Skia11 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αυτό το "προϋπάρχουσα" δεν αποδεικνύεται ρε παιδιά!!Τι συζητάμε τώρα?? Δε μιλάς για πρϋπάρχουσα, μιλάς για δόλο, δύο διαφορετικά πράγματα. Οι πρϋπάρχουσες κατά μεγάλο ποσοστό (αναλόγως την πάθηση/ασθένεια) αποδεικνύονται, π.χ. ένας όγκος (μη πάμε σε καρκίνο εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς) δε διαμορφώνεται σε μια βδομάδα. Κατά τα άλλα με βρίσκεις σύμφωνο με το post σου.
ntsili Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Οι πρϋπάρχουσες κατά μεγάλο ποσοστό (αναλόγως την πάθηση/ασθένεια) αποδεικνύονται, π.χ. ένας όγκος (μη πάμε σε καρκίνο εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς) δε διαμορφώνεται σε μια βδομάδα. Επειδή είμαι γιατρός επιτρέψτε μου να πω σύντομα κάποια πράγματα: Μου ήρθε στο μυαλό ο καρκίνος του παχέως εντέρου και μάλιστα σε συγκεκριμένο τμήμα: στο ανιόν. Αυτός ο ογκος έχει τα εξής χαρακτηριστικα: -Δεν φράζει νωρίς το π.έντερο διότι εκεί η διάμετρος είναι αυξημένη -Άρα ο ασθενής κυριολεκτικά μπορεί να περάσει καιρός και να μην καταλάβει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ -Η οποιαδήποτε ποσότητα αίματος που μπορεί να περάσει, συνήθως δεν γίνεται αντιληπτή διότι αλλάζει χρώμα (μαυρίζει) και ειναι δυσδιάκριτο. -Για αυτούς (και άλλους λόγους) ο καρκίνος του ανιόντως τμήματος μπορεί να γίνει αντιληπτός πολύ καθυστερημένα από τον ασθενή, ή ΤΥΧΑΙΑ σε κάποια άσχετη εξέταση. -Ο χρόνος επώασης μπορεί να είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, όμως ο ασθενής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για το συμβαίνει μέσα του. Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι ο ασθενής είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τί συμβαίνει μέσα του, απλά θα σας αναφέρω τί έλεγαν για το συγκεκριμένο θέμα γιατροί στο βέλγιο: "Ο ασθενής έχει δικαίωμα να ΜΗΝ γνωρίζει τί συμβαίνει στον εαυτό του και κανένας δεν μπορεί να του αποδόσει ευθύνη για αυτο"!!! Επίσης: "Ο ασθενής -αν του ζητηθεί να κάνει μια εξέταση πχ στον χώρο εργασίας του- έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητήσει ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ για το αποτέλεσμα". Ακούγεται ακραίο?? Πάρτε και αυτό "Σύμφωνα με την τελευταία φράση, αν ερωτηθεί ο ασθενής από την ασφαλιστική για το αν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι πάσχει από κάποια νόσο, έχει δικαίωμα να απαντήσει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Αν ψάξει η ασφαλιστική και βρει το αποτέλεσμα της εξέτασης θα φάει πόρτα, διότι πάνω στο πόρισμα της εξέτασης θα γράφει 'ο Κος τάδε ζήτησε να ΜΗΝ ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της παρούσας εξέτασης'. Δεν υπάρχει δόλος από τον ασθενή διότι όντως ΔΕΝ γνωρίζει.¨ [εκτός και αν αποδειχτεί ότι το σκηνοθέτησε γνωρίζοντας από κάπου αλλού την διάγνωση] Άρα στην περίπτωση του καρκίνου ανιόντως τμήματος (π.εντέρου), δεν μπορεί να κατηγορήσει η ασφαλιστική κάποιον ότι ο καρκίνος έχει ξεκινήσει εδώ και 10 χρόνια και ότι θα όφειλε να γνωρίζει τί συμβαίνει μέσα του. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ασφαλιστική είναι η απαίτηση εξετάσεων από την μεριά του ατόμου που θα ασφαλιστεί. Έτσι διασφαλίζεται και η ίδια και ο πελάτης. Στην περίπτωση την κόρης σου Koronet, θα πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ η εταιρεία ότι η κόρη σου γνώριζε για το πρόβλημα. Προειδοποίησε τους ότι από τη στιγμή που κατηγόρησαν την κόρη σου ότι γνώριζε (δόλος), θα πρέπει να το αποδείξουν. Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω ότι είσαι πχ κλεφτης και στο δικαστήριο να αδυνατήσω να το αποδείξω. Θα υποστώ σοβαρές νομικές κυρώσεις. Ακόμα και αν η ασφαλιστική βρει ότι κόρη σου είχε πρόσφατα εξεταστεί από ΩΡΛ και είχε διαγνωστεί ρινίτιδα, δεν μπορεί να αποδείξει τον ισχυρισμό της. Την ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση έχει ο γιατρός που την εξέτασε, ο οποίος δεν έδσε τη σωστή διάγνωση και δεν έψαξε και για πιθανή πάθηση στο διάφραγμα. Αν όμως στην διάγνωση αναφέρεται πρόβλημα σε διάφραγμα, κόγχες τότε τα πράγματα απλοποιούνται υπέρ τους. Κάτι τέτοιο δεν πιστεύω να ισχύει διότι δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να ασχοληθείς. Καλό κουράγιο, σε βλέπω να τους παίρνεις και τα σώβρακα αν είναι όπως τα λες...
