Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Χωρίς υπότιτλους!

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά είναι η άποψή σας σχετικά με αυτό το ζήτημα??Πιστεύω είναι μεγάλη ανευθυνότητα από την μεριά της ubisoft να κάνει κάτι τέτοιο!Εκτός ότι προσβάλει τους κοφούς gamers δεν είναι σωστο και για τους υπολοιπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί γνώστες της Αγγλικής γλώσσας :mad: Εγώ προσωπικά ξέρω πολύ καλά Αγγλικά αλλά και πάλι χωρίς υπότιτλους δεν μπορείς να κατανοϊσεις την ιστορία...ειδικά αν είναι και πολύπλοκη σαν του Assassin's Creed!Που στην ουσία για να φέρεις εις πέρας μια αποστολή βασίζεσαι αρκετά στις συζητήσεις μέσα στο game και γενικά στις πληροφορίες που θα σου δωθούν...

Δημοσ.
Ποιά είναι η άποψή σας σχετικά με αυτό το ζήτημα??Πιστεύω είναι μεγάλη ανευθυνότητα από την μεριά της ubisoft να κάνει κάτι τέτοιο!Εκτός ότι προσβάλει τους κοφούς gamers δεν είναι σωστο και για τους υπολοιπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί γνώστες της Αγγλικής γλώσσας :mad: Εγώ προσωπικά ξέρω πολύ καλά Αγγλικά αλλά και πάλι χωρίς υπότιτλους δεν μπορείς να κατανοϊσεις την ιστορία...ειδικά αν είναι και πολύπλοκη σαν του Assassin's Creed!Που στην ουσία για να φέρεις εις πέρας μια αποστολή βασίζεσαι αρκετά στις συζητήσεις μέσα στο game και γενικά στις πληροφορίες που θα σου δωθούν...

Τότε sorry αλλα δεν "ξες" τόσο καλά αγγλικά όσο νομίζεις...ειλικρινά δεν το πρόσεξα καν και μου είναι τελείως αδιάφορο εκτος από αυτό το περί κουφών που αμφιβάλλω μεγάλο ποσοστό αυτόν να παίζει gamez...anyways υπάρχει ήδη topic για κλάμα... assassin's creed topic

Δημοσ.

Για μένα πάλι καθόλου αδιάφορο δεν είναι. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Σχεδίασαν ολόκληρες ζωντανές πόλεις και δεν μπορουν να βάλουν 5 σελίδες κείμενο? ας μου τα δώσουν εμένα να τα δακτυλογραφήσω... Πάντως νομίζω και ελπίζω οτι στο πρώτο-δεύτερο patch θα έχουν μπει subs.

Βλέπεις indie developers και τα προσέχουν αυτά, είναι αδιανόητο πόσο μάλλον για την Ubisoft. Υπάρχουν πολλά άτομα που τα βλέπουν αυτά και τρελένονται κυρίως γιατί έχουν δώσει λεφτά γι αυτό το προιόν και η πρώτη σου επαφή με αυτό(δηλαδή το μενού π.χ) είναι απογοητευτική γιατί νιώθεις οτι τα λεφτά σου πήγαν χαμένα σε ένα ημιτελές προιόν. Βέβαια στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει γιατι το παιχνίδι δεν εχει κυκλοφορήσει "νόμιμα" στην αγορά αλλα θα μπορούσαν όλα αυτα να είναι υποθετικά.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλύτως με τον PCM.Στην αρχή νόμιζα πως δε βλέπω κάποια ρύθμιση στο μενού, αλλά όταν διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν καθόλου υπότιτλοι μου φάνηκε κάπως.Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω, εντάξει δεν έχει και τίποτα σπουδαίες στιχομυθίες, αλλά είναι θέμα συνολικής εικόνας.Και επιπλέον, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, ακόμα και στα ελληνικά αλλιώς συγκρατώ κάτι που ακούω και αλλιώς κάτι που το βλέπω κιόλας.Πόσο μάλλον σε μια γλώσσα που ναι μεν μπορεί να την καταλαβαίνω αλλά σίγουρα δεν είναι η μητρική μου.

Πιστεύω όμως ότι η κανονική έκδοση θα έχει.Είναι πολύ πρώιμη και προβληματική ετούτη εδώ.

Δημοσ.

Απ'όσο θυμάμαι ούτε η έκδοση για Xbox 360 που είχα παίξει είχε υπότιτλους, οπότε λίγο χλωμό να υπάρχουν στην PC έκδοση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα απλό port, όπως αυτά που συνηθίζει να κάνει η Ubisoft τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Ούτε και στο ps3 παρόλο που βγήκε και patch για το παιχνίδι δεν υπάρχουν υπότιτλοι. Φοβάμαι ότι και στα pc το ίδιο ακριβώς θα ισχύει....

Δημοσ.

Τα αγγλικά του Assassin's Creed είναι αρκετά βατά, αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι θα είναι απαράδεκτο εαν τελικά δεν έχει υπότιτλους.

Δημοσ.

Κι όμως δεν θα έχει!Είναι ανεπίτρεπτο αυτό αλλά δεν ξέρω με πιο σκεπτικό το έκαναν!Ας ελπίσουμε ότι θα το καλοσκεφτούν καλύτερα και θα κυκλοφορίσουν patch που να περιέχει υπότιτλους....:rolleyes:

Δημοσ.

Ρε παιδιά και όσοι παίζουν μεταμεσονύχτιες ώρες, τουτέστιν χαμηλό ήχο και ανάγκη για εικόνα- υποτίτλους? Πάμε για ακουστικά γμτ....

Δημοσ.

Ασχετο με υποτιτλους αλλα πότε κυκλοφορει το παιχνιδι για pc αν δεν έχει ηδη κυκλοφορησει? παντως κατέβασα

το παιχνίδι αλλα δυστυχώς τσάμπα καθως για αγνωστο λόγο δεν επαιξε στο τέλος. μηπως παιζουν ρόλο τα vista?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...