washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ...έτσι στα καλά καθούμενα.Τί μπορεί να το προκαλεί ; (εννοείται ΚΑΙ μετά από restart,ΚΑΙ καθαρισμούς temp/registry,και chkdsk και δεν γίνεται network usage απ΄τον player...) (..o μόνος player που το παθαίνει,είτε ανοίξω αρχείο,είτε ανοίξω την tv μ' αυτόν...)
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ...έτσι στα καλά καθούμενα. μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
BalDwin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 μεταξύ τυριού και αχλαδιού. Εννοώ αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει αν κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του km.
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 A. Πάντως δεν ήταν ποτέ "εγκατεστημένος".Εννοώ δε έτρεξα ποτέ κάποιο installer,χρησιμοποιώ την "τελευταία" του έκδοση που την κατέβασα σε .zip,κι απλά ξε-ζίπαρα τ' αρχεία.Τα έκανα overwrite από τον zip σήμερα,και δεν άλλαξε κάτι.Συνεχίζει να "σκίζει" τη χρήση cpu. Kαι τo ερώτημα παραμένει.ΓΙΑΤΙ διάλο κάνει τόση χρήση cpu...
soilworker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δε δοκιμαζεις να σβησεις αυτα τα αρχεια και να κατεβασεις κανα .exe του km και να τo κανεις κανονικα εγκατασταση?
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ..να το θέσω πιο απλά:Δε νομίζω να μη βρω "τρόπο" να τον στρώσω."Βy-pass" λύσεις μπορώ ήδη να σκεφτώ. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι τί μπορεί να "έγινε",και γιατί διάλο κάνει τόσο μεγάλη χρήση cpu πλέον...
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 κι όταν λέμε για bug,μιλάμε για κάτι που του ήρθε ν' αρχίσει να κάνει (full cpu usage) ,ένα μήνα μετά ; και το θέμα είναι το "πώς" του ήρθε,και τί διάολο "κάνει" κανοντας full cpu χρήση... Εκτός κι αν απλά "χαλασε" και..."κάνει ό,τι του καπνίσει"....
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Άρχισε να σκοτώνεις μία-μία processes (ακόμη και αυτές που μπορεί να φαίνονται άσχετες) ξαναδοκιμάζοντας playback. Ίσως να βρεις τον «φταίχτη»...
StavrosD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα το έχεις ακόμα και όταν είναι στο "Pause", ή όταν παίζεις αρχεία, π.χ. h264;
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 @ parsifal Μan , το σκέφτηκα κι εγώ ότι κάτι "στραβό" πάει,με κάποιο svchost πχ που τρέχει,κι έτσι για να δω αν υπάρχει συσχετισμός,τα "βάρεσα" στο ψαχνό,1 προς 1...(μέχρι που έφτασα και στο σχετικό με την rpc και πριν το "αναγκαστικό" reboot,δεν είδα ν' αλλάζει κάτι με τον KMP...).Γενικά δεν τρέχουν πολλά στο task manager,κι αυτά τα λίγα τα ξέρω "like the back of my hand"...Παρ' ολ' αυτά,"πυροβόλησα" ακόμα και αυτά (ειδικά "υποπτευόμουν" κάποια σχετικά με την webcam)...αλλά τίποτα.Ο KMP συνεχίζει να ρουφάει την cpu μου,όπως οι USA τα πετρέλαια της Βενεζουέλας.... Πριν κάνω "πιο δραστικές ενέργειες" όμως,το ξαναρωτάω,ΤΙ ακριβώς κάνει ένα πρόγραμμα,όταν στα ξαφνικά 'ξεφεύγει" ,όσον αφορά τη χρήση cpu;Tί ακριβώς "πετυχαίνει" με την "έξτρα" αυτή χρήση; (να σημειώσω ότι χρήση δικτύου ΔΕΝ γίνεται-ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να γίνεται-όταν δουλεύει ο ΚΜP.Επίσης δεν έκανα κάποια "αλλαγή" (είτε στο πρόγραμμα-είτε στο σύστημα) πριν το πρόβλημα,την οποία να μπορώ να συσχετίσω με το "ζόρι") @ StavrosD, όταν είναι paused/η stopped ο player,"δεν υπάρχει" cpu usage.Όλα κανονικά δλδ.Το "πρόβλημα" το βγάζει με ΚΑΘΕ είδος αρχείου.Συγκεκριμένα,παρακολουθώντας, παίζοντας video,η cpu usage "παίζει" ματαξύ 50-90 %.O "μέσος όρος" φαίνεται να είναι αυξομειώσεις μεταξύ 60-80%.Και φυσικά,το μηχάνημα "ζορίζεται" εμφανώς.Πάμε δε κατά διαόλου,όταν χρησιμοποιώ τον KMP σαν PVR, application για tv δλδ.Εκεί,το 100% είναι η "μόνιμη" ένδειξη. Κατά τ' άλλα,η χρήση όποιου άλλου player (VLC πχ, ή WMP ),δεν ξεπερνάει το "φυσιολογικό" 10-20 %,το ίδιο και με άνοιγμα της tv με ο,τιδήποτε άλλο (VLC,Vdub,ChrisTV,AMCAP)-όλα είναι "νορμάλ"... Kι αναρωτιέμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.