ntemhs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 γεια k χαρά σε όλους..! θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. έχω vista k έχω τον media player ξέρει κανεις αν υπάρχει κανένα expansion η τίποτα άλλο που να ενσωματώνει codes για να παίζει πολλά video (γιατί δεν τα παίζει όλα)?
lykos13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ψαξε στο διαδικτυο να βρεις και να κατεβασεις το ''K-Lite Codec Pack" ειναι νομιζω freeware και περιεχει ολους τους απαραιτητους codecs για να παιζουν τα video
Re-man Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ffdshow tryouts. Εναλλακτικα κατ εμε The KMPlayer.Παραμετροποιησιμος αλλα και αρκετα πληρης απ τη μανα του.
deker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το K-Lite Mega Codec Pack είναι free και μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι που να μην παίζει (Εκτός από κάτι ταινίες που κατέβαζα από κάτι Διαστημικά-ξένα hub στο DC++ ή τέτοια παρόμοια).Να κοιτάξεις να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση.
afentiko7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 xvid δωρεάν, ac3, δωρέαν, haali media splitter δωρεάν, coreavc πληρώνεις ή ξέρεις τι. Και είσαι καλυμμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.