NickTG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Tελικα ηταν αυτο που νομιζα... Βρε mary πως γινεται μετα απο 15λεπτα φικι-φικι να μην ιδρωσει καποιος..? Με τους προηγουμενους σου στο Βορειο Πολο το κανατε? Εγώ πάντως έχω air-condition ακριβώς πάνω από το κρεβάτι για αυτή τη δουλειά.
UncleBens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ναι καλά! κοίτα ρε κάτι απόψεις που χετε ακόμα για τις γκόμενες, σας έχουμε φτύσει, χέσει και ξεχέσει κι εσέις ακόμα πουλάτε μούρη. Τί άλλο πρέπει να κάνουμε πια?? σα γατάκια σας έχουμε κάνει να κλαίτε και να παρακαλάτε.... και ακόμα μιλάτε, στο τέλος θα αναγκαστούμε να σας σκοτώσουμε πρέπει να έχεις φάει πολύ κέρατο η πικρα από άντρα εσύ για να μιλάς έτσι Στην ερώτηση... πρώτη στην καρδια όχι ότι δεν θέλουμε (πιστεύω) απλά στην κοινωνία που ζούμε αυτό αν συμβεί θα είναι σε νεαρή ηλικία συνήθως.. και αν ισχύει αυτό είναι πολύ πολύ πολύ σίγουρο σε 6 μήνες? σε 1 χρόνο? σε 3? να στραβώσει αυτό (γιατί οι γυναίκες δεν έχετε καρδια χαχαχαχαχα) οποτε να μείνουμε εμείς με την........ καρδια στο χέρι. Τώρα για το sex δεν νομίζω σε αρκετούς που ξέρω τους αρέσει κάτι τέτοιο (όπως επίσης να πάνε με την γκόμενα κάποιου αλλου) το θέμα είναι ότι είναι σπάνιο είδος υπό εξαφάνιση ειδικά για ηλικίες πάνω από 18 1
mary Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 O καλύτερος (πρώτος) στη καρδιά της, δε νομίζω πως είναι απαραίτητα σε μικρή ηλικία.. Ίσα ίσα όσο μεγαλώνουμε μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλύτερο για μας και να βρούμε αυτόν που θα μας σημαδέψει...(πολύ ποιητικά τα πα:-P ) Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Tελικα ηταν αυτο που νομιζα... Υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου και την αέναη αφοσίωσή μου, υπέρτατε MiDi_MiLiZ... ... εις την καθομιλουμένην: «Τον ήπια!» :-D 1
stavi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 πρέπει να έχεις φάει πολύ κέρατο η πικρα από άντρα εσύ για να μιλάς έτσι https://www.youtube.com/watch?v=ga4Y4vXj14Y&feature=player_detailpage#t=18s αστειεύομαι γι'αυτο μιλάω έτσι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου και την αέναη αφοσίωσή μου, υπέρτατε MiDi_MiLiZ... ... εις την καθομιλουμένην: «Τον ήπια!» :-D Mα κι εγω τον ηπια...μολις καταλαβα οτι αποτελει προβλημα ο ιδρωτας στο τεταρτο για τις γυναικες Πρεπει να λαβουμε τα μετρα μας... 2
mary Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μην αγχώνεστε.... Aircondition κι όλα είναι καλά Ε που θα πάει θα επιβραβεύτειτε για τη προσπάθεια...:-P Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Mα κι εγω τον ηπια...μολις καταλαβα οτι αποτελει προβλημα ο ιδρωτας στο τεταρτο για τις γυναικες Πρεπει να λαβουμε τα μετρα μας... Σιγά μη λάβουμε και μέτρα ρε φίλε! Εμ να μας βγαίνει η παναγία, εμ να έχουνε και παράπονο; Ας καθιερώσουν μονίμως το «αυτές από πάνω» στην τελική... