Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ


adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ησυχάστε τρελοροκάδες!

 

Και το σινεμά έχει τη χάρη του,

και το DVDάδικο έχει τη χάρη του*,

και το τόρρεντ έχει τη χάρη του.

 

Διαλέγετε και παίρνετε.

 

Προσωπικά, θέλω να έχω στη διάθεσή μου και τις 3 επιλογές.

 

Συμφωνώ, στο cinema πας με φίλους και μάπα να είναι η ταινία περνάς τέλεια, που να ήταν και καλή :lol:. Στα DVD club Μπορείς μερικές φορές να βρεις ταινίες που αποκλείεται να seedάρωνται στο Internet και στο internet μπορείς να βρεις τα top Και πολλά περισσότερα όχι όμως αυτά που παίζονται στο cinema εκτός αν είναι CAM, SCREENER, και ότι άλλη βλακεία έχουν επινοήσει οι πειρατάκιδες.

 

 

 

ειναι καπως δυσκολο να κατεβασει κανεις 60gb ταινια

 

Εγώ έχω κατεβάσει HD ταινίες από HDDVD rip σε *.mkv μορφή κάπου στα 5.3GB, οπότε αμά έχεις DVD player (dual layer) Με HDMI που να παίζει mkv/ divx το χ3ζ3ις το Blu - ray :-D. Εγώ δεν έχω ακόμα για αυτό τις βλέπω στο Pc ενώ τα Dvdrips γράφωντας σε επαναγράψιμο CD στο DVD Player μου.

 

Nα ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι σωστό...

 

Διάφορες τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν πιο νωρίς(πχ ΛΟΣΤ) στα βίντεο κλαμπ, με ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ είναι ΝΟΜΙΜΕΣ?

Γιατί έχω την εντύπωση πώς όχι....(Είχα τύχει και είχα παρει πέρισυ τον 2ο κύκλο έτσι, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, όταν διάφοροι φίλοι μου περίμεναν το βίντεοκλαμπ τους να το φέρει)....

 

Σαφώς και είναι νόμιμα :-) Πέρσυ ήαν η περίοδος 2006-2007.

H Season 2 του Lost παίχτηκε στην Αμερική την περίοδο 2005-2006 :

 

Season 2, Episode 1: Man of Science, Man of Faith

Original Air Date: 21 September 2005

http://www.imdb.com/title/tt0411008/episodes

Τώρα παίζεται η Season 4

 

Αμέσως μετά το τέλος της κάθε season πουλιούνται νόμιμα τα DVD της σειράς γιατί οι Αμερικάνοι μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχουν, έχουν και ένα καλό, τα κανάλια τους ποτέ μα ποτέ δεν δείχνουν επαναλήψεις!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τη παιδεραστία φταίει το ιντερνετ

για τα ναρκωτικά φταίει το ιντερνετ

για αυτοκτονίες φταίει το ιντερνετ

για το σατανισμό φταίει το ιντερνετ

για εκβιασμό φταίει το ιντερνετ

....

ΚΑΙ

φυσικά επειδή δεν πουλάνε όσο θέλουνε τα dvd club φταίει το ιντερνετ!

 

Και για το αργό ιντερνετ, φταιει ο ΟΤΕ....

Ετσι για να μη ξεχνιομαστε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι. Οι περισσότεροι από τότε που βάλαμε ADSL - εγώ προσωπικά από τότε που έβαλα 24 MBit - το κόψαμε το video-club.

 

Πλέον μόνο τα 3 πρώτα season του Lost που κατέβασα -σε ένα βράδυ (και freeleech παρακαλώ ;))- βάλε και δυο-τρεις ταινίες βαθμολογίας 8-9 που ΔΕΝ υπάρχουν στο DVDάδικο και που περιμένουν να τις δώ, έ είναι λίγο δύσκολο να ξαναπάω DVD-Club, και να θέλω...

 

Να σας πώ την "αμαρτία" μου, το σκέφτομαι και λίγο που και πού. Κυρίως λόγω ποιότητας. Αν την βρίσκω την ταινία στο DVDάδικο ΚΑΙ ξέρω ότι είναι καλή, θα πάω να την νοικιάσω. Όπως με κανα δυο Oscar-ικες φετινές που δεν τις είδα ακόμη , θα πάω να τις νοικιάσω παρότι μπορώ εδώ και μήνες να τις κατεβάσω. Μόνο και μόνο γιατί μου τη σπάει που ο ήχος δεν είναι 5-καναλος και δεν γουστάρω να βλέπω κάτι πιξελιασμένες σκηνές που συχνά πυκνά έρχονται σε μερικές ταινίες.

 

Όπως είπε και ένας φίλος η ποιότητα θα τους σώσει. Φθηνά Blu-ray players και φθηνά Blue-Ray δισκάκια, και η κατάσταση θα έρθει εκει που ήταν πριν μερικά χρόνια (μέχρι να ξανακάνει τον κύκλο της φυσικά...).

 

Καλά είναι να υπάρχουν όλα. Και το κατέβασμα και το DVDάδικο. Λες και καμιά κουβέντα, βλέπεις και κανα γκομενάκι, περπατάς και λίγο μέχρι το μαγαζί στην τελική...

 

 

... γιατί οι Αμερικάνοι μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχουν, έχουν και ένα καλό, τα κανάλια τους ποτέ μα ποτέ δεν δείχνουν επαναλήψεις!!!

είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικανοί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DSL 24mbit (που συγχρονίζει στα 9 αλλά τι να κάνεις) + SONY Bravia Full HD 40" (1200 ευρώ) + MacBook Pro + DVI to HDMI καλώδιο + Rapidshare + MKV 1080p Full HD με 5.1 DTS ήχο

 

>

 

Περσινή ταινία, που πάντα είναι νοικιασμένη, υπεροπτικό ύφος και κακή εξυπηρέτηση πελατών, 2 ευρώ / μέρα για γρατζουνισμένα δισκάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περσινή ταινία, που πάντα είναι νοικιασμένη, υπεροπτικό ύφος και κακή εξυπηρέτηση πελατών, 2 ευρώ / μέρα για γρατζουνισμένα δισκάκια.

 

που μετά μπορεί να σου πει ότι τα γρατζούνισες εσύ...

ή όταν θα έχει φτάσει η ταινία στο αποκορύφωμα να κολλήσει λόγω της γρατζουνιάς.. :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά ντάξει δεν πρέπει να τα θάβουμε τόσο πολύ τα βίντεο κλάμπς.Δεν λέω κι εγώ είχα πολύ καιρό να πατήσω.Αλλά που και που θα πάω,ειδικά αν ξέρω ότι έχουν κάποια παλαιότερη ταινία που ψάχνω και δεν μπορώ να βρω αλλιώς.

 

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση εξαρτάται απ' τους υπάλληλους(γιατί μην ξεχνάμε ότι σε μεγάλες αλυσίδες υπάρχουν και υπάλληλοι).Εγώ έχω πετύχει και άτομα που την είχαν δει κάπως και δεν είχαν και την καλύτερη συμπεριφορά προς εμένα αλλά και μια χαρά παιδιά που σου μιλάνε κι όλας,είναι εκεί να σου προτείνουν κάτι κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανεξάρτητα από την πειρατεία που θα συνεχιστεί, τα dvd clubs είναι τελειωμένη υπόθεση και λόγω των υπηρεσιών που αναπτύσσονται ή λειτουργούν ήδη μέσω διαδικτύου και προσφέρουν ταινίες και σειρές online. Ontelecoms, Hol, Forthnet και ΟΤΕ προσφέρουν ή ετοιμάζουν λύσεις IPTV.

Τόσα χρόνια δεν έβλεπαν που πάνε οι εξελίξεις? Αλλά δεν κάθονται να ενημερωθούν για το τί γίνεται στον κόσμο πάρα κλαίνε τώρα. Το ίδιο θα συμβεί και με τα Ιντερνετ cafe που σιγά σιγά θα κλεινουν και με τα φωτογραφεία που έχουν να ανταγωνιστούν σπιτικούς εκτυπωτες και Online εταιρίες εκτύπωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ονοματα να μην λέμε παρακαλώ, αλλά φίλοι κατεβάζουν τιανία σε 700ΜΒ με συμπίεση Divx και τους υπότιτλους srt με αυτή την κατάληξη και μετά τα βλέπουν όλα στο media player classic. Απλό είναι, αν θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση τότε λαμβάνουν το μεγαλύτερο αρχείο. Πλέον και τα dvd άδικα θα ειναι μια ανάμνηση οσονούπω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαστάτε μόνο μέχρι να βγουν τα πρώτα φτηνά και προσιτά mkv players.

Καλά αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε. Απλά και πάλι ένα HTPC είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

 

Τώρα με αυτά που διαβάζω μου θυμίσατε δυο πράγματα:

 

α) τακτική κλασικού ελληνα παππού ιδιοκτήτη video club τουμπανιασμένο στις βιντεοκασέτες στη γειτονιά μου όταν είχαν πρωτοέρθει τα DVD: "Ασε μωρέ τι να τα κάνεις τα DVD, μόδα είναι σαν τα VCD θα εξαφανιστούνε... Άσε που πρέπει να δώσεις και ένα σωρό λεφτά για να πας να πάρεις ηχεία κλπ" Μιλάμε θεός ο τύπος, πολύ μπροστά!

 

β) τακτική κλασικού έλληνα παππού ιδιοκτήτη video club (vhs + dvd era): Μπαίνεις μέσα στο βίντεο club και βλέπεις όλες τις φρεσκαδούρες νοικιασμένες. Κάθεσαι σαν τον μακάκα και ψάχνεις να βρείς καμιά αρχαιολογία που να βλέπετε. Και εκείνη την ώρα μπαίνει μανταμήτσα σείσου-κουνήσου κολλητή με τον παπού του ψιθυρίζει τον τίτλο της φρεσκαδούρας που έψαχνες σαν μακάκας και αυτός την βγάζει κάτω από το ταμείο που την έχει καβατζωμένη για την πελάτισσα και της την δίνει! Ναι καλά προσέξτε θα πάτε μπροστά έτσι με τις βυσματικές τακτικές αλλά ελληνικό δημόσιο!

