S.M.Greek Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Γειά σας παιδιά!Υπάρχει κάποιο add on για τον ie7 για να κάνει ορθογραφικό έλεγχο στα κείμενα που γράφω?πχ τα ποστ στο insomnia να τα ελέγχει... σαν αυτό που έχει και ο firefox πχ...
accipio Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μπορείς να εγκαταστήσεις το IE7Pro add-in στον Internet Explorer, που δίνει τη δυνατότητα για Spell Check και στα ελληνικά, με βάση τα ελληνικά λεξικά του OpenOfice. Όμως δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κατά πόσο όντως δουλεύει.
danaos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Αυτά είναι χαρακτηριστικά του firefox, του openffice και του opensource λογισμικού γενικότερα... Ο ΙΕ7 δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία software... Μην προβληματίζεσαι αν πρέπει ή όχι να βάλεις firefox. Δοκίμασέ το, δε θα προκαλέσει καμιά ζημιά στο σύστημά σου...
accipio Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Αυτά είναι χαρακτηριστικά του firefox, του openffice και του opensource λογισμικού γενικότερα... Ο ΙΕ7 δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία software... Μην προβληματίζεσαι αν πρέπει ή όχι να βάλεις firefox. Δοκίμασέ το, δε θα προκαλέσει καμιά ζημιά στο σύστημά σου... danaos, δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, πάντως να πω ότι δεν το έχω δοκιμάσει όχι από φόβο, αλλά απλώς επειδή δεν το χρειάζομαι. Με την ορθογραφία τα πάω καλά.
danaos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παρεξήγηση... Η απάντησή μου είναι στο αρχικό μήνυμα του S.M.Greek...
S.M.Greek Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παιδιά δεν ενδιαφέρομαι για ff τον έχω στο desktop Και είναι κατα την γνώμη μου καλύτερος αλλα στο lapotp θέλω τον ie7 θα δω αυτο που μου είπε ο φίλος μας και βλέπουμε... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.