Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη αθηναικι ζωη!!

pantavoukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καραγκιόζη , μπορεί εσυ να είσαι στα @@ δια σου με τον θάνατο του πατέρα σου , αλλα δεν συμβαίνει οτι ίδιο για όλους ....βλήμα!

Καλά κι εσύ τώρα, κάθεσαι και δίνεις βάση στο κάθε πυροβολημένο. Λες και λέει αλήθεια. Σε λίγο θα σβηστεί έτσι κι αλλιώς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Π[...] και σημερα αγορασα με 150 εβρο τον μιστικο κωδικο απο αυτο το σαιτ για να μου πητε πως θα ζησω τη μεγαλη αθηναικι ζωη!!

Ρε, οταν σου πουλυσα τον μιστικο κωδικο δεν μου ιποσχεθικες να μην το πεις πουθαινα; Τορα θα θελουν ολοι τον μυστικό κωδικο για τη μεγάλη αθηναικι ζωη...

Κριμας...

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα....απ τα best τέτοιου είδους topic,άνετα μπαίνει στα κουφα του insomnia.Ωστε έτσι το Insomnia για τα νέα μέλη ε? Πουλά μυστικούς κωδικούς,ε ρε οικονοοοοομα :-)

Οσο για την Αθηναικη ζωή?

Με κουμπιούτερ και λεφτά φίλε Παταβούκα,ψψψψψ ποιος σε πιάνει.Σε ζηλεύω,θα με παίρνεις μαζί σου για γκομενάκια??

Edit: Συγγνώμη για την σωστή ορθογραφία!! :-)

Δημοσ.

Απλά,το ξεκλείδωσε ο luci και τώρα σκέφτεται μια καλή ατάκα να πετάξει και να το ξανακλειδώσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
για σας αθηναιη!! με λένε βαγκελη και πριν 2 μισους μινες πεθανε ο πατερας μου και κλιρονομησα τα λεφτα του!!

αποφασισα να φιγο απο το χοριο στην κοζανι που εμενα και να ερθο στην αθηνα για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!!

πητε τι πρεπι να κανω για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!! εχω πολες αποριες να σας ρωτηξο!

εφχαριστω εκ των ιστερον!!

pronounciation.jpg

Δημοσ.

Eμενα μου κανει για member του forum που εφτιαξε δευτερο λογαριασμο γιατι θελει να κανει την πλακα του...Απαραδεκτος...:mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...