Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχμ, γενικά το αποφεύγω το άθλημα (ωστόσο όταν δοκίμασα να το εφαρμόσω με το Silent Hunter 3 ελέω Starforce κινήθηκαν τα γρανάζια της μοίρας, γιατί από το πολύ λιώσιμο ράγησε το δισκάκι και αναγκάστηκα να το αγοράσω και δεύτερη φορά). Όπως και να 'χει τα original δεν θα τα γλυτώσουμε, αφού το ban ε-ε-έρχεται...
εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί ξενέρωσες με το προ... ;)

κοίτα σαφώς η 2,4χ θα σου δώσει καλύτερα ποιοτικά αποτέλεσμα οπότε δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις

και το 08 πέρσι εμένα μου έκανε κάτι χράτσα χρούτσα και το κοιτούσα στραβά αλλά μέχρι εκεί, πάντως αν συνεχίσει αγόρασε το, καλό στο drive και στην EA θα κάνεις ;)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής με το Verbatim παίζει τούμπανο, κανένα πρόβλημα.

Για καλό και για κακό πάντως (και για την περίπτωση που θα ξαναβγάλει unreadable disc) έχω κοντά μου τα εργαλεία της επισκευής:

hilift004%20008.jpg

Έχετε ακούσει που λένε Κρουστική Συντήρηση?

Δημοσ.

To προβλημα δεν εχει να κανει με τα δισκακια απο τις κοπιες και τα ISO. Εχει να κανει με το δισκακι του παιχνιδιου γιατι εχω και κανονικη κονσολα και πρωτοτυπο το παιχνιδι και μου χει πεταξει unreadable disc error.

Δημοσ.
Μέχρι στιγμής με το Verbatim παίζει τούμπανο, κανένα πρόβλημα.

Για καλό και για κακό πάντως (και για την περίπτωση που θα ξαναβγάλει unreadable disc) έχω κοντά μου τα εργαλεία της επισκευής:

hilift004%20008.jpg

Έχετε ακούσει που λένε Κρουστική Συντήρηση?

χαχαχαχ καλό
Δημοσ.

το fifa 09 έχω παρατηρήσει ότι διαβάζει ασταμάτητα το dvd μέσα στο αγώνα(οποτε δεν είναι περίεργο να βγάζει disc errors) κάτι πολύ σπάνιο για αθλητικό τίτλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρώει κάποια κολληματάκια μέσα στις φάσεις κάτι που δεν υπήρχε στο euro εκτος από κάποια σουτ.το install θα βοηθήσει πολύ το fifa πιστεύω και ίσως να φύγουν και κάποια κολλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δημοσ.

Φιλε να σε ρωτησω κατι?στο πλαιιστατιον 3 πως μπορεις να κανεις install to fifa 09?σε ρωταω γιατι μονο σε παιχνιδια που μου το ζηταει μπορω να κανω εγκατασταση αλλα μηπωσ γινεται και με αλλο τροπο για να τρεχει πιο γρηγορα.Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν μπορείς φιλε μου .το install του xbox θα είναι full δηλαδή όλο το game θα παίζει από τον σκληρό και δεν έχει σχέση με το παιχνίδι όπως στο ps3 δηλαδή θα γίνετε σε όλα τα παιχνίδια του.το ps3 χρησιμοποιεί βοηθητικό install σε games που το χρειάζονται και αποθηκεύει ένα μέρος στον σκληρό.

Δημοσ.
Να κάνω μία ερώτηση.Στο Fifa τις πάσες,τα σουτ κτλ τα έχετε ρυθμίσει όλα στο manual;

Εγω τα εχω ολα στο semi,μην μου σπασουν και τα νευρα...

Δημοσ.
Εγω τα εχω ολα στο semi,μην μου σπασουν και τα νευρα...
Ολα στο semi και Through balls στο auto ( πιστευω το manual εκει δεν εχει νοημα. Δε μπορεις με τιποτε να σημαδεψεις εκει που θες στις μακρινες προωθημενες )
Δημοσ.

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, οπότε ας μιλήσω για εμένα.

Εναντίον του AI τα έχω όλα στο semi, εκτός από through και long through που είναι manual. Επειδή όμως ο αδερφός μου αυτά τα δύο τα θέλει στο assisted, για να μην πρέπει να τα αλλάζουμε κάθε φορά (χρησιμοποιούμε το ίδιο profile) τελικά τα άφησα κι εγώ στο assisted.

Στα random online παιχνίδια χρησιμοποιώ τις ίδιες ρυθμίσεις, αν και θα τα ήθελα όλα manual. Δυστυχώς όμως δεν ξέρεις τι βοήθειες χρησιμοποιεί ο άλλος (και με φίλτρο "all manual" δεν βρίσκεις πολλά sessions) οπότε... ίδιες ρυθμίσεις με πάνω.

