Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με finereader 6 στην αντιγραφή του κειμένου

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αντιμετωπιζω το εξής προβλημα την τελευταια εβδομαδα...

καθως σκαναρω το κειμενο και αναγνωριζεται κανονικα ... οταν το κανω copy και μετα paste είτε στο word είτε σε notepad..to κείμενο που εμφανίζεται ειναι κατι ιερογλυφικα που καμια σχεση δεν εχουν.Τα dictionaries τα εχω και για ελληνικη και για αγγλικη γλωσσα.

Και το περιεργο ειναι ότι μεχρι πριν απο λιγο καιρο που ειχα δοκιμασει δουλευε κανονικα.. τωρα κατι το επιασε και δεν γινεται σωστα η αντιγραφή στο clip-board.Ekανα εγκατάσταση του προγραμματος ξανα..παλι τα ίδια.Εχετε καμια ιδέα? δεν εχω και dsl για να δοκιμαζα καμια νεοτερη εκδοση είμαι αναγκασμενος να παλεψω μονο με αυτη.Τι λετε?

Καλές Γιορτές σε όλους!

Δημοσ.

Δε μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Για δοκίμασε τα εξής (έκδοση 8, αλλά πρέπει να ισχύει και για την 6):

Tools > Options > Save > στο Fonts τι γραμματοσειρές είναι επιλεγμένες; Το default είναι Times New Roman, Arial, Courier New.

Eπίσης πατώντας Format Settings και στην πρώτη καρτέλα (RTF/Doc/Word XML) δες αν είναι τσεκαρισμένο το Enable compatibility with Microsoft Word 95 και δοκίμασε να το ξετσεκάρεις.

Και στην καρτέλα TXT δες τις επιλογές. Στο Characters encoding πρέπει να είναι Code page: Automatic και Code page type: Windows. Αντί για Automatic μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ISO Greek (8859-7) ή Windows Greek (1253).

Αν δεν καταφέρεις τίποτα με αυτά, δοκίμασε στο Word (2003/XP/2000) την εντολή Επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου για το κείμενο που κάνεις paste από το Finereader.

Δημοσ.

sas ευχαριστώ πολυ και εσενα κυριώς accipio δυστυχώς ολα αυτα τα δοκιμασα κ δεν εκαναν δουλεια..

μαλλον παω για νεοτερη εκδοση ... αλλα με προβληματίζει το θεμα με τα ελληνικα.υπαρχει το καταλληλο πατς?

και κατι αλλο αυτο με την επιοδιορθωση κατεστραμένου κειμένου πως το κάνω ακριβως?

Δημοσ.

Η εντολή υπάρχει στο Word στο μενού Εργαλεία. Αn δεν υπάρχει, θα πρέπει να την εγκαταστήσεις από το CD του Office.

Αν αντί για copy-paste κάνεις Save (σε Word ή σε αρχείο) σου κάνει το ίδιο το Finereader;

Δημοσ.

Η νέα έκδοση δε θέλει εξτρα πακέτο. Αναγνωρίζει τις περισσότερες γλώσσες αυτόματα, τα Ελληνικά σίγουρα.

Δημοσ.

θα δοκιμασω την νεα εκδοση αποτι φαινεται.. σας ευχαριστώ ολους :)

Καλο Πασχα με Υγεια να εχουμε.

ευχαριστώ και παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...