλευουν και δεν εχουν χρονο να παρπαονεθουν.

Οι αλλοι ειναι κλεισμενοι στα γραφεια και προσπαθουν να δουν πως θα περασει η ωρα τους για να την Κοπανησουν.

Ολοι κοιτανει την παρτι τους και δεν υπολογιζουν σε τιποτα.Νομιζουν οτι αν κλεισουν τους διακοπτες εμεις θα φοβηθουμε

Να σου πω ενα καλο

Αν κλεισουν οι εμποροι για 1 μηνα τα δημοσια ταμεια για να μην μπορει να δεχεται πληρωμες σε 2 μηνακια ολοι θα ζητανε Ημαρτον.

Και ξερεις τι καλα τωρα που πλησιαζει και 31 μαρτιου και ερχεται η καταβολη 3μηνου Φπα.Αν το κλεισουμε σε ολες τις πολεις μεχρι 15 μαιου.Θα κλαψουν Μανες φιλε

Η ναμην το καταβαλουμε το ΦΠΑ ολοι οι εμπορικοι συλογοι για 2 μηνες.

Μεγαλα Γλεντια.

Δημοσ.

Για δική σου πάλι ενημέρωση οι διοικητικοί δεν ξεπερνούν τις 3000 σε σύνολο 30000

Άσε λοιπόν την φαντασία σου να οργιάσει το που δουλεύουν όλοι αυτοί

Μηπως ξεχασες να μας πεις ποσοι ειναι απεσπασμενοι σε Υπουργεια η ποσοι δεν ειναι στην θεση τους για λογους συνδικαλισμου.

Μια που ξερεις απο ΔΕΗ και θα μας φανεις χρησιμος ποσους ειναι στο Συνολο οι συνδικαλιστες της ΔΕΗ.

ΠΧ Ο υπουργος Μετ Στους Φακελους του Αλ.Παπαχελα δηλωσε οτι δεν γνωριζει ποσοι ειναι Ο ακριβης αριθμος των εργαζομενων της Ολυμπιακης διοτι 1800 ειναι απεσπασμενοι σε Υπουργεια.

Αλλα απο οτι γνωριζω και Η ΔΕΗ εχει ιδιαιτερα μεγαλο Νουμερο σε Υπουργεια αλλα μετραει στην Δυναμη σας

Διοτι ειναι το ποιο ισχυρο συνδικατο απο τα 3700 συνδικατα που εχει αυτη η χωρα των 300 εκατομυριων εργαζομενων που λεγεται ελλαδα.

Ειναι δυνατον κυριοι να αριθμουμε 137 ταμεια

και 3700 συνδικατα.Ημαρτον Η Κινα δεν νομιζω να χει τοσα συνδικατα

Δημοσ.
Μηπως ξεχασες να μας πεις ποσοι ειναι απεσπασμενοι σε Υπουργεια η ποσοι δεν ειναι στην θεση τους για λογους συνδικαλισμου.

Μια που ξερεις απο ΔΕΗ και θα μας φανεις χρησιμος ποσους ειναι στο Συνολο οι συνδικαλιστες της ΔΕΗ.

ΠΧ Ο υπουργος Μετ Στους Φακελους του Αλ.Παπαχελα δηλωσε οτι δεν γνωριζει ποσοι ειναι Ο ακριβης αριθμος των εργαζομενων της Ολυμπιακης διοτι 1800 ειναι απεσπασμενοι σε Υπουργεια.

Αλλα απο οτι γνωριζω και Η ΔΕΗ εχει ιδιαιτερα μεγαλο Νουμερο σε Υπουργεια αλλα μετραει στην Δυναμη σας

Διοτι ειναι το ποιο ισχυρο συνδικατο απο τα 3700 συνδικατα που εχει αυτη η χωρα των 300 εκατομυριων εργαζομενων που λεγεται ελλαδα.

Ειναι δυνατον κυριοι να αριθμουμε 137 ταμεια

και 3700 συνδικατα.Ημαρτον Η Κινα δεν νομιζω να χει τοσα συνδικατα

Αν εννοείς τους μεγαλοσυνδικαλιστές θα τους βρεις εδώ

http://www.genop.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=46

Αλλά που θέλεις να καταλήξεις φίλε μου ???

να καταργηθεί το συνδικαλιστικό κίνημα (το όποιο) γιατί σου την σπάει και σένα όπως του αποπάνω ??

