Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικο σκληρό δίσκο seagate

laplace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα!

απο προχθες ο σκληρος ενω δουλευει ΟΚ(δουλευε καλα 6 μηνες ως τωρα),ξαφνικά δεν τον βρισκει,ουτε τα αρχεια,ουτε τπτ..Σαν να μην το εχω συνδεσει σε usb..

Το βγαζω απο μπριζα κ το ξαναβαζω κ τοτε ειναι παλι ΟΚ..

Αυτο το παρουσιαζει σε συχνα διαστηματα πχ ανα μιση ωρα,οταν το βγαλω απο μπριζα κ το ξαναβγαλω,ειναι ΟΚ.

Τι λετε να συμβαινει..

Αν βοηθαει,εχω sVista..

ευχαριστω

Υ.Γ.oταν το βγαζω απο μπριζα κ το ξαναβαζω τοτε οκ...ισως ειναι τροφοδοτικο...το καλυπτει αυτο η εγγυηση?ξερετε

Δημοσ.

καλό θα ήτανε να κάνεις ένα backup τα αρχεία σου μόλις δουλέψει κ να τον πάς για αλλαγή !!! μπορεί να είναι στα τελευταία του

Δημοσ.

λες φιλε?ειναι μολις 6 μηνες αγορασμενο.θα μου τον αντικαταστησουν?γνωριζει καποιος?

Δημοσ.

Εγώ είχα έναν WD, ο οποίος κατά τον 5ο μήνα άρχισε να χτυπάει περίεργα. Μέσα σε 2 μέρες πάει, άνοιγε το λαμπάκι του, αλλά δεν τον αναγνώριζε. Τον πήγα πίσω στο Πλαίσιο, και μου έκοψαν πιστωτικό... Λόγικα δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Άμα τον ακούς να δουλεύει κανονικά αλλά πότε αναγνωρίζεται και πότε όχι, πιθανότατα είναι πρόβλημα του controller του κουτιού. Κάνεις backup τα αρχεία σου και τον πάς για αλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...