Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολο το thread........και πιθανως καποιος αλλος φιλος να το εχει ξαναπει!!

Κατι προχειρο που θυμαμαι.....ειναι σε λεωφορειο.....μπαινει μια κυρια μεσα με το στομαχι στο στομα!!!

Δεν υπαρχει κενη θεση....και της παραχωρω την δικη μου.....και την ρωταω....'Ποσο μηνων εισαστε??'....

Ενοειται μου απαντησε οτι 'δεν ειμαι εγκυος'.........

(Τρελλο μπυροκοιλι!!!!)

Μου'χει τύχει. Και ήταν και γνωστή μου.

Βασικά, ό,τι έχετε αναφέρει εδώ μέσα, το έχω πάθει. Ωραία.

Όπως και ένα που μου έρχεται, παραπάνω που είπε ένα παιδί που έπεσε από τη μηχανή του.

Ε, εγώ σκόνταψα μπροστά σε μπάτσους, οι οποίοι μετά με δούλεψαν και γω φεύγοντας έβριζα το πλακάκι.

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αν ειναι καποιος μεθυσμενος .εκει ειναι που πεφτει γελιο..θυμαμαι ειχαμε μεθυσει (ισως μια δυο φορες στη ζωη μ) και ειχαμε ανεβει μια παρεα ατομων σε μια ταρατσα σε μια μονοκατοικια και το παρτυ το κανε μια κοπελα...ε και ενας φορεσε το σουτιεν της και εριχνε ζεμπεκιες...πιο γκολ πεθαινεις..ρεζιλικι σκετο

Δημοσ.

24 και 34

Μπα εγώ δεν έχω ντραπεί..

Άλλος ντράπηκε...

Είμαστε σπίτι του και κάνουμε ξέρετε-τι και πάνω στη δεύτερη φορά κάποιος τον φωνάζει να βγει έξω, βάζει γρήγορα ένα παντελόνι και βγαίνει σημαία έξω...

Μια φορά ξεχάσαμε μπαλκονόπορτες και παράθυρα ανοιχτά και φωναζα αρκετά, μάλλον με ακούσανε αν κρίνω από το βλέμμα της γειτόνισσας...:-P

Άυτααααα nothing special, έχουν τύχει σε όλους..

Mary send it using XperiaNeoV with Insomnia App

καλα εισαι εσυ. ξερεις τι ειναι να εισαι επι της πραξεως, στις διακοπες σου σε νησακι και να μπαινει η καθαριστρια για το ημερισιο καθαρισμα; true story και για μενα αλλα και για φιλη.

Δημοσ.

Μπα δε γουστάρω άντρα-πατέρα.

Και μιας και το ξαναπιασαμε χθες μου συνέβη κάτι κουλό.

Δε ντράπηκα άλλα ένιωσα αμήχανα, γέλασα και μετά έφυγα.

Πάω να ανέβω σε ένα χαμηλό τραπεζάκι σε ένα beachobaro και γλίστρησα, δε χτύπησα άλλα μετά το χορό έφυγα.....

Δημοσ.

καλα εισαι εσυ. ξερεις τι ειναι να εισαι επι της πραξεως' date=' στις διακοπες σου σε νησακι και να μπαινει η καθαριστρια για το ημερισιο καθαρισμα; true story και για μενα αλλα και για φιλη.[/quote']

Dafaq? Δεν πρέπει να αφήσεις πρώτα το κλειδί για να επιτρέπεται να μπει η καθαρίστρια;

Και συ παιδάκι μου πρωί πρωί καβάλα στο άλογο; Πότε δεν το κατάλαβα το πρωινό sex. Εγώ με το που σηκωθώ θέλω φραπέ, τσιγάρο, αμολα καλουμπα στο θρόνο.Θυμάμαι μια λυσαρα εγώ να λαγοκοιμαμαι κ αυτή να αρχίζει παιχνίδι ffs.

@Mary, δώσε μου τον daddy role κ παρε μου την ψυχή.....πεθαίνωωωω λέμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

καλα εισαι εσυ. ξερεις τι ειναι να εισαι επι της πραξεως, στις διακοπες σου σε νησακι και να μπαινει η καθαριστρια για το ημερισιο καθαρισμα; true story και για μενα αλλα και για φιλη.

Η καθαρίστρια, καλό κομμάτι;

Δημοσ.

Dafaq? Δεν πρέπει να αφήσεις πρώτα το κλειδί για να επιτρέπεται να μπει η καθαρίστρια;

Και συ παιδάκι μου πρωί πρωί καβάλα στο άλογο; Πότε δεν το κατάλαβα το πρωινό sex. Εγώ με το που σηκωθώ θέλω φραπέ, τσιγάρο, αμολα καλουμπα στο θρόνο.Θυμάμαι μια λυσαρα εγώ να λαγοκοιμαμαι κ αυτή να αρχίζει παιχνίδι ffs.

δεν ξερω τι παιζει με το κλειδι. τα δωματια τωρα στα νησια δεν ειναι και χιλτον.

