Composer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Καλημέρα! Χθες το βράδυ είχα μια απροσδόκητη ατυχία! Πάω να ανοίξω το nero, και ακούω ένα δυνατό θόρυβο από το dVd-rom μου (ένα LG) που πήρα πριν 4-5 μήνες) και μετά ενα μπαμ!! Ανοίγω το πορτάκι και τι να δω; Ένα dVD δεδομένων που είχα αφήσει μέσα είχε γίνει σμπαράλια! πολλά κομματάκια, σαν τζάμι που έσπασε! Έπαθα πλάκα! πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Μήπως ξέρει κανείς πως και γιατί έγινε; φυσικά το DVD-rom δε λειτουργέι τώρα, ελπίζω να μου το αλλάξουν!!
accipio Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Έχω ξαναδιαβάσει για κάτι παρόμοιο εδώ στο φόρουμ. Τι μάρκα δισκάκι ήταν; Ρωτάω μήπως τυχόν φταίει αυτό (ελαττωματική παρτίδα ίσως).
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 το εχω ξαναδει να γινετε αυτο.και ειχε τυχει με δισκακια serius που ηταν μαπα.απο το πολυ γυρω γυρω ζεστενοντουσαν και ραγιζαν και εσπαγαν.ισως καπου ραγισε αυτο οποτε με την ταχυτητα περιστροφης εγινε κοματια.το εχω δει 3-4 φορες .απλα καθαρισε το οσο μπορεις να μην φανει τι εγινε δηλαδη να μην φενεται η φλυδα απο το dvd που εσπασε και 8α στο αλλαξουν.
S2Katana Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 To έχω ξανακούσει αυτό, αλλά νόμιζα πως ήταν απίθανο να γίνει.
blackstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Καιρώ είχα να ακούσω τέτοια ιστορία, ομολογώ όταν την ακούς έχει τον χαβαλέ της, αλλά όταν σου συμβαίνει είναι απλά εκνευριστικό.
Composer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το δισκάκι καλό ήταν βρε παιδιά πιστεύω! Verbatim! Όλα μου τα DVd είναι Verbatim! Και εκείνη τη στιγμή που έγινε το μπαμ, δε δούλευε το DVD rom. Απλώς το Nero πήγα να ανοίξω να δω κάτι. Και το δισκάκι που είχα μέσα ήταν γραμμένο, όχι άγραφο. κοιτούσα κάτι δεδομένα πριν σε αυτό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 To ιδιο ειναι. Οταν ανοιγεις το Nero παιρνει μπρος η μοναδα αν εχει κατι μεσα. Απλα μαλλον δεν ειχε επιταχυνει πολυ γιατι αν ηταν π.χ. κανα cd με 48x θα ειχε γινει σκονιτσα (σχεδον) λιγω της φυγοκεντρου...
vagpap Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 το εχω ξαναδει να γινετε αυτο.και ειχε τυχει με δισκακια serius που ηταν μαπα. Τα δισκάκια αυτά θα έπρεπε να είχαν το moto "Are you Serious?". Πραγματικά μάπες...
Composer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 To ιδιο ειναι.Οταν ανοιγεις το Nero παιρνει μπρος η μοναδα αν εχει κατι μεσα. Απλα μαλλον δεν ειχε επιταχυνει πολυ γιατι αν ηταν π.χ. κανα cd με 48x θα ειχε γινει σκονιτσα (σχεδον) λιγω της φυγοκεντρου... οπότε τώρα τι μπορεί να φταίει; Το Nero; το δισκάκι; το dvd-rom;
blackstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τι να λέμε τώρα, σιγά μη βρεις το τι φταίει, sorry αλλά εγώ θα κοιτούσα να βρω τα δεδομένα που είχε το dvd, και να έβγαζα καμιά αναμνηστική φωτογραφία απο το γεγονός.
Composer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τι να λέμε τώρα, σιγά μη βρεις το τι φταίει, sorry αλλά εγώ θα κοιτούσα να βρω τα δεδομένα που είχε το dvd, και να έβγαζα καμιά αναμνηστική φωτογραφία απο το γεγονός. Απλώς τηλεφώνησα τώρα για αλλαγή και δεν ξέρουν αν το καλύπτει η εγγύηση! Θα ρωτήσουν και θα μου πουν! Το βλέπω βλακεία όμως να ξαναπληρώσω καινούργιο Dvd-rom τη στιγμή που το πήρα πριν 3-4 μήνες!! Και από τη στιγμή που δεν έκανα κάτι που αντιτίθεται στη λειτουργία του ώστε να μην το καλύπτει η εγγύηση!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ειναι σα τη ΔΕΗ ενα πραγμα... Σου καιει το pc... τα κομματια χανουν την εγγυηση τους. Εκανες βλακεια που τους ειπες τι ακριβως εγινε. Εγω θα το καθαριζα και θα το πηγαινα πισω ως ελλατωματικο, καμια αλλη εξηγηση δε θα δινα...
S2Katana Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Φίλε μου δεν έπρεπε να πεις τίποτα...Σε τελική ανάλυση δεν εξαπατάς κανέναν, μπορεί κάλλιστα να έγινε από δυσλειτουργία του DVDRW. Τέλοσπάντων, τώρα εμφανίσου στο μαγαζί σαν άσχετος τρίτος, χωρίς να πεις ότι ήσουν εσύ στο τηλέφωνο.
Composer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είναι συνοικιακό το μαγαζί και με ξέρουν! Αλλά και να μην έλεγα τι ακριβώς έγινε, τι να έλεγα δηλαδή; Τι δυσλειτουργία είχε; Επιπλέον δεν ξέρω πως να το βγάλω το DVD-rom (δεν ασχολούμαι με αυτά), και όλο σχεδόν το δισκάκι έχει μείνει μέσα! το 1/50 καταφερα να βγάλω σε θρύψαλλα! Τέλοσπάντων...
gherudos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το δισκάκι ήταν απλά ραγισμένο και δεν το είχες παρατηρήσει.Είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό.Ελέγχεται τα δισκάκια πριν τα βάλετε στα drive σας.Φαντάζεστε να βάζατε ένα τέτοιο δισκάκι μέσα σε ένα PS3 και να έσπαγε;Σιγά μην σας άλλαζαν την κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.