jim_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Βασικα, το θεμα δεν ειναι να πεσουν οι 6/7/8xxx σε καποιον legacy. Ας πεσουν. Το θεμα ειναι αυτος ο legacy να ενημερωνεται για να υποστηριζει τον νεο xorg και πυρηνα που βγαινει καθε τοσο. Αλλα δεν το βλεπω, οποτε απο στιγμη σε στιγμη θα με δειτε με windows. Και δεν εχω σκοπο να μπλεξω με virtualization, μιας και καμια λυση δεν με ικανοποιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Βασικα, το θεμα δεν ειναι να πεσουν οι 6/7/8xxx σε καποιον legacy. Ας πεσουν. Το θεμα ειναι αυτος ο legacy να ενημερωνεται για να υποστηριζει τον νεο xorg και πυρηνα που βγαινει καθε τοσο. Θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα δοκιμάσετε τον open και εσείς, να μην είμαι μόνος μου εγώ με την ATI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα δοκιμάσετε τον open και εσείς, να μην είμαι μόνος μου εγώ με την ATI να καει η καρτα θες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σχεδόν κάρτες 10ετίας είναι. Δεν νομίζω να του κακίσει κανείς για αυτή την απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κάποιος θα γκρινιάξει, αλλά δεν κατηγορώ μια εταιρία όταν "σχολάει" hardware 10έτιας. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει alternative και αξιόλογο, γιατί με 10ετίας κάρτα δεν θες να παίξεις και 3d games του 2012. υγ: να θυμηθούμε και την creative και την logitech που τα σχόλαγε στην 2ετία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 NVIDIA Confirms It's Working On Optimus Linux Support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 O δημιουργος του gnome --> What Killed the Linux Desktop Και τον βαζουν στη θεση του Linus και και Cox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο γινεται οταν ο developer, ο καθε developer, οχι συγκεκριμενα του gnome, αδυνατει να καταλαβει πως για να παρει μπροστα το project του πρεπει να ακουει τον χρηστη και οχι να κανει οτι του ερθει στο κεφαλι. Ειναι ακριβως αυτο που ο σοφος ελληνικος λαος λεει "της κοντης ***** οι τριχες τις φταινε". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 220,000 School PCs In Spain Switch To Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 220,000 School PCs In Spain Switch To Ubuntu Thanks, το εβαλα στις ειδησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Preparing For The Release of Wayland 1.0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Wayland 1.0 Stable Release Is Imminent http://www.youtube.com/watch?v=L8zwnqKysfI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Y9VYvAevjiU&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 είναι στο aur η 0.9.5, να την κάνω την κίνηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως χθες διάβαζα σε ένα blog ότι το KDE θα αργήσει να υποστηρίξει το wayland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα