Προς το περιεχόμενο

IPTV λύσεις για τον ΟΤΕ από την Ericsson


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Ericsson επιλέχθηκε ως υπεύθυνος ενσωμάτωσης, προμηθευτής λύσεων και επιχειρηματικός σύμβουλος συστημάτων IPTV από άκρη σε άκρη για τον κορυφαίο πάροχο στην Ελλάδα, τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.

 

Η πλήρης λύση IPTV για τον OTE περιλαμβάνει συστήματα headend της Tandberg Television, η οποία ανήκει στον όμιλο εταιρειών Ericsson, εφαρμογή middleware, πλατφόρμα διανομής περιεχομένου και ένα προσαρμοσμένο και ευέλικτο portal για τους καταναλωτές. Η λύση θα περιλαμβάνει επίσης πλήρη υλοποίηση και ενσωμάτωση εργαλείων διαχείρισης λειτουργιών.

 

Η Ericsson επιλέχθηκε χάρη στην αποδεδειγμένη της δυνατότητα να παρέχει μια πλήρη λύση IPTV που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς.

 

Η λύση IPTV θα επιτρέψει στον OTE να προσφέρει νέες, εξελιγμένες υπηρεσίες στους καταναλωτές του. Η αρχική προσφορά θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών καναλιών, video on demand, ηλεκτρονικών οδηγών προγράμματος καθώς και δυνατότητες προσωπικής εγγραφής βίντεο.

 

Ο κ. Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson Ελλάδος, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που ο ΟΤΕ επέλεξε την Ericsson. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την Ericsson και τον OTE στη νέα αρένα των πολυμέσων, στην οποία το IPTV διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο”.

 

Η Ericsson προσφέρει μια λύση IPTV από άκρη σε άκρη, η οποία αποτελείται από IPTV middleware, video on demand, δικτυακό PVR, IPTV headends, προστασία περιεχομένου, υποδομή IPTV, ενσωμάτωση συστημάτων και εφαρμογές IPTV όπως παιχνίδια. Η Ericsson έχει μέχρι σήμερα υπογράψει περισσότερες από 180 συμβάσεις IPTV. Σε αυτές περιλαμβάνονται συμβάσεις εμπορικής λειτουργίας, έργα ενσωμάτωσης συστημάτων IPTV, συμβάσεις IPTV headend και συμβάσεις υποδομής IPTV για πρόσβαση, μεταφορά σε μητροπολιτικά δίκτυα και IP Edge.

 

Η Ericsson είναι ο κορυφαίος στον κόσμο προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Η Ericsson, η κορυφαία εταιρεία στην αγορά στις τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων 2G και 3G, παρέχει υπηρεσίες επικοινωνιών και διαχειρίζεται δίκτυα που εξυπηρετούν περισσότερους από 185 εκατομμύρια συνδρομητές. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων της εταιρείας περιλαμβάνει δικτυακή υποδομή υπηρεσιών κινητής και σταθερής τεχνολογίας, ευρυζωνικές λύσεις και λύσεις πολυμέσων για παρόχους, μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες ανάπτυξης. Η κοινοπραξία Sony Ericsson προσφέρει στους καταναλωτές προσωπικές κινητές συσκευές πλούσιες σε δυνατότητες.

 

Η Ericsson προωθεί το όραμά της για ʽεπικοινωνία για όλουςʼ μέσω της καινοτομίας, της τεχνολογίας και βιώσιμων επιχειρηματικών λύσεων. Το 2007, περισσότεροι από 70.000 υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε 175 χώρες, απέφεραν έσοδα 27,9 δις δολ. Η.Π.Α. (189 δις SEK). Μετοχές της Ericsson, η οποία ιδρύθηκε το 1876 με έδρα τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, διαπραγματεύονται στα χρηματιστήρια Στοκχόλμης, Λονδίνου και NASDAQ.

 

Source.png Πηγή: technews.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To traffic shaping δεν είναι κακή λέξη. Χρειάζεται κάποιος έλεγχος για να παίζουν ταυτόχρονα και σωστά πολλές υπηρεσίες (data, voice, tv)από μια γραμμή. Απλά έχει πάρει κακό όνομα από την προσπάθεια κάποιων isp να περιορίσουν τα p2p.

Χωρίς κάποιο έλέγχο όμως το 3play δεν παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το οτι ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη που θελει να δωσει πρωτη υπηρεσιες iptv δε σας προβληματιζει? Τα πειραματοζωα της Ε.Ε. καταντησαμε.Ολες οι αλλες χωρες εχουν δωσει εμφαση σε cable tv και ψηφιακη τηλεοραση,εμεις γιατι οχι? Αλλωστε μεχρι το 2012 θα πρεπει να εχουμε μεταβει(καναλια) αποκλειστικα σε ψηφιακες πλατφορμες.

 

Δε λεω καλο το iptv,αλλα οχι τωρα....Εδω δεν μπορουν να δωσουν την 8αρα συνδεση εγγυημενη,φανταστειτε να θελουμε κιολας δευτερη τηλεοραση στο ιδιο σπιτι,αμεσως αμεσως 2/πλασιο bandwidth,αμφιβαλλω αν και τα ethernet dslam της hauwei προκειται να αντεξουν...τεσπα,στην παρουσα φαση το iptv θα αποτυχει οικτρα οπως εχει γινει και με την ΟΝ

 

Σε 3-4 χρονια ισως....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

γιατί να δώσουν εγγυημένη 8άρα adsl Xorxh? το adsl δεν είναι μισθωμένη γραμμή για να απαιτούμε εγγυημένο bandwidth...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί να δώσουν εγγυημένη 8άρα adsl Xorxh? το adsl δεν είναι μισθωμένη γραμμή για να απαιτούμε εγγυημένο bandwidth...

 

εχεις δικιο δεν ειναι ΜΓ ΄για να εγγυηθει ταχυτητα(αλλωστε το κοστος για πελατη σημερα μιας μγ π.χ hellascom,ειναι τεραστιο)αλλά μην περιμενεις το iptv να το δωσουν ως μγ,θελουν να το περασουν ως oλοκληρωμενη λυση triple play (voip και νετ).

Το iptv τρεχει ηδη πιλοτικα στον Οτε και απο οτι ξερω παρολο που παιζει ικανοποιητικα σε ενα δειγμα 300 ατομων,πολυ αμφιβαλουν και οι ιδιοι αν τελικα θα ανταπεξελθει για mass παροχη.

 

Παντως το ευχαριστο εινια οτι μεχρι καλοκαιρι θα εχουμε στη διαθεση μας voip....Ας ξεκινησουμε πρωτα απο αυτο και αφηστε iptv....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Έλεος...

Ας έρθει και ένα πράγμα μια φορα στην ωρα του... και ας μην 'παίζει'.

Πολύ καλή κίνηση.

 

ναι να το πληρώνουν και να μην παίζει :P

έτσι απλά να λέμε ότι το έχουμε :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...