μετα τον φραπε και ολα τα αλλα ομως δεν θα σε χαλαγε μια γυρα :P

Η καθαρίστρια, καλό κομμάτι;

μια γρια ηταν.

Δημοσ.

και καθαριστρια...να σ χτυπαει το κουδουνι επιμονα..??καθαριστρια σπιτιου παντα ...μεσα στο κατα καλοκαιρο κιολας...

Δημοσ.

@Mary' date=' δώσε μου τον daddy role κ παρε μου την ψυχή.....πεθαίνωωωω λέμε!!![/quote']

Εντωμεταξυ, χτες εκεί που πήγα ήταν όλα 19-23 μαξ, τι συζήτηση να πιάσω;;;

Που τα πετυχαίνεις ρε chill σε παιδική χαρά;;; και κουβέντα πως τα πιάνεις;;;; για κούκλες λέτε;;;;:-P

Δημοσ.

Ναι ρε 'συ chill, πες μας πως πιάνεις κουβέντα με τα πιπίνια! Ότι τα προτιμάς για την ευφράδεια και τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις το έχουμε καταλάβει :D :D :D αλλά τι συζητάτε;

Εγώ γι' αυτό δεν κυνηγάω μικρούλες, μη νομίζεις ότι δε γουστάρω! Αλλά δε συναντώνται τα πνεύματά μας, ναπαροδιάολος!!!...

Δημοσ.

Η αδερφή μου είναι πιπινι, λίγο πριν τα 19....συνεπώς δεν χρειάζεται καμία κίνηση από μέρους μου να τα γνωρίσω."Από εδώ η τάδε αποδω ο αδερφός μου" και μετά παίζουμε εύκολα μπάλα...

Οι συζητήσεις δεν είναι όσο τραγικές φανταζόσαστε. Οκ υπάρχουν οι awkward στιγμές που βρίσκομαι στη μέση συζήτησης για τις εξελίξεις στην Φλορετσιετα, ενα βραζιλιανομεξικανικο θα σας γελάσω μεταγλωτισμενο που δείχνει το star αλλά other than that μια χαρά.

Υπάρχουν τα μπεμπεκισματα αλλα συνηθίζονται. Η δικιά μου πχ έχει φωνή που σου τρυπαει τα αυτιά,το ξέρει την κάνει ακόμα χειρότερη και μπορεί για ώρα να πλησιάζει το αυτί μου και να μου την κάνει. Σ'αυτά δεν υπάρχει κρατεί. Ας πούμε δέχθηκα ενα τηλεφώνημα για δουλειά από μια εταιρία στην οποία με συνέστησε καθηγητής μου από το MSc..ήμασταν ήδη έξω σε κόσμο,της λέω πρέπει να ναι από εκεί ησυχία...ε δεν σταμάτησε. Με γαργαλουσε μου έκανε την φωνούλα, τρώει άγριο βλέμμα την ώρα που μιλούσα και έρχεται κ με φιλάει...Αφού έκλεισα της φώναξα, γιατί είναι κάτι που περιμενω καιρό,έρχεται με αγκαλιάζει αρχίζει τα συγνώμη μωακι(χωρίς ρ lol) μου και τουμπαρω.

Και γω τσίρκο είμαι, κάνω τις μαλακιτσες μου - χτυπιομουν 5 λεπτά μπροστά στην θεα των λουτρινων του scrat από το ice age σαν μικρό παιδί ουρλιαζοντας το θέλωωωωωω :lol: - αλλα 5 γαμημενα λεπτά που οφείλω να μαι σοβαρός θα μαι.

Γενικά περνάω πολύ καλα μαζί της, μπορώ να πω πως είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά. Και πιστεύω πως εν μέρει αυτό οφείλεται στην διαφορά μας. Είναι καλοκαιρινή περιπέτεια, ενδεχομένως σε λιγότερο από μήνα να περάσει κάπου μακριά και να φύγει ή εγώ να την ξεζουμισω και να την πετάξω (όπως το βλέπουν οι συνομιλικοι φίλοι κ φίλες μου) αλλα δεν με νοιάζει, δεν το σκέφτομαι καν. Απολαμβάνω το τώρα μαζί της κ όπως εξελιχθεί.

@Eva το πρωί είναι nogo για μένα ακόμα κ μετά τον καφέ.Δεν το χω το πρωί....

Δημοσ.

Ρε γαμωτο-ειλικρινα-δεν καταλαβαινω πως βγαζεις ακρη μαζι της.και γενικα με τα 17-18 χρονα πιπινια.

Κι εγω 18 ειμαι και δυσκολευομαι να επικοινωνησω μαζι τους..το μιαλο τους ειναι γιαουρτι σκετο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε γαμωτο-ειλικρινα-δεν καταλαβαινω πως βγαζεις ακρη μαζι της.και γενικα με τα 17-18 χρονα πιπινια.

Κι εγω 18 ειμαι και δυσκολευομαι να επικοινωνησω μαζι τους..το μιαλο τους ειναι γιαουρτι σκετο.

Εκεί κάνεις το λάθος.

Δεν παίζεις με το φαί σου...απλά το "τρως".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...