Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το παιχνιδι γνήσιο.Ωστοσο επειδη το εχω τερματίσει στο 360 γινεται να περάσω save game 100%?το θελω για pc να παίζω ονλιν

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα...πριν από λιγους μήνες τερμάτισα το GTA IV και επιδι χρειάστηκε να κάνω format έγραψα τα save σε ένα CD αλλά τώρα τα περνάω στο φάκελο με τα save πάω και κάνω load game και μου λέει load failed...

Δημοσ.

Έκανες ξανά σύνδεση με το steam(όχι απαραίτητα με ιντερνέτ απλά να έχεις κάνει προφίλ);αν δεν σε αναγνωρίσει ότι είσαι ο ίδιος παίχτης δεν τα φορτώνει.

Δημοσ.

Ναι αλλά μέσα στο παιχνίδι χωρις Online πρέπει να κάνεις profile για να αποθηκεύεις τα παιχνίδια σου, δεν μπορεί να έχεις save χωρίς να έχεις κάνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μήπως δεύτερη πόλη εννοείς?

Νομίζω όταν σ καίνε το σπίτι το οποίο γίνετε σχετικά σύντομα, αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς έχω ένα χρόνο να το παίξω το game

Δημοσ.

Ενα φιλαρακι εχει το ιδιο pc με αυτο της υπογραφης μου(τα ειχαμε παρει μαζι)και εχει το παιχνιδι αυθεντικο οταν του κλεινει του λεει οτι σταματησε να λειτουργει και τωρα δεν ανοιγει καν του πεταει μηνυμα οτι σταματισε να λειτουργει.Το εχει στην 1.7 εκδοσηι.Ξερει κανεις τι παιζει και αν μπορουμε να κανουμε κατι να παιξει? ευχαριστω

Δημοσ.

τερματισα το παιχνιδι και οταν μπαινω στο αεροδρομιο δεν θελω να με κυνηαει η αστυνομια.τι να κανω?

Εγώ φιλαράκο μου μπαίνω και δεν με κυνηγάει... δοκίμασε να πάρεις ενα περιπολικό μετα πάτα ''Ε'' πας στην δεύτερη επιλογή και να ψάξεις το όνομα το παίκτη (δεν θιμαμε πως τον λένε πάντως στης αρχές το είχες και αποστολή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...