Προς το περιεχόμενο

Ορθογράφος για τον internet explorer 7

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!Υπάρχει κάποιο add on για τον ie7 για να κάνει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα που γράφω?πχ τα ποστ στο insomnia να τα ελέγχει...

σαν αυτό που έχει και ο firefox πχ...

Δημοσ.

Μπορείς να εγκαταστήσεις το IE7Pro add-in στον Internet Explorer, που δίνει τη δυνατότητα για Spell Check και στα ελληνικά, με βάση τα ελληνικά λεξικά του OpenOfice.

Όμως δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κατά πόσο όντως δουλεύει.

Δημοσ.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά του firefox, του openffice και του opensource λογισμικού γενικότερα... Ο ΙΕ7 δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία software... Μην προβληματίζεσαι αν πρέπει ή όχι να βάλεις firefox. Δοκίμασέ το, δε θα προκαλέσει καμιά ζημιά στο σύστημά σου...

Δημοσ.
Αυτά είναι χαρακτηριστικά του firefox, του openffice και του opensource λογισμικού γενικότερα... Ο ΙΕ7 δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία software... Μην προβληματίζεσαι αν πρέπει ή όχι να βάλεις firefox. Δοκίμασέ το, δε θα προκαλέσει καμιά ζημιά στο σύστημά σου...

danaos, δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, πάντως να πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει όχι από φόβο, αλλά απλώς επειδή δεν το χρειάζομαι. Με την ορθογραφία τα πάω καλά. :-)

Δημοσ.

Παιδιά δεν ενδιαφέρομαι για ff τον έχω στο desktop Και είναι κατα την γνώμη μου καλύτερος αλλα στο lapotp θέλω τον ie7

θα δω αυτο που μου είπε ο φίλος μας και βλέπουμε...

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...