Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είχα σταμπάρει ένα πολύ φίνο γκομενάκι μπάζο

Εγώ: -Πάνω δεξιά στο προφίλ μου, μου εμφανίζει Get inspired from Christiana's Chatzichristou profile, εγώ φταίω που σου γράφω; :)

Κάμπια.

Ωραίο το στεγνό δώσιμο πάντως.

Έτσι για να παραδειγματίζονται οι στημένες ντίβες Ελεεινίδες πατσαβούρες του φέηστσιμπουκ.

Και ούτε η πίτα σε χάλασε, να παραδειγματίζεσαι κι εσύ, εκ του ασφαλούς πέφτουλα δούλε του φέηστσιμπουκ.

εντιτ: Και τώρα βλέπω οτι είναι και σε σχέση. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ, αντροχωρίστρα, μπαμπέση, λουμπίνα.

• Like 1
  • Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πιο ντροπιαστική στιγμή για μένα ήταν όταν κάποιος από το παλιό μου σχολείο έγραψε το όνομά μου σε ένα φόρουμ με χιλιάδες μέλη και μετά από λίγο, ένα παλικάρι με πολύ μαλλί με αποκάλεσε κάμπια, μπάζο και πατσαβούρα.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν είχα facebook ακόμη,

πριν κάμποσους μήνες, είχα σταμπάρει ένα πολύ φίνο γκομενάκι το οποίο τυχαίνει να πήγαινε στο ίδιο λύκειο που

πήγαινα και εγώ. Φατσικά, την ήξερα και με ήξερε αλλά πέρα από αυτό είχαμε ελάχιστους κοινούς γνωστούς και γενικά δεν είχε κάτσει ποτέ κάποια

συζήτηση. Εγώ να έχω τελειώσει με τις Πανελλήνιες και να έχω μπει στην σχολή μου και αυτή να είναι δευτεροετής στην αρχιτεκτονική.

Και επίπεδο και εμφάνιση λοιπόν, "καλά είμαστε" λέω...! Την κάνω προσθήκη στους φίλους και με δέχεται."Προχώρα γερά" , λέω από μέσα μου.

Την πετυχαίνω μια μέρα στο chat λοιπόν και της γράφω: Γεια, τι κάνεις; , καμία απάντηση αυτή. Μια άλλη μέρα την ξαναπετυχαίνω και προσπαθώ να

αρχίσω την συζήτηση πιο σκληρά: Γεια σου..., πάλι καμία απάντηση. Σκέφτομαι, ας πάει στο καλό. Περνάνε αρκετές μέρες και την ξαναπετυχαίνω.

Λέω από μέσα μου, "θα της γράψω μία τρίτη και τελευταία φορά αλλά να της γράψω κάτι που να την κάνω να μου απαντήσει οπωσδήποτε, κάτι καλό"!

Δεν ξέρω αν τώρα πια το εμφανίζει, αλλά σίγουρα κάποιοι θα είχατε παρατηρήσει ότι όταν πατούσες για να γίνει η αλλαγή από το παλιό προφίλ του facebook

σε αυτό που είναι τώρα υπήρχε πάνω δεξιά ένα άσπρο τετραγωνάκι που έγραφε: Get inspired from (το όνομα ενός από τους φίλους σας) profile.

Μου ήρθε η αναλαμπή κατευθείαν.

Εγώ: -Πάνω δεξιά στο προφίλ μου, μου εμφανίζει Get inspired from Christiana's Chatzichristou profile, εγώ φταίω που σου γράφω;

-Θέλω λίγη έμπνευση τώρα!

Για πρώτη φορά μετά από 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες βλέπω το συννεφάκι στο παράθυρο της συζήτησής μας, το οποίο υποδεικνύει ότι ο άλλος γράφει. Νιώθω

ένα φτερούγισμα στην καρδιά μου και μια μικρή αίσθηση επιτυχίας, "Ναι μωρέ! Την έκανα να μου απαντήσει" σκέφτομαι. Η κόκκινη ειδοποίηση σου υποδεικνύει

ότι το μήνυμα ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο για να διαβαστεί. Πατάω με αγωνία και ενθουσιασμό το κλικ... και βλέπω:

Αυτή: - Πάρε ένα playboy μαλάκα.