Αποσπάσεις υπάρχουν, το νούμερο που θέλεις να το ξέρω ???

Και γι' αυτό οι εργαζόμενοι φταίνε ??? η οι πολιτικάντηδες ???

αλλά για αιτιολόγησε μου λίγο την πρεμούρα σου να καταργηθεί ένα ταμείο που έχει πλεόνασμα, δεν πήρε ούτε θέλει χρήματα από το κράτος, αλλά το κράτος του χρωστάει χρήματα

και όχι μόνο δεν του τα αποδίδει πλέων αλλά του κλέβει και αυτά που έχει

Υ.Γ τι έγινε ? κάναν οι πρώην ταύροι ομαδικό register στο Insomnia ???2.png

Δημοσ.
Αν εννοείς τους μεγαλοσυνδικαλιστές θα τους βρεις εδώ

http://www.genop.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=46

Αλλά που θέλεις να καταλήξεις φίλε μου ???

να καταργηθεί το συνδικαλιστικό κίνημα (το όποιο) γιατί σου την σπάει και σένα όπως του αποπάνω ??

Αποσπάσεις υπάρχουν, το νούμερο που θέλεις να το ξέρω ???

Και γι' αυτό οι εργαζόμενοι φταίνε ??? η οι πολιτικάντηδες ???

αλλά για αιτιολόγησε μου λίγο την πρεμούρα σου να καταργηθεί ένα ταμείο που έχει πλεόνασμα, δεν πήρε ούτε θέλει χρήματα από το κράτος, αλλά το κράτος του χρωστάει χρήματα

και όχι μόνο δεν του τα αποδίδει πλέων αλλά του κλέβει και αυτά που έχει

Υ.Γ τι έγινε ? κάναν οι πρώην ταύροι ομαδικό register στο Insomnia ???2.png

καλα οτι το κρατος ειναι ο μεγας οφειλετης των ταμειων ειναι αληθεια αλλα και ο μεγαλύτερος χορηγος ταυτοχρονως.

Καθε χρονο βαζει σε καθε προυπολγισμο του ενισχυση των ταμειων.

Για βαλτα απο κατω να δεις πο ολα αυτα ποια ταμεια αδικουντε και ποια ειναι οφειλουμενα.Ειναι αληθεια οτι στον φετινο προυπολγισμο το ταμειο σας πηρε την ενισχυση του 9%.Και ποιος πληρωνει αυτον τον προυπολογισμο?

Μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν τουλαχιστον οι αποσπασεις σε υποργεια ειναι πανω απο 3000 ατομα.

Μηπως η καθε πολη εχει και δικο της συνδιακλιστικο οργανο και ολα αυτα δινουν λογο στην Γενοπ.

Εχουν το δικαιωμα οι συνδικαλιστες να απουσιαζουν απο τις εργασιες τους για διαφορους λογους?

Και τελος αν ειναι δυνατον να μας πεις με το χερι στην καρδια.

ενας Ο οποιος παταει τα 58 ετη και εχει 25 ετη εργασιας τι συνταξη θα παρει?

Ετσι απο περιεργεια ρωταω διοτι ο Κολητος μου δουλευει στην Δεη και δεν τον πιστευω με τα νουμερα που μου λεει.

Και τελος συμφωνεις να μεινετε ανεξαρτηττο ταμειο με καμια χρηματοδοτηση απο το ελληνικο Δημοσιο?

Αλλα και αν καποτε φαληρησει δεν θα εχετε καμια αξιωση απο την εταιρεια η το ελληνικο δημοσιο?

Συμφωνεις σε ολα αυτα η Διαφωνεις

Δημοσ.
καλα οτι το κρατος ειναι ο μεγας οφειλετης των ταμειων ειναι αληθεια αλλα και ο μεγαλύτερος χορηγος ταυτοχρονως.

Καθε χρονο βαζει σε καθε προυπολγισμο του ενισχυση των ταμειων.

Για βαλτα απο κατω να δεις πο ολα αυτα ποια ταμεια αδικουντε και ποια ειναι οφειλουμενα.Ειναι αληθεια οτι στον φετινο προυπολγισμο το ταμειο σας πηρε την ενισχυση του 9%.Και ποιος πληρωνει αυτον τον προυπολογισμο?

Μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν τουλαχιστον οι αποσπασεις σε υποργεια ειναι πανω απο 3000 ατομα.

Μηπως η καθε πολη εχει και δικο της συνδιακλιστικο οργανο και ολα αυτα δινουν λογο στην Γενοπ.