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Aircondition κι όλα είναι καλά Μεχρι και στο φικι φικι συνεταιρους με τη ΔΕΗ θα μας κανετε. (btw αν δεν ειχατε a/c τι εφταιγε ο χριστιανος που ιδρωσε?) Σιγά μη λάβουμε και μέτρα ρε φίλε! Εμ να μας βγαίνει η παναγία, εμ να έχουνε και παράπονο; Ας καθιερώσουν μονίμως το «αυτές από πάνω» στην τελική... Τους βαζεις δυσκολα Αμα τους βαλεις και ορο να μην ιδρωσουν κιολας...θα αρχισει η κρεβατομουρμουρα πριν το τσιγαρο.. 1
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 ντροπη και fail... καλα σε σχεση με καποια που διαβασα δεν ειναι τιποτα αλλα λεμε... Γουσταρω στα 16 προς 17 μια κοπελα και δεν βρισκω το θαρρος να κανω τπτ. Ωσπου μια μερα λεω ε τωρα κατι πρεπει να κανω. Ο λογος επειδη την ειδα στη σταση λεωφορειου που με βολευε να περιμενω κ εγω το λεωφορειο γιατι ως ενα σημειο κερδιζα δρομο απο το περπατημα. ΠΑω στη σταση... εντελως χαλαρος λεω γεια σου Ηρώ τη κανεις ...? Αυτη ,ενω δε το περιμενα παιρνει ενα στυλ χαράς (ετσι μου φανηκε εμενα τοτε χαχα) και λεει ωωω ΓΕΙΑ ΣΟΥ Πανο τι κανεις ?!?! Τα χασα εγω δεν ξερω τι να πω , στραβοκαταπινω κ λεω : εεεεε καλα μωρε εδω ,περιμενεις ωρα ; Λεει εεεεε....κανα 10λεπτο; εσυ; που πας απο εδω δε σε βλεπω συχνα να περιμενεις λεωφορειοοοο ! Εγω τα χασα εντελως δεν ηξερα τι να πω,εχετε νιωσει ποτε οτι θελετε να πειτε κατι και το μυαλο σας ειτε ειναι αδειο ειτε σκεφτετε οτι πιο ασχετο; Τι να πω τι να πω λεω : εεεε .... ετυχε σημερα.....με περιμενει ενας φιλος μου στο Σουβλατζιδικο και γι αυτο να μη περπαταω.... Ευτυχως που ηρθε το λεωφορειο και με εσωσε γιατι omg!!! Πραγματικα ενιωσα οπως ο doofy απο το scary movie ή οπως η κοπελα του mr.bean ξερω γω!!!! και αλλη μια φορα ενιωσα ντροπη επειδη περνουσα βραδυ απο το σπιτι μιας γνωστης μου που μιλαγαμε τοτε γενικα , και βλεπω στην εισοδο (μονοκατοικια) μια γυναικεια φιγουρα και λεω : γεια σου ομορφιαααα τι κανεις??? και αυτη η γυναικεια φιγουρα μπηκε γρηγορα μεσα! την επομενη μερα της λεωαυτης: ρε συ εχτες που περασα δε μου πες τπτ γιατι μπηκες γρηγορα μεσα? και λεει : η μανα μου καθοτανε εξω ....εγω δεν βγηκα καν στην εισοδο να κατσω χτες!!! και μια τελευταια ενιωσα ντροπη οταν εστελνα sms και γενικα μιλουσα πολυ με μια κοπελα που γουσταρε χρονια ενας καλος μου φιλος αλλα δεν ειχε πει τπτ σε μενα ο βλακας λες και επρεπε να το ξερω..και ενιωσα ντροπη ως προς τη φιλια μας βασικα αλλα τεσπα.. ! 1
xreokopia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εγώ τελευταία ιδρώνω όταν χέζω, αλλά μάλλον φταίει η υπερβολική ζέστη. Πιο σωστα, ιδρωνεις μολις αφοτου χεσεις? Γιατι αυτο ειναι μαλλον φυσιολογικο.
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 χάχα Αν είναι στη δροσιά δεν ιδρώνει... Αν είναι Σα τη μάνα μου που με δύο δουλειές τώρα καλοκαίρι στάζει,ε να το χέσω...ξενερώνω.. για γκόμενο μιλάμε, όχι να παίζει μπάλα και να ιδρώνει στο τέταρτο.. Δεν μας είπες πότε ακριβώς ιδρώνει. Το χειμώνα ή το καλοκαίρι??
