Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχουν βάλει στοίχημα οι σεναριογράφοι ότι μπορούν να γράψουν και χειρότερα επεισόδια μέχρι να τελειώσει. Δεν εξηγείτε αλλιώς το τελευταίο επεισόδιο...  :eek:

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πααααααααααααρα πολύ καιρό είδαμε ένα ωραίο επεισόδιο(09χ16)...δεν ήταν ότι ήταν αστείο...απλά είχε πολύ ωραία ενέργεια...σαν τις πρώτες 3 σεζόν...(αναμενόμενο βέβαια καθώς αναφέρονταν σκηνικά από τότε αλλά το έδωσαν ωραία)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, μας το φυλαγαν το καλο επεισοδιο και επιτελους να το!

Το 200ο!!

Μου αρεσε πολύ, ακομα και που άλλαξαν τις φωτο τους τιτλους

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπηρχαν φημες για το How i met your dad...Τελικα θα γυριστει ομως δεν θα χει σχεση με το HIMYM, δηλαδη δεν θα ναι η ιστορια της "μητερας" αλλα εντελως ασχετη...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αλλο ενα κακο επεισοδιο...

Τελικα αυτη η ιδεα ολοκληρη η σεζον να ναι ενα Σ/Κ δεν τους βγηκε σε καλο...

Ας ηταν τουλαχιστον 15 επεισοδια, ετσι θα χαμε γλυτωσει μερικα τραγικα πραγματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτελευταιο επεισοδιο και το βρηκα λίγο συγκινητικό.

Το τελευταιο διπλό σε μια βδομαδα.....αχ

Επεξ/σία από mary1
Δημοσ.

Είδα το 21 και το 22 μαζί και μου φάνηκαν πολύ ωραία. Μπορεί να είδαμε κάποια πολύ χάλια επεισόδια τελευταία, σίγουρα όμως θα μου λείψει η σειρά και θα συγκινηθώ (δε μου είναι και δύσκολο εμένα) στο τελευταίο επεισόδιο. Τόσα χρόνια το παρακολουθούμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν και τελευταιες σεζον τα επεισοδια ειναι πολυ μετρια για μενα, το 22 μαρεσε αρκετα..ειχε αρκετο γελιο

Δημοσ.

Αυτη η σεζον ειναι απο τις πιο ανισες που χω δει ποτε σε Αμερικανικη σειρα.

Ειχε ενα απο τα καλυτερα επεισοδια κατα την γνωμη μου το "How Your Mother Met Me" και τα δυο χειροτερα της σειρας το "Bedtime Stories" και το "Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra"..

Οπως και να χει 9 σεζον ηταν καλη παρεα στις κωμωδιες.

Δημοσ.

πάντως, εγώ νιώθω μαζόχα. περιμένω πως και πως να τελειώσει, γιατί την έχω σκυλοβαρεθεί μεν,αλλά μετά από τόσες...εργατοώρες που έχω σπαταλήσει, θέλω να τη δω να τελειώνει (Τη σειρά πάντα)!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...