Εχουν το δικαιωμα οι συνδικαλιστες να απουσιαζουν απο τις εργασιες τους για διαφορους λογους?

Και τελος αν ειναι δυνατον να μας πεις με το χερι στην καρδια.

ενας Ο οποιος παταει τα 58 ετη και εχει 25 ετη εργασιας τι συνταξη θα παρει?

Ετσι απο περιεργεια ρωταω διοτι ο Κολητος μου δουλευει στην Δεη και δεν τον πιστευω με τα νουμερα που μου λεει.

Και τελος συμφωνεις να μεινετε ανεξαρτηττο ταμειο με καμια χρηματοδοτηση απο το ελληνικο Δημοσιο?

Αλλα και αν καποτε φαληρησει δεν θα εχετε καμια αξιωση απο την εταιρεια η το ελληνικο δημοσιο?

Συμφωνεις σε ολα αυτα η Διαφωνεις

Φίλε μου θέλεις να σου απαντήσω σε γενικές θεωρίες που βάζεις σαν ερωτήσεις

η θέλεις να σου βρω το ΦΕΚ της δημιουργίας του φορέα ασφάλισης για να δεις με τα μάτια σου την απάτη που κάνει το κράτος

και όταν λες ότι το κράτος είναι οφειλέτης και συνάμα χορηγός ασφαλώς αναφέρεσαι στην 3μερή χρηματοδότηση

κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το ταμείο της ΔΕΗ

λίγες εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες για να μην καταπίνεται αμάσητα ότι σας σερβίρουν

Το πρώτο ταμείο της ΔΕΗ δημιουργήθηκε το 1966

όλες τις εισφορές τις έπαιρνε το κράτος ΑΤΟΚΑ και τις χρησιμοποιούσε όπου και όπως ήθελε, αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον 20 χρόνια δεν έδινε τίποτα μόνο έπαιρνε

ΦΕΚ Α' 286/22.12.1999

Από τη λειτουργία του Ασφαλιστικού Φορέα της ΔΕΗ βάση του Ν. 4491/1966

έχει σχηματιστεί περιουσία ενσωματωμένη στη περιουσία της ΔΕΗ , η οποία είχε την πλήρη και αποκλειστική διαχείριση (άτοκα)

Η εν λόγω περιουσία προσδιορίστηκε ποσοτικά την 31.12.1992 με αναλογιστική μελέτη που συντάχτηκε από τις εταιρίες WYATT και PRUDENTIAL

Το κράτος αναγνωρίζει πλήρως τις υποχρεώσεις της ΔΕΗ προς τον ασφαλιστικό της φορέα έναντι της προαναφερόμενης ενσωματωμένης περιουσίας

Το δημόσιο θα μεταβιβάζει στον ΟΑΠ-ΔΕΗ ποσοστό του προιόντος από τη διάθεση των μετοχών της ΔΕΗ

Σε ποιο σημείο ακριβώς έχεις τις ενστάσεις σου ?? και που ακριβώς βλέπεις χρήματα δικά σου που επιδοτούν τον ασφαλιστικό φορέα ΟΑΠ-ΔΕΗ

Δημοσ.

λίγες εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες για να μην καταπίνεται αμάσητα ότι σας σερβίρουν

Το πρώτο ταμείο της ΔΕΗ δημιουργήθηκε το 1966

όλες τις εισφορές τις έπαιρνε το κράτος ΑΤΟΚΑ και τις χρησιμοποιούσε όπου και όπως ήθελε, αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον 20 χρόνια δεν έδινε τίποτα μόνο έπαιρνε

ΦΕΚ Α' 286/22.12.1999

Ρε φιλε δηλαδη τι νομιζεις οτι το Τεβε η το ΟΑΕΕ επεζε τα λεφτα στον NASDAQ?

Ολα τα ταμεια και με ποιο χαμενο το ΙΚΑ ειχαν αυτο το προβλημα.Ειπαμε οταν οι τοκοι στην ελλαδα ετρεχαν με 25% τα ασφαλιστικα ταμεια ειχαν αποδεματικα τους στην Τραπεζα της ελλαδος ατοκα και Πληρωναν και φυλαξη γιαυτο.

Το θεμα ειναι οτι εγω επειδη προσπαθω να συγκρινω μια συνταξη της ΔΕΗ με μια συνταξη του ΟΑΕΕ.Μια και πληρωνουμε τις ιδιες ασφαλιστικες εισφορες.