Στα διπλά με φίλους (είτε online, είτε στο σπίτι) όλα manual, εκτός από σουτ που το βάζουμε στο semi. To xειροκίνητο σουτ παραείναι δύσκολο, μπορεί να σουτάρεις με παιχταρά από τα τρία μέτρα και να πάει η μπάλα 20 μέτρα άουτ.

Κατά βάθος θα προτιμούσα να τα είχα όλα στο manual, ομοίως και όλοι οι υπόλοιποι, και να παίζαμε σωστή μπαλίτσα. Νομίζω ότι αυτά που πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε όχι-assisted είναι οι κοντινές και ψηλές πάσες. Με τις short passes στο manual γίνεται φοβερό παιχνίδι κέντρου (γιατί γίνονται πολλές λάθος μπαλιές, ειδικά υπό πίεση), ενώ με τις manual σέντρες/γιόμες μπορείς να κάνεις πραγματικά αυτό που θέλεις, να αλλάζεις παιχνίδι κατά βούληση, να σκάβεις την μπάλα, γενικά είναι απίστευτη φάση.

Αλλιώς βάλτε τις πάσες στο assisted και παρακολουθήστε ένα... βελτιωμένο Pro (γιατί πλέον δεν θα είναι Fifa).

Δημοσ.

Κι εγώ βασικά θα ήθελα να χρησιμοποιούν μόνιμα οι περισσότεροι το manual γιατί πιστεύω ότι μόνο τότε το Fifa γίνεται "καθαρό" simulation.Αλλά από τις λίγες προσπάθειες που έκανα διαπίστωσα ότι ο χειρισμός από τη μία γίνεται πολύ δύσκολος (ειδικά με το σκατοαναλογικό κατ' εμέ του x360) αλλά από την άλλη γίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Μου γεννήθηκε όμως μια απορία.Αν και οι κανονικές και οι προοθημένες πάσες είναι στο manual και εσύ ο ίδιος επιλέγεις την κατέυθυνση και τη δύναμή τους,τότε ποια είναι από κει και πέρα η ουσιαστική διαφορά τους;

Δημοσ.
Μου γεννήθηκε όμως μια απορία.Αν και οι κανονικές και οι προοθημένες πάσες είναι στο manual και εσύ ο ίδιος επιλέγεις την κατέυθυνση και τη δύναμή τους,τότε ποια είναι από κει και πέρα η ουσιαστική διαφορά τους;
Γι αυτο ειπα δεν εχουν νοημα. Γιατι εσυ στις προωθημενες , υποθετω επιλεγεις τον χωρο που θες να ανοιξεις την μπαλα και αυτο μονο υπολογιζει ποσο γρηγορα θα φτασει ο συμπαιχτης σου εκει για να κανει στο αναλογο σημειο την πασα.

Απλα στην πραξη ειναι πολυ ηλιθιες οι προωθημενες στο manual. Στην αρχη το ειχα παντα manual και ηταν πολυ δυσκολο να βγαλεις αυτο που θες. Εβαλα assisted τις προωθημενες και ειδα ασπρη μερα :P

Στα αλλα με semi ειναι ιδανικη αναλογια δυσκολιας/βοηθειας για μενα.

Δημοσ.

Πάντως θέλω να πω κάτι σχετικά με το Fifa 09.Είχα διαβάσει από κάποιον εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος το είχε γράψει) ότι επειδή το Fifa έχει αρκετά μεγάλη δυσκολία και ότι δε προσελκύει πολλά άτομα,όπως αντιθέτως κάνει το arcadίστικο pes,για το λόγο του ότι είναι simulation και όχι ότι "κάτι" του λείπει,όπως αρκετοί έχουν αναφέρει.Αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος.Το λέω αυτό γιατί ενώ το pes μέχρι το pes6 ήταν στο δρόμο του simulation,κανείς δεν το θεωρούσε τρομερά δύσκολο,ούτε τους περισσότερους τους τράβαγε το Fifa που ήταν arcade.Μου κάνει εντύπωση που τώρα διαβάζω πράγματα του τύπου "το simulation είναι για τους λίγους και τους harcore παίκτες".

Αυτά πραγματικά δεν τα λέω ως προς επίθεση του Fifa ή υπεράσπιση του pes και συγγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο.Απλώς κι εγώ όταν δοκίμασα το Fifa δεν αισθάνθηκα μια τρελή χαρά για το game όπως αισθανόμουνα με το pes μέχρι το pes6.

Βέβαια έκανα αυτό που έχετε πει.Μετά τη δοκιμή του Fifa 09 έβαλα καπάκι το pes09.Δεν σας λέω τη συνέχεια.Απλώς σας λέω ότι είμαι αντικειμενικό άτομο.Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...