Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το cdkey online εχει πιο λιγο απο 20 ευρω παντως.
manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Για δες εδώ: C:\Documents and Settings\pc-name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
jimmy007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Για δες εδώ:C:\Documents and Settings\pc-name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games Δεν το βρηκα!!!
manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν το βρηκα!!! Τί windows έχεις; Επίσης έχεις το original παιχνίδι;
jimmy007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τί windows έχεις; Επίσης έχεις το original παιχνίδι; Windows xp Ναι το original εχω. το γνησιο!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ---------- ξερει κανεις κατι!
manost Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Windows xp Ναι το original εχω. το γνησιο!!! Κι εγώ τα ίδια. Μάλλον θα πρέπει να μας και κάποιος άλλος, αν υπάρχουν εκεί, στον δικό του η/υ. Πάντως πίστευα ότι τα saves υπάρχουν κάπου στο internet λόγω live, αλλά το έψαξα και το βρήκα μετά την ερώτησή του, από εδώ
jimmy007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά!! έχω το χειριστήριο logitech joypad και δεν μπορώ να πάιξω με αυτό το grand theft auto iv! τι να κάνω?? μήπως κάνω κατι λάθος?? help please! THANKS
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Νομίζω μόνο του xbox δουλεύει... είχε αναφερθεί παλιότερα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 έχω το χειριστήριο logitech joypad και δεν μπορώ να πάιξω με αυτό το grand theft auto iv!τι να κάνω?? Μπορείς να δεις εδώ ποια χειριστήρια υποστηρίζονται επισημα (υποθετω πρέπει να έχεις την τελευταία patched έκδοση και ίσως χρειαστούν κάποιες commandline παράμετροι): http://support.rockstargames.com/help/rockstar/rockstar_games/q754 Επίσης υπάρχει ένα εκτενες thread στο επίσημο forum, που ενδεχομένως να σε βοηθήσει: All controllers working thread
aliakas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παιδιά ο φάκελος είναι κρυφός γιαυτό δεν τον βλέπετε
mikeharitakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ρε παιδια για την κινουμενη καμερα ειπαρχει καμοια λυση??μεσα απο 1-2 λεπτα παιχνιδιου η καμερα αρχιζει και κινειται σαν μεθυσμενη...εχω βαλει το 1.3 πατσακι...και το παιχνιδι ειναι απο τον θειο..!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 και το παιχνιδι ειναι απο τον θειο..! Βρες καλύτερο θείο ή παρ'το κανονικό.
jimmy007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μπορείς να δεις εδώ ποια χειριστήρια υποστηρίζονται επισημα (υποθετω πρέπει να έχεις την τελευταία patched έκδοση και ίσως χρειαστούν κάποιες commandline παράμετροι):http://support.rockstargames.com/help/rockstar/rockstar_games/q754 Επίσης υπάρχει ένα εκτενες thread στο επίσημο forum, που ενδεχομένως να σε βοηθήσει: All controllers working thread 10000000 ευχαριστω εφτιαξε!!!
akpe Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Στο αρχείο common\data\WeaponInfo.xml, (αφού κάνετε backup το original αρχείο πρώτα!) κάτω από το <weapon type="M4">, βρείτε τα damage base="30" και physics force="75.0" και αλλάξτε τα σε damage base="900" και physics force="15000.0" αντίστοιχα. The result: http://www.youtube.com/watch?v=p6lBGpPiN9A xD
soiramk Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Στο αρχείο common\data\WeaponInfo.xml, (αφού κάνετε backup το original αρχείο πρώτα!) κάτω από το <weapon type="M4">, βρείτε τα damage base="30" και physics force="75.0" και αλλάξτε τα σε damage base="900" και physics force="15000.0" αντίστοιχα. The result: http://www.youtube.com/watch?v=p6lBGpPiN9A xD xaxaxaxa! Τρελό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα