Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη αθηναικι ζωη!!

pantavoukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eμενα μου κανει για member του forum που εφτιαξε δευτερο λογαριασμο γιατι θελει να κανει την πλακα του...Απαραδεκτος...:mad::mad::mad:

Εμένα γιατί μου κάνει κάτι σε τέτοιο στυλ ?

funny_monkey.jpg

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα καλα που ειναι και αυτος ο pantavoukas για να μας πει τιποτα..?Μαλλον θα εχει βγει με τον ALENJO για να χτυπησουν καμια γκομεν@.Μου θελε βλεπεις ``μεγαλη αθηναικι ζωη``δεν του φτανε να κατσει στο χωριο του:devil:

Δημοσ.

Αφτος που μου εδωσε τον μυστικο κωδικο για το σαιτ μου ειπε σημερα πος με αλα 200 εβρο θα μου φιαξει αβαταρ! τι ηνε αφτο το αβαταρ? το εχουν ολη η αθηνεοι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιος με έδωσε ρε αμέσως, ούτε λεπτό δεν κράτησε το post μου... :P
Δεν χρειάζεται να σε "δώσει" κάποιος, όλο και κάποιος από εμάς τριγυρνάει εδώ.. ;)

Αφτος που μου εδωσε τον μυστικο κωδικο για το σαιτ μου ειπε σημερα πος με αλα 200 εβρο θα μου φιαξει αβαταρ! τι ηνε αφτο το αβαταρ? το εχουν ολη η αθηνεοι?

Ναι, το αβαταρ το εχουμε ολη η αθηνεοι! Χωρις αβαταρ δεν εχει μεγαλη αθηναικι ζωη.

Αλλα ρε συ, στο ξαναπα, μη λες νουμερα, ο αφεντικος μου εδω δεν ξερει τιποτα, μυστικα στα δινω.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχουν ολοι οι αθηναιοι.Αυτο που ξερω ειναι οτι το μονο avatar που θα σου ταιριαζε ειναι αυτο που προτεινε ο slipknot.Γιατι μονο ενα ζωο θα πιστευε οτι δεν εχουμε καταλαβει πως μας δουλευεις ψιλο γαζι:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Ρε φιλε....Καταρχιν το "παταβούκας" πως σου ρθε???

Επίσης...Εισαι βλαμμένος εντελώς,το ξέρεις έτσι?? :-)

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμία,μη βρίζεται.Απλά πάρτε το πικπα και πείτε πως ένας τρόφιμος το σκασε.Θα τον βρουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι patavoukas αλλά pantavoukas (μην τον προσβάλεις)...learn to read :P :p :P :p :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...