dimitra18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλημέρα παιδιά!! Δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το internet σε σπίτι χωρίς τηλεφωνική γραμμή. Με λίγα λόγια θέλω να βάλω internet στο σπίτι αλλά δεν έχω γραμμή, και ούτε θέλω να βάλω. Ρώτησα σε κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι γίνεται με μια κάρτα που θα μου δώσουν αυτοί και εφόσον την περιοχή καλύπτει το ασύρματο δίκτυο 3G Broadband. Το μηνιαίο πάγιο θα είναι 30 ευρω+ΦΠΑ (για 12 μήνες) με ταχύτητα 7,2 και το μοντεμ θα μου το δώσουν αυτοί. Ξέρετε μήπως κατι πιο οικονομικό? Η' κάποια άλλη προσφορά? Περιμένω τις απαντήσεις σας!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δυστυχως χωρις την υπαρξη τηλεφωνικης γραμμης δε μπορεις να βαλεις ιντερνετ, η μονη λυση ειναι οπως σου προτεινε η vodafone και τα αντιστοιχα προγραμματα των αλλων εταιρειων κινητης. παντως αυτες οι καρτες ειναι περισσοτερο για επαγγελματικη χρηση και στη τιμη που τις βρισκεις μπορεις ανετα να βαλεις εναν εναλλακτικο παροχο σταθερης και να πληρωνεις λιγοτερα εχοντας σταθερο+ιντερνετ (ιντερνετ θεωρητικα πιο γρηγορο απο τις καρτες αυτες)
dimitra18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Επειδή το σπίτι το νοικιάζω και δεν ξέρω για ποσο καιρο θα μένω, δε θέλω να μπλέκω με τον ΟΤΕ (για τη γραμμή). Επιπλέον θα πληρώνω και πάγιο για τον ΟΤΕ. Έτσι δεν είναι?
dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αν βαλεις ΟΤΕ θα πληρωνεις και παγιο +τα υπολοιπα. αν βαλεις καποιον εναλλακτικο θα πληρωνεις μονο ενα "παγιο" που περιλαμβανει τις υπηρεσιες (μπορεις να βρεις και με 20?/μηνα) οι εναλλακτικοι σε δεσμευουν για 1 χρονο αλλα αν αλλαξεις διευθυνση λογικα θα σου μεταφερουν και τη γραμμη (σε ποσο καιρο δε το γνωριζω)
Peavy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω πως αν υπάρχει καλωδίωση και ζητήσεις απο κάποιον πάροχο να σου φέρει DSL ή τηλέφωνο είναι εφικτό εφόσον γίνεται παραγγελία για ανενεργό βρόγχο όπως π.χ. στην ON και λογικά και σε Vivodi (αυτές οι 2 ξέρω ότι σίγουρα στο παρέχουν έχουν βάλει γνωστοί μου ,λογικά θα υπάρχουν και άλλοι).
melenegiorgo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Νομίζω πως αν υπάρχει καλωδίωση και ζητήσεις απο κάποιον πάροχο να σου φέρει DSL ή τηλέφωνο είναι εφικτό εφόσον γίνεται παραγγελία για ανενεργό βρόγχο όπως π.χ. στην ON και λογικά και σε Vivodi (αυτές οι 2 ξέρω ότι σίγουρα στο παρέχουν έχουν βάλει γνωστοί μου ,λογικά θα υπάρχουν και άλλοι). Δεν νομιζω....εχω την εωτυπωση πως πρωτα κανεις αιτηση οτε....συ δινει νουμερο και μετα σε εναλλακτικο....το οποιο δεν εχει καμια ιδιαιτερη φασαρια περα των τελων ενεργοποιησης του οτε....
Peavy Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Όπως έγραψα και παραπάνω πρόκειται για ανένεργο βρόγχο, ποθ σημαίνει ότι κάνει ο πάροχος την παραγγελία και ο ΟΤΕ φέρνει ένα ζευγάρι μέχρι την πολυκατοικία/ΚΑΦΑΟ του συνδρομητή απο εκεί και πέρα ο συνδρομητής είναι υπέυθυνος για την σύνδεση μέχρι το διαμέρισμα του.Δεν χάνει τίποτα όμως να πάρει κάποιον πάροχο και να κάνει μια ερώτηση.
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 καλυτερη η λυση με παροχο γιατι μετα μπλεκεις αν στην περιοχη σου εχει 3G, αν ειναι καλη η ποιοτητα του κτλ. οποτε κοιταξε να δεις τι παιζει με καποιον παροχο και εχε σαν τελευταια επιλογη καποια κινητη
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 προσεχε με τις χρεωσεις του 3g ομως αν εχει ογκοχρεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.