Προς το περιεχόμενο

Σας έχει τύχει???

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι :lol::lol::lol: απο τις 8 το πρωί παίζω :lol::lol::lol: προσπαθώ να dropparo ένα tallum helmet στα ants αλλά με τα απρόοπτα που συμβαίνουν δεν με βλέπω να expαρω σοβαρά σήμερα!

Δημοσ.

Συμβουλή α λα aledjo:Παράτα το l2 και πιάσε το γκομενάκι γιατί στο τέλος ούτε tallum helmet θα droppάρεις,ούτε την φούστα του γκομενακίου.

Δημοσ.
Συμβουλή α λα aledjo:Παράτα το l2 και πιάσε το γκομενάκι γιατί στο τέλος ούτε tallum helmet θα droppάρεις,ούτε την φούστα του γκομενακίου.

Κοίτα! Το γκομενάκι για πόσο θα είναι? ένα? δύο μήνες? για 1-2 ώρες την ημέρα? Το tallum helmet όμως θα είναι για κανα χρόνο ακόμα (τουλαχιστον) και για πάνω απο 5 ώρες την ημέρα!! :lol::lol::lol::lol:

Πέρα απο την πλάκα τώρα όταν πρόκειτε για γυναίκα, κλείνει το lineage!!!

Δημοσ.

Λοιπόν πρέπει να είσαι χαλαρός και να μη δείξεις ότι λιώνεις για πάρτυ της. Ζήτησέ της να βγείτε για ένα καφέ, ξέρεις: χρόνια έχω να σε δω, έχουμε πολλά να πούμε κλπ

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο λέω να κάνω αρκεί να μην αρχίσει ο αδερφός μου τα "γκομενιάρηηηηη" μπροστά της και γίνω ρόμπα!! :lol::lol::lol::lol: (το έχει κάνει ήδη 2 φορές!!χααχαααχχα)

ρε johnny που ειναι το ιντερνετ καφε? να περασω μια βολτα να τσεκαρω....

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! είναι ψιλο μ***στέκι εδω πέρα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
ρε johnny που ειναι το ιντερνετ καφε? να περασω μια βολτα να τσεκαρω....

Ρε ALENJO ηθελα να σε ρωτησω...εσυ εχεις δικια σου γκομενα?

Δημοσ.

ποσο χρονων ειναι αυτη?

οσο και να ειναι, συμβουλη μου ειναι να τη πεσεις χωρις ενοχες!

να της δωσεις να καταλαβει οτι τη πεφτεις γιατι αλλιως θα το χασεις το παιχνιδι.

Δημοσ.
ρε παιδια ουτε υπερανω θελω να το παιξω ουτε διαχειριστης ειμαι ουτε μου πεφτει λογος αλλα αυτα ειναι προσωπικα θεματα που πρεπει να τα συζητατε με τους φιλους σας, δηλαδη τοση νοημοσυνη απαιτει το να καταλαβεις οτι δεν ειναι προσφορο το εδαφος ενος φορουμ για να τα γραφετε αυτα. απλα μου κανει εντυπωση. τεσπα καντε οτι θελετε.

Σιγα ρε συ τι είπε ο ανθρωπος,γι αυτα είναι το "ΜΠΛΑ ΜΠΛA" δεν έδωσε προσωπικα στοιχεια,ουτε μπηκε σε πολλές λεπτομέρειες!!!

Οσο γι αυτο που ρωτάει ο φίλος ο Dragon!!!

Ασε...ξέρεις τι είναι εκει που κάθεσαι με τον κολητο σου λιωμμενος 3 ώρες στην καφετερια...να σε χτυπαει απ το διπλανο τραπέζι μια γυναικαρα γύρω στα 35...και να σου λεει μα καλα δε με θυμασαι???Θα σε μαλώσω!!και να σαι σιγουρος οτι δε την ξέρεις,και να σε ξαναρωταει!!

Τελικα ήταν η καθηγητρια αγγλικών μου,παράλληλα και φίλη της μητερας μου, που κανε ιδιαίτερα οταν πηγαινα τρίτη δημοτικού,αλλα τοτε που να δινα σημασια στην εμφάνιση.Φανταστείτε τοτε ήμουν 10 κι εκεινη κοντα στα 23.

Τελικά καταλήξαμε να βγουμε βράδυ και την αλλη μερα να παμε για μπάνιο....με 3 φίλες της...Αυτό ήταν,νομιζαμε οτι κάποιος μας κάνει πλάκα,δε παίζει αλλιώς!!! :-)

Δημοσ.
ποσο χρονων ειναι αυτη?

οσο και να ειναι, συμβουλη μου ειναι να τη πεσεις χωρις ενοχες!

να της δωσεις να καταλαβει οτι τη πεφτεις γιατι αλλιως θα το χασεις το παιχνιδι.

ενοχές???? τι είναι αυτό???? :whistle::whistle:

Δημοσ.
Ρε ALENJO ηθελα να σε ρωτησω...εσυ εχεις δικια σου γκομενα?

αυτο ειναι μεγαλη ιστορια. αν ησουν καιρο μελος θα ειχες διαβασει μπολικα για μενα.

οχι δεν εχω γκομενα ουτε χρησιμοποιω ποτε αυτη τη λεξη.

1. σχεση = δεν εχω κανει γιατι δε βρικα τη καταλληλη (θα ηθελα ομως)

2. περιπετεια = ειμαστε καλα, περναμε μια χαρα, μη με πριζεις με τα προσωπικα σου- προβληματα σου και δε θελω ελεγχο! απο αυτο εχω κανει μπολικα και σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες γυναικες που ξερω, αυτο θελουν! ειναι μυθος αυτο που λενε για τις γυναικες οτι και καλα "ααα θελω να με δει σοβαρα κτλ"....

Δημοσ.
1. σχεση = δεν εχω κανει γιατι δε βρικα τη καταλληλη (θα ηθελα ομως)

Άστα αυτά,τέτοια λέμε εμείς οι κουασιμόδοι ! ;)

Δημοσ.
Άστα αυτά,τέτοια λέμε εμείς οι κουασιμόδοι ! ;)

το 2. το διαβασες?

λεω οτι δε βρικα τη καταλληλη σε επιπεδο νοημοσυνης, επικοινωνιας και χαρακτηρας ετσι οπως εγω θελω.

δε λεω οτι ειναι οι γυναικες ειναι χαζες και γω εξυπνος, εγω γνωρισει και γυναικες που ειναι πιο εξυπνες απο μενα αλλα γινεται σχεση αν αυτη ειναι πιο εξυπνη απο μενα ή εγω.

γι'αυτο λεω δε βρικα τη καταλληλη, εννοω οτι δε βρικα ακομα τον αλλο μου ευατο σε γυναικια εκδοση! so simple.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...