arsenal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εχω το παιχνιδι γνήσιο.Ωστοσο επειδη το εχω τερματίσει στο 360 γινεται να περάσω save game 100%?το θελω για pc να παίζω ονλιν
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα...πριν από λιγους μήνες τερμάτισα το GTA IV και επιδι χρειάστηκε να κάνω format έγραψα τα save σε ένα CD αλλά τώρα τα περνάω στο φάκελο με τα save πάω και κάνω load game και μου λέει load failed...
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανες ξανά σύνδεση με το steam(όχι απαραίτητα με ιντερνέτ απλά να έχεις κάνει προφίλ);αν δεν σε αναγνωρίσει ότι είσαι ο ίδιος παίχτης δεν τα φορτώνει.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είχα κανει τίποτα online λογαριασμούς και τέτοια...
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά μέσα στο παιχνίδι χωρις Online πρέπει να κάνεις profile για να αποθηκεύεις τα παιχνίδια σου, δεν μπορεί να έχεις save χωρίς να έχεις κάνει κάτι τέτοιο.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην με κυνηγάει η αστυνομία??? Η έστω να μπορώ να μπω στην δεύτερη πόλη..
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ποια πίστα ξεκλειδώνετε η δεύτερη πολύ???
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι συγνώμη διόρθωνα στα γρήγορα στο google chrome η δεύτερη πόλι ήθελα να πω...
>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως δεύτερη πόλη εννοείς? Νομίζω όταν σ καίνε το σπίτι το οποίο γίνετε σχετικά σύντομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς έχω ένα χρόνο να το παίξω το game
veteranos123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα φιλαρακι εχει το ιδιο pc με αυτο της υπογραφης μου(τα ειχαμε παρει μαζι)και εχει το παιχνιδι αυθεντικο οταν του κλεινει του λεει οτι σταματησε να λειτουργει και τωρα δεν ανοιγει καν του πεταει μηνυμα οτι σταματισε να λειτουργει.Το εχει στην 1.7 εκδοσηι.Ξερει κανεις τι παιζει και αν μπορουμε να κανουμε κατι να παιξει? ευχαριστω
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω?
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω? Εγώ φιλαράκο μου μπαίνω και δεν με κυνηγάει... δοκίμασε να πάρεις ενα περιπολικό μετα πάτα ''Ε'' πας στην δεύτερη επιλογή και να ψάξεις το όνομα το παίκτη (δεν θιμαμε πως τον λένε πάντως στης αρχές το είχες και αποστολή)
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πιανου παιχτη? cheat χρησιμοποιουσες?
koularasss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος τροπος για να γκρεμιζονται τα κρηρια οταν τα βαραω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα