Προς το περιεχόμενο

NOD32: Κατέκτησε το 49ο βραβείο Virus Bulletin


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει με τα διάφορα τεστ είναι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει κανείς άκρη. Κάθε τεστ βγάζει διαφορετικό antivirus ως το "κορυφαίο".

Προσωπικά, έχοντας χρησιμοποιήσει και το Nod και το Kaspersky προτίμησα το δεύτερο γιατί εμένα μου φάνηκε καλύτερο στις λεπτομέρειες.

 

Εγω θα συμφωνησω με το παιδι αναφεροντας και ενα παραδειγμα απο προσωπικο μου τεστ που εκανα.Εχω εναν 400αρη σκληρο δισκο που ειναι μονο για download αρχειων.Αφου fullare ειπα να τον κανω ενα σκαναρισμα πρωτα με το Outpost Security Pro Suite που εχω εγκατεστημενο.Μετα απο καποια λεπτα και αφου τελειωσε βρηκε 4-5 ιους(1 ηταν σχετικα σοβαρος).Δεν τους εσβησα και ειπα να βαλω το Nod32.Μετα απο σκαναρισμα παλι το Nod32 δεν μου βρηκε κανεναν ιο.Τελος αφου ειχα καλα σχολια και για το Avast το εκανα και αυτο ενα install και εκτος του οτι μου βρηκε τους ιους που βρηκε και το Outpost βρηκε και ποσα αλλα spyware και trojan κρυμμενα σε zip αρχεια και μη.

Με λιγα λογια εγω στην τελικη προσωπικη μου επιλογη ποια περισσοτερη σημασια παιζει τους πορους που "τρωει" το προγραμμα απο το συστημα μου παρα απο το ποσους ιους ανιχνευει(το avast γονατιζει το συστημα σαν ενημερωση).Σε 100 site μπηκα και σε ολα διαφορετικο antivirus εχουν στο top list.

 

Και στην τελικη καλυτερα να προσεχετε εσεις λιγο περισσοτερο που σερφαρετε και τι κατεβαζετε παρα να βασιζεστε στα antivirus και στο αν βρισκουν εναν παραπανω ιο! ;)

 

Φιλικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλε μου hehe καλό θα ήταν το domain σου να ήταν .com και να μην έλεγες ουδέποτε οτι είσαι Έλληνας. Τώρα δεχεσαι κριτικές απο όπως το konnak και άλλους . Κοίταξε μπροστά, άλλαξε το domain απάντα στα αγγλικά και απέφευγε πάση θυσία να λες οτι είσαι Έλληνας και τα λοιπά . Δεν υπάρχει καμμία μα καμμία περίπτωση να βρεις το δίκο σου ουτε εδω μέσα ουτε πουθενα. Μην απαντήσεις καν σε εμένα χάνεις το χρόνο σου απλά κάνε την συμβουλή που σου λέω μπας και βρείς καμμια άσπρη μέρα.

Μην περιμένεις απο κανένα Έλληνα να εκτιμίσει ποτέ την δουλειά σου Αν ησουνα ξένος ο konnak και ο καθε konnak ή θα έλεγε τα καλύτερα ή απλά δεν θα έμπενε καν στο κοπο να γράψει το οτιδήποτε.

Συνέχισε αυτο που κάνεις με μυστικότητα.

 

Έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα links που παράθεσα ή με έβγαλες ανθέλληνα απευθείας; Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής, όσο αυστηρός θα είμαι με ένα ξένο site θα είμαι και με ένα ελληνικό, δεν μου κάνει καμία διαφορά (και γιατί θα πρεπε άραγε;). Για το ότι το site είναι αμφιβόλου ποιότητας και δεν χαίρει καμίας εκτίμησης στο χώρο δεν ευθύνομαι εγώ. Εγώ απλά το αναφέρω όταν αναφέρεται ως αυθεντία στο χώρο. Αν ο hehe και ο κάθε hehe λοιπόν άκουγαν τις φωνές διαμαρτυρίας και κριτικής ως feedback και όχι ως ενοχλητικό "θόρυβο", που πρέπει να παύσει, τα πράγματα θα ήταν πιο ευοίωνα για το virus.gr, πίστεψέ με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικότερα δεν ασχολούμαι με τεστ προγραμμάτων και hardware (είτε σε sites είτε σε περιοδικά). Τα θεωρώ λίγο πολύ κατευθυνόμενα και επειδή δεν μπορώ να τα εμπιστευθώ από κάποια έγκυρη πηγή, τα αγνοώ.

Ειδικά για εξοπλισμό, διαβάζω μόνο τα specs του κατασκευαστή και απόψεις χρηστών σε διάφορα forums και αγοράζω ανάλογα.

Θεωρώ ότι πολλά antivirus είναι παρόμοια σε επιδόσεις όσον αφορά την ανίχνευση ιών και απειλών.Ακόμη και το forefront security της Microsoft μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του.

Το nod32 το χρησιμοποιώ εδώ και δυο χρόνια και το θεωρώ ιδιαίτερα ελαφρύ σε σχέση με τα άλλα που είχα δουλέψει ή τα είχα δει σε πελάτες λόγω δουλειάς (Mcafee - Norton - AVG - KARPESKI ).

Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει, και πολύ αμφιβάλω ότι τα έχουν δοκιμάσει και οι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν υπέρ ή κατά ενός προϊόντος.

Τελευταία έχω βάλει το eset smart security suite ενώ έγινα και dealer της συγκεκριμένης εταιρίας (για business εγκαταστάσεις), απλά για να την έχω στις επιλογές που προσφέρω στους πελάτες μου.

Σε κάποιες περιπτώσεις οφείλω να ομολογήσω ότι μου σπάει τα νεύρα γιατί ανεβάζοντας μια έκδοση ενός προϊόντος , το θεωρεί malware (έχει αλλάξει το exe) και το μπλοκάρει.

Επίσης το firewall όταν το βάλεις σε Interactive mode σε ρωτάει συνέχεια για κάποιες επικοινωνίες και πρέπει να δίνεις το security Password για να αποθηκεύει τις επιλογές σου και να μην σε ξαναρωτάει.

Αλλά γενικά είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με τα Norton -Mcafee-AVG-Karpeski, ενώ υστερεί σε central administration στη business έκδοση.

Επίσης το controlpanel του είναι αρκετά δύσχρηστο και σύνθετο.

Κατά τα άλλα όμως δεν παύει να είναι ένα πάρα πολύ καλό antivirus.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ έχω το δωρεάν AVG 8 και είμαι μια χαρά. Παλαιότερα αγόραζα αντιβιοτικό αλλα πάλι είχα πρόβλημα πολλές φορές και έκανα format.TΣΑΜΠΑ είναι καλύτερα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...