Μένω μαλάκας. Έχω παγώσει, δεν ξέρω τι να πω ή τι να σκεφτώ. Είναι η πρώτη φορά που με λέει κάποια γυναίκα μαλάκα και χωρίς να της έχω δώσει κανένα δικαίωμα.

Την ίδια στιγμή ακριβώς με διαγράφει και από τους φίλους της. ???? Ερωτηματικά γεμίζουν το μυαλό μου (μέχρι και σήμερα) και προσπαθώ να καταλάβω το γιατί.

Γιατί αντέδρασε με τόσο ταχύ και βίαιο τρόπο χωρίς να με ξέρει καν? Της έστειλα ένα μήνυμα ζητώντας της να μου δώσει μια εξήγηση αλλά τίποτα αυτή. Ένας φίλος μου

(αφού πρώτα πέθανε από τα γέλια) όταν του το είπα, μου είπε ότι ίσως εκείνη την στιγμή να βρισκόταν με το αγόρι της και αυτός να της είπε να το γράψει ή πολύ απλά η

ίδια να μην έχει απαραίτητα τόσο υψηλό επίπεδο χαρακτήρα όσο με το μορφωτικό της. Λίγο αργότερα διέγραψα το facebook.

Τα ερωτηματικά μένουν ακόμη αναπάντητα. Ήταν η πιο ξαφνιαστική και ντροπιαστική εμπειρία που είχα ποτέ μου, με διαφορά.

η κοκκινομάλλα είναι ή η άλλη? :lol:

Φίλιππε, WIN^2!

Δημοσ.

Κάμπια και μπάζο δεν είναι σε καμιά περίπτωση, ίσα ίσα είναι πολύ ωραία γυναίκα.

Από την άλλη, αν η ιστορία είναι ακριβώς όπως την λέει ο φίλος και δεν παρέλειψε τίποτα, που

δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο γιατί αν την είχε προσβάλει με κάποιον άλλο τρόπο προηγουμένως

θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε διαγράψει από φίλο στο fb, τότο η τύπισσα είναι άλλη μια κλασική

ελληνίδα που την έχει δει κάπως και που αν τη ρωτήσει κάποιος την ώρα στον δρόμο θα φωνάξει "βοήθεια,

με βιάζουν".

Ελεεινή συμπεριφορά, από την στιγμή που δέχεσαι να κάνεις φίλο τον άλλο στο fb, για μένα είναι αυτονόητο

ότι αν σου πει "γεια" στο chat, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις επίσης ένα γεια και όχι

να τον βρίσεις.

Κακώς χαλάστηκες αδερφέ, για τέτοια τσόκαρα δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου.

Κακώς το τράβηξες μέχρι την 3η φορά και εσύ αφού έβλεπες ότι δεν απαντάει, αλλά το σχόλιο της

σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται.

Ευτυχώς δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, υπάρχουν και καλά κοριτσάκια.

Το συγκεκριμένο χωριατάκι από μικρό προφανώς της έκανε σκατά τα μυαλά η μάνα της

και τώρα νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απ' τα @@. ΟΥΣΤ.

Δεν αξίζει να χαλιέσαι.

Αν είχες κάνει κανά σαλιάρικο πέσιμο τώρα θα τ' άκουγες εσύ, αν όμως είναι όπως τα λες σου δίνω δίκιο βουνό.

Δημοσ.

Ηλεκτρικός Φαλήρου περι τις 17 Σεπτέμβρη του 09.

Ψωλόζεστη. Φίλος δεν εμφανίζεται για να πάμε σε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Παίρνω τηλ μια που 'χα σαν φίλη από facebook και την "ήξερα" μια βδομάδα. 18αρα τότε. Δέχεται. Περιμένω. Έρχεται.

Στα πρώτα 5λεπτά γνωριμίας και ενώ προσπάθησα να της δείξω κάτι έξω από το παράθυρο του γεμάτου βαγονιού,κουνάει, και το δάχτυλο ακουμπάει ρώγα. /priceless

Έφαγα καλά μετά. :lol:

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσα φρεντ ρηκουεστς θα έχει μέσα στην τελευταία ώρα η Χριστιάνα.