Πχ ενας που πληρει ολα τα κρητηρια 37 χρονια ασφαλισης και 58 ετων βγαινει με 1150

ευρω συνταξη.Ποσο παιρνει ενας του αντιστοιχος της ΔΕΗ που ειναι 58 με 25 χρονια υπηρεσιας?

Πληροφοριακα σε ρωταω διοτι ο κολητος μου στην ΔΕΗ με ειπε ενα νουμερο και νομιζω οτι πλακα με εκανε.Η αν δεν ξερεις στο περιπου.Θα μου ησουν πολυ χρησιμος αν μου εδινες αυτην την πληροφορια.Σε ευχαριστω

Δημοσ.
Ρε φιλε δηλαδη τι νομιζεις οτι το Τεβε η το ΟΑΕΕ επεζε τα λεφτα στον NASDAQ?

Ολα τα ταμεια και με ποιο χαμενο το ΙΚΑ ειχαν αυτο το προβλημα.Ειπαμε οταν οι τοκοι στην ελλαδα ετρεχαν με 25% τα ασφαλιστικα ταμεια ειχαν αποδεματικα τους στην Τραπεζα της ελλαδος ατοκα και Πληρωναν και φυλαξη γιαυτο.

Το θεμα ειναι οτι εγω επειδη προσπαθω να συγκρινω μια συνταξη της ΔΕΗ με μια συνταξη του ΟΑΕΕ.Μια και πληρωνουμε τις ιδιες ασφαλιστικες εισφορες.

Πχ ενας που πληρει ολα τα κρητηρια 37 χρονια ασφαλισης και 58 ετων βγαινει με 1150

ευρω συνταξη.Ποσο παιρνει ενας του αντιστοιχος της ΔΕΗ που ειναι 58 με 25 χρονια υπηρεσιας?

Πληροφοριακα σε ρωταω διοτι ο κολητος μου στην ΔΕΗ με ειπε ενα νουμερο και νομιζω οτι πλακα με εκανε.Η αν δεν ξερεις στο περιπου.Θα μου ησουν πολυ χρησιμος αν μου εδινες αυτην την πληροφορια.Σε ευχαριστω

θεωρώ ότι "συνομιλώ" με άτομο που γνωρίζει ανάγνωση και αντιλαμβάνεται τι διαβάζει

Αν όχι πες το να ασχοληθώ με κάτι άλλο,

σου παραθέτω ΦΕΚ που σου λέει ότι το κράτος έπαιρνε όλα τα χρήματα και έφτιαχνε πυλώνες μετασχηματιστές και καλώδια, και εσύ μου λες για άτοκες καταθέσεις και χρηματιστήρια

ώστε οι εισφορές του ΤΕΒΕ είναι το ίδιο με του ταμείου ΔΕΗ,

από πότε τα 250 ευρώ είναι το ίδιο με 550-700 ???

όσο για την σύνταξη ο φίλος σου έχω την εντύπωση δεν θα πάρει πλήρη σύνταξη γιατί θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 27 χρόνια, στη συγκεκριμένη θα πάρει 25/27

το πόση θα είναι είναι σχετικό τι ειδικότητα είναι σε τι ένσημα είναι (βαρέα, υπερβαρέα κλπ ) σε πόσα και ποια ταμεία έχει συνολικά ασφαλιστεί

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια αξιοπρεπή σύνταξη

καταλαβαίνω ότι ίσως να έχεις πρόβλημα σε αυτό και να θέλεις όλοι να παίρνουν μισθούς και συντάξεις πείνας

Αλλά και στη τελική εσύ τι πρόβλημα έχεις αν πάρει 500 η 2 και 3 και 5 και 10 χιλιάδες ευρώ ??? την στιγμή που δεν εισφέρεις 1 πεντάρα ??

θεωρείς ότι σου πέφτει ο παραμικρός λόγος στα αποθεματικά που έχουν μαζέψει αυτός και οι συνάδελφοι του ???

Τι λογική είναι αυτή ???

Υπάρχει ένας φορέας που λειτουργεί άψογα και αντί να γίνει παράδειγμα προς τα άλλα ταμεία τον καταστρέφουμε τον συμπιέζουμε προς τα κάτω για να μην νιώθουν "αδικημένοι" αυτοί που πληρώνουν στα ταμεία τους το 1/3

Ωραία, τέλεια λογική αγγελικά πλασμένη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...