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Φιλε μου περαστικα στην κορη σου αλλα χωρις βεβαια να ειμαι γιατρος νομιζω οτι τετοιες παθησεις δεν φτανουν στο σταδιο της επεμβασης σε 5-6 μηνες μεσα οποτε δεν ειναι και παραλογος ο ισχυρισμος της ασφαλιστικης. Ακόμα κι έτσι να είναι δε πάει να πει ότι ο ασφαλισμένος το γνώριζε και το απέκρυψε. Δεν ξέρω αν ο ασφαλισμένος κάνει εξετάσεις πριν την ασφάλιση για να διαπιστωθεί από τι πάσχει την στιγμή της έναρξης της ασφάλισης. Αν κατά κανόνα κάνουν και απλά στην περίπτωση αυτή δεν έγιναν (ή έγιναν αλλά δεν πρόβλεψαν τη συγκεκριμένη πάθηση) τότε είναι λογικό να πει κανείς ότι πρόκειται για αμέλεια της εταιρείας οπότε ... ας πρόσεχε. Άλλωστε την ύπαρξη τέτοιων περιπτώσεων (περιπτώσεων που ο ασθενής ειλικρινά δεν γνωρίζει ότι πάσχει από κάτι) η ασφαλιστική φαντάζομαι ότι θα πρέπει να την λαμβάνει υπόψη της στο ρίσκο που πέρνει ή αν δεν θέλει να αναλάβει το ρίσκο να προσπαθεί να τις αποκλείσει ζητώντας εξετάσεις πριν την υπογραφή της ασφάλισης. ΥΓ: - Ένας δικηγόρος με γνώση της συκγεκριμένης "αγοράς" και συμπεριφοράς των ασφαλιστικών εταιρειών φαντάζομαι μπορεί να σου δώσει καλυτερες συμβουλές. - Γνωρίζω αντίστοιχη περίπτωση που χειρήστικε γνωστή μου δικηγόρος. Δεν ξερω πως κατέληξε. Θα τη ρωτήσω. - Τράβα τους και μερικές αγωγές να υπάρχουν.
Skia11 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Επειδή είμαι γιατρός επιτρέψτε μου να πω σύντομα κάποια πράγματα: Μου ήρθε στο μυαλό ο καρκίνος του παχέως εντέρου και μάλιστα σε συγκεκριμένο τμήμα: στο ανιόν. Αυτός ο ογκος έχει τα εξής χαρακτηριστικα: -Δεν φράζει νωρίς το π.έντερο διότι εκεί η διάμετρος είναι αυξημένη -Άρα ο ασθενής κυριολεκτικά μπορεί να περάσει καιρός και να μην καταλάβει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ -Η οποιαδήποτε ποσότητα αίματος που μπορεί να περάσει, συνήθως δεν γίνεται αντιληπτή διότι αλλάζει χρώμα (μαυρίζει) και ειναι δυσδιάκριτο. -Για αυτούς (και άλλους λόγους) ο καρκίνος του ανιόντως τμήματος μπορεί να γίνει αντιληπτός πολύ καθυστερημένα από τον ασθενή, ή ΤΥΧΑΙΑ σε κάποια άσχετη εξέταση. -Ο χρόνος επώασης μπορεί να είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, όμως ο ασθενής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για το συμβαίνει μέσα του. Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι ο ασθενής είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τί συμβαίνει μέσα του, απλά θα σας αναφέρω τί έλεγαν για το συγκεκριμένο θέμα γιατροί στο βέλγιο: "Ο ασθενής έχει δικαίωμα να ΜΗΝ γνωρίζει τί συμβαίνει στον εαυτό του και κανένας δεν μπορεί να του αποδόσει ευθύνη για αυτο"!!! Επίσης: "Ο ασθενής -αν του ζητηθεί να κάνει μια εξέταση πχ στον χώρο εργασίας του- έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζητήσει ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ για το αποτέλεσμα". Ακούγεται ακραίο?? Πάρτε και αυτό "Σύμφωνα με την τελευταία φράση, αν ερωτηθεί ο ασθενής από την ασφαλιστική για το αν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι πάσχει από κάποια νόσο, έχει δικαίωμα να απαντήσει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Αν ψάξει η ασφαλιστική και βρει το αποτέλεσμα της εξέτασης θα φάει πόρτα, διότι πάνω στο πόρισμα της εξέτασης θα γράφει 'ο Κος τάδε ζήτησε να ΜΗΝ ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της παρούσας εξέτασης'. Δεν υπάρχει δόλος από τον ασθενή διότι όντως ΔΕΝ γνωρίζει.