 

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όπως και για τις λιωμένες vhs με τα χιόνια που βλέπαμε (και νομίζαμε ότι βλέπαμε ταινία, αλλά μάλλον φανταζόμασταν τα μισά) έτσι και με DVD είναι δύσκολος ο ποιοτικός έλεγχος ενός μέσου. Αυτό που μετράει είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, πχ επιστροφή, επιτόπου έλεγχος αν παίζει, αλλαγή με καλό και ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Η ΠΕΤΑΓΜΑ της παλιάς κόπιας και ΟΧΙ να την ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ για να ταλαιπωρήσουνε τον επόμενο πελάτη.

 

Άσε δε με όσα έχουν ακουστεί για καταγγελίες μι επιτραφέντων ταινιών που έχουν ακουστεί. Τι να πιστέψεις βέβαια, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κατασταση θα διορθωθει πολυ συντομα. Γιατι απλα ερχεται το BR. Και δεν προκοιται εγω πχ να κατσω να κατεβασω 50GB 1 ταινια 2 ωρων κι ας κατεβαζω με 2Μβ/σ κολημενα. Επισεις δεν θα ειναι καν 50GB/s, θα ειναι encoded αμφιβολης ποιοτητας και δινατοτιτων. Θα παω στο video club να την νικιασω. Επισεις οποιοσδηποτε με HTPC λατρης της ποιοτιτας δεν θα κατεβασει το recoded video και θα προτημησει το γνησιο δισκακι, αν κανει ακομα 2ε και δεν τα βαλουν επιδη ειναι BR στα 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τό άλλο το έχετε ακούσει.Πάει γνωστός μου να γραφτεί σε βιντεοκλαμπ στον Πειραιά και λαβαίνει απάντηση "αν δεν προταθείς απο άλλο μέλος δεν γίνεσαι δεκτός."

Μαλλον χρειαζεται invitation:lol::lol::lol:

Μόνο και μόνο γιατί μου τη σπάει που ο ήχος δεν είναι 5-καναλος και δεν γουστάρω να βλέπω κάτι πιξελιασμένες σκηνές που συχνά πυκνά έρχονται σε μερικές ταινίες.

Μα ειναι απλο: Τα περισσότερα Dvdrips που εχουν 2 μερη, CD1 + CD2 δηλαδη, εχουν 5-καναλο ηχο και οχι μονο. Υπηρχε ενα Dvdscr πχ του Sweeney Todd οταν ειχε παιξει μονο στο Αμερικα και για λιγες μερες, που ειχε πεντακαθαρη εικονα με 5-καναλο ηχο. Δεν ειναι προβλημα ο ηχος δηλ. Και αμα θελεις πιο καλη ποιοτητα κατεβαζεις την εκδοση με 1,4gb οχι την 700mb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμ.... Βασικά ναι, κάποια επαγγέλματα έχουν ημερομηνία λήξης, αναλόγως με τις εξελίξεις ..

 

Στο δικό μου DVD club μια χαρά είναι η εξυπηρέτηση, και θα προτιμήσω να νοικιάσω μια ταινία που έχει effects οπτικά και ακουστικά, για να την ακούσω σε 5,1 surround, και να φαίνεται καλά η εικόνα, παρά να τη κατεβάσω. Αλλά αυτό για λίγες και συγκεκριμένες ταινίες..

 

Και ότι θα την κάνω backup, δε νομίζω να πειράζει το DVD club, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να την ξανα-νοικιάσω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κατασταση θα διορθωθει πολυ συντομα. Γιατι απλα ερχεται το BR. Και δεν προκοιται εγω πχ να κατσω να κατεβασω 50GB 1 ταινια 2 ωρων κι ας κατεβαζω με 2Μβ/σ κολημενα. Επισεις δεν θα ειναι καν 50GB/s, θα ειναι encoded αμφιβολης ποιοτητας και δινατοτιτων. Θα παω στο video club να την νικιασω. Επισεις οποιοσδηποτε με HTPC λατρης της ποιοτιτας δεν θα κατεβασει το recoded video και θα προτημησει το γνησιο δισκακι, αν κανει ακομα 2ε και δεν τα βαλουν επιδη ειναι BR στα 5.

Πιστευω πως κανεις λαθος. Διάβασε τα προηγούμενα ποστς και κατεβασε μια ταινια στα 1080p με 10gb. Μετα νοίκιασε ενα blu-ray αν εχεις την δυνατοτητα (χωρις Ελληνικους υπότιτλους βεβαια), και σύγκρινε τα. Δεν λεω πως θα εχουν ιδια ποιότητα ουτε μεγαλη διαφορα ομως, πες μου τι συμφέρει.Και κατι ακομα, οι γνησιες blu ray ταινιες δεν καταλαμβανουν 50gb αλλα πολυ λιγοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...