UncleBens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 τι λέτε τώρα? εγώ νόμιζα ότι ο ιδρώτας αρέσει στις γυναίκες όσες γνώρισα εγώ δεν είχαν παράπονο πάντως O καλύτερος (πρώτος) στη καρδιά της, δε νομίζω πως είναι απαραίτητα σε μικρή ηλικία.. Ίσα ίσα όσο μεγαλώνουμε μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλύτερο για μας και να βρούμε αυτόν που θα μας σημαδέψει...(πολύ ποιητικά τα πα:-P ) Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App μίλησα για το τι γίνεται συνήθως και όχι απαραίτητα... συνήθως οι άνθρωποι με τα ελευθερα ήθη της εποχής προλαβαίνουν να ερωτεύονται και να αγαπιούνται σε μικρή ηλικία
deesnider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Η μεγαλύτερη ντροπή... τρίχες! Σπανίως ντρέπομαι για ότι κάνω ή μου συμβαίνει, αλλά τέλος πάντων, αν κάποιος το θεωρήσει ντροπιαστικό, τουλάχιστον θα είμαι on topic: Ηλικία γύρω στα 35, βρίσκομαι μαζί μ' ένα συνάδελφο από την τότε δουλειά μου, στο μπαράκι ενός ...σχεδόν μπάρμπα μου (συνομήλικου όμως). Ο d.j. παίζει τρελές ροκιές και είμαι σε απίστευτα καλή διάθεση. Δεδομένης της εποχής που κατέβαζα πολύ αλκοόλ, στο πρώτο δίωρο έχουμε οι δυο μας στραγγίσει το δεύτερο μπουκάλι captain morgan + κάμποσα tequila shots και, φτιαγμένος όπως ήμουν, σηκώνομαι από το τραπέζι και πάω στο μπαρ να παραγγείλω στο θείο το τρίτο. Κάτι μου είπε, που έμοιαζε με «χαλάρωσε λίγο, δεν είναι και νεράκι το ρούμι...», αλλά ποιος τον άκουγε; Αν ήθελε στην τελική να το παίζει μπαμπάς, ας μην άνοιγε ξυδοπωλείο... Επιστρέφω στο τραπέζι και μόλις που έχω προλάβει να καθίσω, όταν ακούω την εισαγωγή του moonchild. «Αυτό είναι ιεροσυλία να το ακούσω καθιστός» σκέφτομαι και σηκώνομαι να ...χορέψω (τρομάρα μου!) Ορθώνω λοιπόν την ...υπέροχη κορμοστασιά μου και, πριν προλάβω να κάνω ένα βήμα, βλέπω τον κόσμο να γυρίζει (κοίτα που όντως δεν ήταν νεράκι τελικώς...) και γίνομαι ένα με το πάτωμα. Όλο το μαγαζί έχει λυθεί στα γέλια, αλλά εγώ σηκώνομαι ατάραχος, ρίχνω βλέμμα ...βλοσυρό και απαξιωτικό γύρω γύρω και φωνάζω: «Τι γελάτε ρε μαλακισμένα; Χορευτική φιγούρα ήταν!», οδεύοντας προς τον άδειο χώρο του μαγαζιού, όπου κούνησα την κορμάρα μου στους ρυθμούς του Rory, μέχρι το τέλος του κομματιού. Τα καθίκια που γελούσαν μαζί μου λίγο πριν, προφανώς δεν πίστεψαν τα περί χορευτικής φιγούρας, αλλά εγώ το καταδιασκέδασα... 4
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τέλη Ιουλίου 2011. Ειμαι με τη παρέα μου και κάτι κοπέλες για μπύρες. Μαζί και "ο πρώτος μου έρωτας". Γαμηθηκα να πινω. Οι μπύρες πολλές. Η ώρα για τουαλέτα, ήρθε. Καθώς πηγαίνω να μπω στο μπάνιο, ειναι μέσα στις γυναικείες αυτή. Ο μαλακας, πάω να τη κοιτάξω και κουτουλαω πάνω στη κασα της πόρτας. Τότε, εκείνη με χαμόγελο, βρέχει τα χέρια της, έρχεται κοντά μου και Χαϊδεύοντας με στο πρόσωπο μου κάνει τι κανεις ρε μαλακά; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα