Προς το περιεχόμενο

Cafe με επιτραπεζια (Risk)

lalexoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να πάω σε καφετέρια που να έχει και επιτραπέζια (Risk) στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Θέλω απλα να είναι και ωραίο μαγαζί. Όλες οι πρoτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει σίγουρα μια τέτοια καφετέρια στην πλατεία Εξαρχείων, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.

Αν δεν το πει κάποιος άλλος, θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω.

Δημοσ.
Υπάρχει σίγουρα μια τέτοια καφετέρια στην πλατεία Εξαρχείων, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.

Αν δεν το πει κάποιος άλλος, θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω.

Μήπως εννοείς το play house?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει cafe με επιτραπεζια στο Μαρουσι..ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ Κ ΚΙΜΩΝΟΣ 6.Το μαγαζι ειναι πολυ καλο..και τα παιδια που το εχουν το ιδιο.Παω τα τελευταια τρια χρονια εκει.Ελα..

Δημοσ.

υπαρχει μια καφετερια στο μαρουσι με επιτραπεζια..παναγη τσαλδαρη κ κιμωνος 6..ελα ειναι εκπληκτικο μαγαζι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και απο που φαινεται????

Μήπως από το γεγονός ότι έκανε double post ένα account που όλως τυχαίως έχει το όνομα ενός συγκεκριμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού που, επίσης όλως τυχαίως, ανέφερες στο μήνυμα με το οποίο άνοιξες το thread;

Βέβαια, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μια σατανική σύμπτωση. Όμως, καλώς ή κακώς, στα forum τα accounts με μηδενική συμμετοχή ως τώρα που εμφανίζονται για να δώσουν μια "πληροφορία" (συνήθως διαφημιστικού χαρακτήρα) και μετά εξαφανίζονται, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία.

Τέλος πάντως, ωραίο επιτραπέζιο το Risk, εύχομαι να βρεις ένα μαγαζί όπως το θέλεις για να περνάς καλά.

Δημοσ.
Μήπως από το γεγονός ότι έκανε double post ένα account που όλως τυχαίως έχει το όνομα ενός συγκεκριμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού που, επίσης όλως τυχαίως, ανέφερες στο μήνυμα με το οποίο άνοιξες το thread;

To thread δεν ειναι για διαφήμιση. Tώρα αν αναφερόσουν στα post αλλάζει το πραγμα.

Δημοσ.

Στη σολωμού έχει τα παλιό φοιτητικό , είναι λίγο πρίν την πλατεία εξαρχείων στο δεξί σου χέρι όπως κατεβαίνεις τη σολωμού. Σχετικά κοντά με το Αν αλλά από την άλλη πλευρά του δρόμου.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...