Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Οι Tool εν τω μεταξύ δεν ξέρω, παίζει να είναι εξωγήινοι.

πραγματικά, τεχνίτες, μια κατηγορία μόνοι τους

• Like 2
  • Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, AtiX said:
Download video

Πλάκα πλάκα πέρασαν 20 χρόνια από το ray of light...

Πρέπει να ήμουν 17 τότε... θυμάμαι που η Madonna πριν το Ray Of Light δεν είχε βγάλει δίσκο για καιρό νομίζω γιατί έκανε τα πρώτα της μαθήματα ορθοφωνίας πριν βγάλει νέο αλμπουμ... κι όμως μαθήματα ορθοφωνίας και ας ήταν στο top 10 επί 15+ χρονια... νομίζω ήταν μετά το Bedtime Stories του 1994.

Download video

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeXBOX είπε

Πρέπει να ήμουν 17 τότε... θυμάμαι που η Madonna πριν το Ray Of Light δεν είχε βγάλει δίσκο για καιρό νομίζω γιατί έκανε τα πρώτα της μαθήματα ορθοφωνίας πριν βγάλει νέο αλμπουμ... κι όμως μαθήματα ορθοφωνίας και ας ήταν στο top 10 επί 15+ χρονια... νομίζω ήταν μετά το Bedtime Stories του 1994.

Download video

Πριν το Ray η Madonna έκανε το Evita... το οποίο ήταν για την ίδια και κινηματογραφικό στοίχημα γι'αυτό και "αναγκάστηκε" να κάνει μαθήματα φωνητικής... ;) 

Πάντως το Ray of light το θεωρώ το καλύτερο της album και μέσα στα καλύτερα pop...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, AtiX said:

Πριν το Ray η Madonna έκανε το Evita... το οποίο ήταν για την ίδια και κινηματογραφικό στοίχημα γι'αυτό και "αναγκάστηκε" να κάνει μαθήματα φωνητικής... ;) 

Πάντως το Ray of light το θεωρώ το καλύτερο της album και μέσα στα καλύτερα pop...

Ναι μετά τα μαθήματα έκανε το Evita που έκοψε εισιτήρια από την περιέργεια του κόσμου και την έλλειψη του Stream/Download εκείνη της εποχή... το είχα δει σε αίθουσα και έφαγα τέτοια ξενέρα... ευτυχώς που έκανε το Frozen με ότι "έμαθε" από "υποκριτική" στο Evita και συνήλθα. Μετά έκανε και άλλες χαζές ταινίες... τι τις ήθελε.... Με το ίδιο συναίσθημα/τρόμο πήγα να δω το "A Star Is Born" ΚΑΜΙΑ σχέση η Lady Gaga με την Madonna... αν η Gaga στην πορεία που όλα δείχνουν ότι θα σοβαρευτεί(μάλλον) θα πουλήσει περισσότερα από ότι η Madonna αλλά δε θα είναι το ίδιο Top Icon που είναι η Madonna. Πολύ καλή ταινια το "A Star Is Born". 👍

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

too bored to explain...

Η υπογραφή σου ταιριάζει γάντι στον Rodriguez. Τι να εξηγήσεις γι' αυτό το άτομο;
Για όποιον ενδιαφέρεται... https://el.wikipedia.org/wiki/Σίξτο_Ροντρίγκεζ
Επίσης το ντοκιμαντέρ (Searching for Sugar Man, 2012) αξίζει τα μάλα!

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...