Δέκα από εμένα τουλάχιστον(τα fake fb profile μου για trolling) σε κάποιο θα τσιμπήσει. :lol:

αγνωστος αντρας την πεφτει σε γυναικα στο νετ

γυναικα σκεφτεται εκεινη την ωρα "τι θελει αυτος ο μαλακας τωρα; ψαχνει καμια ευκολη να πηδηξει;"

αρα μην απορεις οταν εβαλες και το get inspired και τις λες θελω λιγη εμπνευση τωρα. ακουγεται σαν "εχω σηκωμαρες μπορεις να βοηθησεις;"

Ναι μωρέ οι δύσμοιρες οι γυναίκες τι να κάνετε και εσείς .. με τον κάθε πεφτουλα να σας πρήζει από το internet δηλαδή έλεος που πάμε?

Επειδή οι περισσότερες γκόμενες ανεβάζουν στο facebook φωτογραφίες τους με το βρακί η με τα βυζιά έξω και ποζάρουν στις φωτογραφίες με χαρακτηριστικό βλέμμα τι πάει να πει ? και μετά αυτοί οι αχρείοι κάνουν πέσιμο λες και τους έδωσαν δικαίωμα. :mellow:

Γνώμη μου ? Βλακεία το πέσιμο από facebook όμως εξίσου βλακεία και το να το παίζεις ότι πειράχτηκες με το παραμικρό.. γιατί αν δεν θες να σου μιλήσει κάποιος δεν τον κανεις φίλο .. όχι όπως κάτι βλαμμένα που κάνουν add οποιον/οποια νάνε για να φαίνονται ότι έχουν πολλούς φίλους (/sad). :huh:

Δημοσ.

Να κάνω συνεχείες διάροιες.Σε ραντεβού,καταστήματα,πανεπιστήμιο και να λέω των άλλων πάω να αλλάξω.Άρχισαν αυτά μόλις άρχισα το Alli(Orlistat).

Δημοσ.

Να κάνω συνεχείες διάροιες.Σε ραντεβού,καταστήματα,πανεπιστήμιο και να λέω των άλλων πάω να αλλάξω.Άρχισαν αυτά μόλις άρχισα το Alli(Orlistat).

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, κάποια πράγματα καλύτερα να τα κρατάμε για τον εαυτό μας :P

Δημοσ.

Εγώ για παράδειγμα μια φορά πριν πολλά χρόνια ημουν με το ποδήλατο μου στο πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου κατοικώ.Ο δρόμος εννοείτε γεμάτος κόσμο (πεζούς και όχι αυτοκίνητα ή μηχανάκια).Πάνω στο ποδήλατο είχα και μιά σακούλα γεμάτη πατάτες(γύρω στα 3-4 κιλά).Η ρημάδα λοιπόν η σακούλα έσκισε και οι πατάτες χύθηκαν στο δρόμο.Εκείνη την ώρα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί και σα να μην έφτανε αυτό εκείνη την ώρα πέρασε και ένας καθηγητής μου.

Kαι δεν του ειπες να μαζεψει κι αυτος καμμια πατατα?

Δημοσ.

Kαι δεν του ειπες να μαζεψει κι αυτος καμμια πατατα?

Δε θυμάται... Έχουν περάσει και τρία χρόνια :P

Δημοσ.

Καλά ρε μαλάκα, χέζεσαι πάνω σου; Στα ραντεβού λέει.. Εσύ είσαι χειρότερος κι απο μένα. Έτσι χύμα στη ζούλα τα αμολάς στην κάλτσα και μετά "ούπς σόρι χέστηκα μισό πάω να αλλάξω" ; Ο σφιγκτήρας δεν λειτουργεί καθόλου; Και δηλαδή άμα είσαι έξω και σου φύγουν, πως πας να αλλάξεις; Κουβαλάς σακ βουαγιάζ με σώβρακα και παντελόνια μήπως; Ή φοράς μπειμπιλίνο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...