Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kurkosdr,

ατνιλαμβάνομαι ότι ήταν υπερβολικό το σχόλιό μου και εξηγείται από τα νεύρα που μου προκαλεί κάθε φασιστική κίνηση που κάνει η Μ$ για να ελέγξει σε παγκόσμιο επίπεδο τις εξελίξεις και φυσικά να τις κατευθύνει εκεί που τη βολεύει. Πρέπει ο καθένας μας να αντιληφθεί ότι τη δύναμη της την δίνουμε όλοι εμείς που αγοράζουμε ή χρησιμοποιούμε λογισμικό της.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα : Αν παίζεις παιχνίδια στο pc, η Μ$ είναι μονόδρομος. Δεν το λέω τώρα, το υποστήριζα ανέκαθεν. Είναι στο μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλή (εφόσον δεν υπάρχει αντίπαλος, γιατί αν υπήρχε και εκεί δεύτερη και καταϊδρωμένο θα ερχόταν το bloatware που αποκαλεί λειτουργικό).

Εξήγησέ μου όμως φίλε μου, τα Vista γιατί τα αγόρασες... Τα XP δε σε κάλυπταν για gaming; Γιατί να δίνεις χρήματα σε άχρηστο λογισμικό, ώστε να μπορεί η M$ με τη σειρά της να σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ και το επόμενο άχρηστο λογισμικό που θα λανσάρει;

Δημοσ.
Τα XP δε σε κάλυπταν για gaming; Γιατί να δίνεις χρήματα σε άχρηστο λογισμικό, ώστε να μπορεί η M$ με τη σειρά της να σου ΕΠΙΒΑΛΕΙ και το επόμενο άχρηστο λογισμικό που θα λανσάρει;

Αχχχχχχ... Φιλε μου... Επεσα στο μεγαλυτερο παραπτωμα που μπορει να πεσει ενας τιμιος χρηστης pc. Επαρασυρθη από τα cover story του pcmagazine και του pcworld, "vista, το νεο διαμαντι της microsoft" και "ξεζουμιστε τα vista" και ωσαν προβατο πηγα και ετοποθετησα 120? στο ταμειο των multirama για τα home premium dsp. Μια χαρα ηταν τα xp. Τελος παντων, ημουν τουλαχιστον αρκετα εξυπνος να μην παρασυρθω από αρθρα τυπου "24 καυτες καρτες γραφικων" (από διπλα κοιτωνται διαφημισεις παιχνδιων) και "overclocking για ολους" (που εντελώς συμπτωματικα, διπλα από αυτα τα αρθρα κοιτωνται διαφημισεις για mobo και cpu)

Αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος ότι και xp να ειχα, παλι θα ειχα ενισχυσει σημαντικα την ms, γιατι δεν εχω αλλη επιλογη. Αλλωστε, πιο πολλα λεφτα εβγαλε από τα xp παρα από τα vista.

ΥΓ: Δεν λεω ότι οποιος κανει αναβαθμισεις και o/c δεν ειναι εξυπνος, οποιος τα κανει με βαση τα cover stories δεν ειναι

Πισω στο θεμα. Δεν πιστευω ότι η microsoft θελει να κανει το ακολουθο:

2399255716_7d5e25e993_o.jpg

Ειναι λογικο μια εταιρια με πολλά λεφτα για ξοδεμα να θελει να επεκταθει. Κοιτα η sony από που ξεκινησε και που εφτασε. Εμενα με εντυπωσιαζει πως παρολες αυτες τις επεκτατικες κινησεις, παλι δευτερη και καταιδρωμενη βγαινει σε ολες από αυτες, παροτι σπαταλα πολύ περισσοτερο χρημα από τους ανταγωνιστες, και την απαραδεκτη διαγωγη που επιδικνυει σε πελατες και συνεργατες (μελλοντικους και τωρινους)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...