Προς το περιεχόμενο

Λήψη άδειας χρήσης για WMP.

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!!

Πριν από μια εβδομάδα έκανα format στο λάπτοπ και τώρα ανακάλυψα ότι ο Windows Media Player δεν παίζει τα αρχεία WMA,που είχα μεταφέρει παλαιότερα στον υπολογιστή από CD..

Συγκεκριμένα μου βγάζει την παρακάτω εικόνα και πατώντας για λήψη άδειας χρήσης,μου λέει πως δεν γίνεται...

WMP.jpg

Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει κι αν μπορεί να βοηθήσει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-)

Δημοσ.

Μήπως να έβαζες winamp(για τα mp3) και έναν Kmplayer (για τα video) να δεις την υγεία σου???

Πάντως θα σου συνιστούσα να ξανά κατέβαζες τον Windows Media player και να τον ξανά έκανες εγκατάσταση εάν προτιμάς αυτόν για media player.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

To winamp το έχω δοκιμάσει και δεν μου πολυαρέσει είναι η αλήθεια!!Κυρίως για μουσική χρησιμοποιώ τον WMP..

Θα το δοκιμάσω!Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πιστεύω ότι μάλλον όταν είχες κωδικοποιήσει κάποιο cd σε wma, είχες επιλέξει την προσθήκη προστασίας, γι'αυτό σου ζητάει άδεια, σε αναγνωρίζει ώς άλλο χρήστη μετά το φορμάτ.

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό δεν το σκέφτηκα. Μπορεί να παίζει και αυτό που λέει ο Τάσσος.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο απλά δοκίμασε να κατεβάσεις ένα Mp3 από το Internet για να δεις εάν θα σου το παίξει.

Δημοσ.

Οχι,τα mp3 που κατεβαζω απο το νετ τα παιζει κανονικα...Αυτο συμβαινει μονο με CD ετοιμα(εννοω που δεν τα εχω φτιαξει εγω,γιατι ουτως ή αλλως εχω επιλεξει την μη προσθηκη προστασιας).

Τελικα,αναγκαστηκα να ξαναπερασω τα CD και τα παιζει μια χαρα.

Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες. :-)

Δημοσ.

Oχι,απ'ότι είδα έχω τα codecs...Λογικά αν δεν υπήρχαν,δεν θα έπαιζαν και τα υπόλοιπα format ήχου,έτσι νομίζω δηλαδή.Τι να πω,δεν ξέρω τι ήταν,απλά ξαναπέρασα τα cd.Ευχαριστώ και πάλι πάντως!

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο ; Το αυτοκίνητο του avatar σου, βρίσκεται στην κατοχή σου ; Κι αν ναι, η γνώμη σου γι' αυτό το θέμα ; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247766

*(...ναι, όντως oι εγκατεστημένοι ή μη codecs δεν έχουν καμμία σχέση με τις άδειες χρήσης, και η "λύση" του να ξανα-αντιγράψεις τα μουσικά αρχεία ήταν η καλύτερη...)

Δημοσ.

Οταν εκανες αντιγραφη των τραγουδιων ειχες προστασια για τα αρχεια wmp γιαυτο και δεν μπορεις να τα παιξεις τωρα.Ετσι την ειχα πατησει και εγω

Δημοσ.

Ενας γενικός κανόνας για να αποφεύγουμε να σπάμε το κεφάλι μας: Ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ δεν ασχολούμαστε με αρχεία wmv, wma. Δεν τα κατεβάζουμε, δεν κωδικοποιούμε σε αυτό το format κι αν κατά τύχη πέσουν πάνω μας στο δρόμο προσευχόμαστε όπου πιστεύουμε, φτύνουμε τον κόρφο μας και πηγαίνουμε επειγόντως σε ξεματιάστρα...

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Όμως αν είναι lossless (απροστάτευτα εννοείται) αξίζει τον κόπο. Κι αν δεν μας αρέσει το format, τα κάνουμε flac ή ape και ξεμπερδεύουμε.

Δημοσ.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο ; Το αυτοκίνητο του avatar σου, βρίσκεται στην κατοχή σου ; Κι αν ναι, η γνώμη σου γι' αυτό το θέμα ; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247766

*(...ναι, όντως oι εγκατεστημένοι ή μη codecs δεν έχουν καμμία σχέση με τις άδειες χρήσης, και η "λύση" του να ξανα-αντιγράψεις τα μουσικά αρχεία ήταν η καλύτερη...)

Kαι να'θελα δεν γίνεται...Δεν βγαίνει Ferrari σε ροζ γμτ! (μήπως να την κάνω ειδική παραγγελία??).

Για το άλλο θέμα,θα γράψω εκεί,μην γίνουμε κι off-topic!:-D

Τhanks για τις συμβουλές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...