Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρνάω με φιλαράκι το βράδυ από clubbing.Μιλάμε για 4 η ώρα το πρωί καλοκαίρι.Αυτός με το παλιό αυτοκίνητο του πατέρα του(ένα ford ascona).Εντωμεταξύ αυτός να παραμιλάει επειδή κάποιος που είχε πάρει αυτός τηλέφωνο του είχε φάει τη γκόμενα και είχε μείνει πίσω στο μαγαζί.Ετσι μέσα στα νέυρα που είχε δίνει μία στο τιμόνι και για κακή μας τύχη κολάει η κόρνα και χτυπούσε συνέχεια.Αυτός εντωμεταξύ να βαράει το τιμόνι μπουνιές για να σταματήσει η κόρνα αλλά αυτή συνέχιζε ακάθεκτη!Εντωμεταξύ εγώ στη θέση του συνοδηγού να χτυπιέμαι από τα γέλια.Απλά φανταστείτε τη σκηνή, αμάξι μέσα στη νύχτα (4 το πρωί) να γυρνάει μέσα στην πόλη με την κόρνα κολημμένη!!! :-D

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

A τωρα θυμηθηκα και το αλλο, αυτο ηταν οτι πιο ντροπιαστικο μου ετυχε.

Ειχα γιορτη βγηκα εξω με παρεα και αρχισαμε να πινουμε πολυ, σφηνακια κανατες, κατι βοτκες σκετες κλπ.

Εν τελει κατα τις 5 ημουν πιο γκολ απο γκολ και πηγα στην τουαλετα του μπαρ να ξερασω, ξερασα και περιμενα μηπως ξερασω κι αλλο αλλα στη πορεια εγειρε το κεφαλι πανω στη λεκανη και αποκοιμηθηκα (oh yeah μιλαμε για αντρικη τουαλετα 5 το πρωι απ'οπου ειχαν περασει ολο το βραδυ τουλαχιστον 50-70 ατομα). Ηρθαν μετα απο κανα μισαωρο οι αλλοι και με πηρανε σηκωτο. Eυτυχως δεν κολησα τιποτα...

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα γιορτη βγηκα εξω με παρεα και αρχισαμε να πινουμε πολυ, σφηνακια κανατες, κατι βοτκες σκετες κλπ.

Εν τελει κατα τις 5 ημουν πιο γκολ απο γκολ και πηγα στην τουαλετα του μπαρ να ξερασω, ξερασα και περιμενα μηπως ξερασω κι αλλο αλλα στη πορεια εγειρε το κεφαλι πανω στη λεκανη και αποκοιμηθηκα (oh yeah μιλαμε για αντρικη τουαλετα 5 το πρωι απ'οπου ειχαν περασει ολο το βραδυ τουλαχιστον 50-70 ατομα). Ηρθαν μετα απο κανα μισαωρο οι αλλοι και με πηρανε σηκωτο. Eυτυχως δεν κολησα τιποτα...

Η ντροπη ειναι πραγματικα το λιγοτερο που θα με απασχολουσε στη συγκεκριμενη περιπτωση :lol:

Βασικα θεωρω πολυ πιθανο το επομενο πρωι να ξεκολλουσα το προσωπο μου απο το υπολοιπο κρανιο και να ετριβα το υπολοιπο με γυαλοχαρτο. Μονο που το σκεφτηκα με επιασε συγκρυο.

• Like 4
Δημοσ.

μαγκα μου.... :fear:

Δημοσ.

το παλιό αυτοκίνητο του πατέρα του(ένα ford ascona).

Πάντως ο τύπος πρέπει να ήταν πολύ υπερήφανος. Μεγάλο προνόμιο να οδηγείς αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ένα αντίτυπο...

• Like 4
Δημοσ.

πηγα με την παρεα μου στο εξοχικο μου και ηταν εκει η αδερφη μου.μολις ειδε οτι τους εστρωνα στην κρεβατοκαμαρα κανει μια ελα λιγο κατω να σου πω!παγωσαμε!φυσικα οι ανθρωποι θελαν να φυγουν απο την αμηχανια.εγω απτην ντροπη δεν ηξερα τι να τους πω.φυσικα την αλλη μερα φυγαμε.

οταν νευριαζω κι αρχιζω τα μπινελικια μου κανω συνεχως σαρδαμ!στο διαολο!

σκονταψα και κοντεψα να φαω τα μουτρα μου μπροστα στον αντρα των ονειρων μου.πφφ!

Δημοσ.

Δεν το έπιασα στο 100% το πρώτο..

Προσυπογραφω, plus οτι το 3ο αν και ντροπιαστικο εχει τυχει ετσι ή σε παραλλαγη σε ολους μας :P

Η δικια μου παραλλαγη λογου χαριν ειναι αυτη:

Σε πρωτο ραντεβου (με μια που ειχα δαγκωσει ασχημα τη λαμαρινα) να καθομαστε στο τραπεζι και να εχω ενα απεριγραπτο ασταματητο ιδρωτα, μιλαμε οτι το προσωπο μου εσταζε απο 3-4 διαφορετικα σημεια συνεχως επι 15λεπτα.

Σε σημειο που ηρθε ο σερβιτορος και με ειδε ετσι και μου λεει "καλα ρε φιλε δεν εχει και τοση ζεστη!". Αντε να του εξηγησεις οτι εχει καυσωνα με την αλλη απεναντι...

Και η πλακα ειναι οτι παρολο το "τρακ" δεν ημουν αγχωμενος, ουτε φοβισμενος, ουτε καταπια τη γλωσσα μου. Δηλαδη ημουν κανονικος οπως ειμαι αλλα εκεινη τη στιγμη δεν ξερω τι παιχτηκε και εκανα ενα 20λεπτο λουσιμο στον ιδρωτα μπροστα στην αλλη, στην αρχη της βραδιας. Η οποια παντως εξελιχθηκε καλα.

Δημοσ.

δεν ηθελε να βαλω τους ανθρωπους να κοιμηθουν στην κρεβατοκαμαρα-ζευγαρι αυτοι.ηθελε να τους βαλουμε στους καναπεδες.ξεχασαμε τι σημαινει φιλοξενια μου φαινεται..

ηταν οτι ομορφοτερο ειχα δει τα τελευταια χρονια!επρεπε να σκονταψω στην σκατολακουβα; επισης σε συνεντευξη για μεταπτυχιακο να με ρωτανε κατι και να μην ξερω να απαντησω.

Δημοσ.

Δηλαδή το είπε με ύφος που έκανε μπαμ τι εννοούσε, άρα και το κατάλαβαν οι υπόλοιποι, ή απλά μπορεί να τους πέρασε απ' το μυαλό;

Δημοσ.

αλλη μια ξεφτιλα με παραταει ο γκομενος χωρισ εξηγηση κ να παιρνω τον αδερφο του κλαιγοντας:βρηκε αλλη; και να απανταει:βρειτε τα μεταξυ σας,αντε παρατα με,μην με ξαναπαρεις.:(

• Like 1
Δημοσ.

αλλη μια ξεφτιλα με παραταει ο γκομενος χωρισ εξηγηση κ να παιρνω τον αδερφο του κλαιγοντας:βρηκε αλλη; και να απανταει:βρειτε τα μεταξυ σας,αντε παρατα με,μην με ξαναπαρεις. :(

Nα αγιασει το στομα του αδερφου του:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...