¨ [εκτός και αν αποδειχτεί ότι το σκηνοθέτησε γνωρίζοντας από κάπου αλλού την διάγνωση] Άρα στην περίπτωση του καρκίνου ανιόντως τμήματος (π.εντέρου), δεν μπορεί να κατηγορήσει η ασφαλιστική κάποιον ότι ο καρκίνος έχει ξεκινήσει εδώ και 10 χρόνια και ότι θα όφειλε να γνωρίζει τί συμβαίνει μέσα του. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ασφαλιστική είναι η απαίτηση εξετάσεων από την μεριά του ατόμου που θα ασφαλιστεί. Έτσι διασφαλίζεται και η ίδια και ο πελάτης. Στην περίπτωση την κόρης σου Koronet, θα πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ η εταιρεία ότι η κόρη σου γνώριζε για το πρόβλημα. Προειδοποίησε τους ότι από τη στιγμή που κατηγόρησαν την κόρη σου ότι γνώριζε (δόλος), θα πρέπει να το αποδείξουν. Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω ότι είσαι πχ κλεφτης και στο δικαστήριο να αδυνατήσω να το αποδείξω. Θα υποστώ σοβαρές νομικές κυρώσεις. Ακόμα και αν η ασφαλιστική βρει ότι κόρη σου είχε πρόσφατα εξεταστεί από ΩΡΛ και είχε διαγνωστεί ρινίτιδα, δεν μπορεί να αποδείξει τον ισχυρισμό της. Την ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση έχει ο γιατρός που την εξέτασε, ο οποίος δεν έδσε τη σωστή διάγνωση και δεν έψαξε και για πιθανή πάθηση στο διάφραγμα. Αν όμως στην διάγνωση αναφέρεται πρόβλημα σε διάφραγμα, κόγχες τότε τα πράγματα απλοποιούνται υπέρ τους. Κάτι τέτοιο δεν πιστεύω να ισχύει διότι δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να ασχοληθείς. Καλό κουράγιο, σε βλέπω να τους παίρνεις και τα σώβρακα αν είναι όπως τα λες... "Οι πρϋπάρχουσες κατά μεγάλο ποσοστό (αναλόγως την πάθηση/ασθένεια) αποδεικνύονται, π.χ. ένας όγκος (μη πάμε σε καρκίνο εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς) δε διαμορφώνεται σε μια βδομάδα." Did u even read my posts???? Επίσης για νοσοκομειακές αποζημιώσεις ζητάνε το βιβλιάριο του πελάτη (ή αντιγραφο αυτού) Θα ήθελα να μου πείς, όντας γιατρός, τι εξετάσεις θα έπρεπε να κάνει κάποιος για αποκλείσει ΚΑΘΕ πιθανή ασθένεια...
insomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Άσχετο με το θέμα, αλλά θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος να μην ήξερα όλες αυτές τις λεπτομέρειες σχετικά με τον καρκίνο του π. εντέρου...
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 "Οι πρϋπάρχουσες κατά μεγάλο ποσοστό (αναλόγως την πάθηση/ασθένεια) αποδεικνύονται, π.χ. ένας όγκος (μη πάμε σε καρκίνο εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς) δε διαμορφώνεται σε μια βδομάδα." Did u even read my posts???? Επίσης για νοσοκομειακές αποζημιώσεις ζητάνε το βιβλιάριο του πελάτη (ή αντιγραφο αυτού) Θα ήθελα να μου πείς, όντας γιατρός, τι εξετάσεις θα έπρεπε να κάνει κάποιος για αποκλείσει ΚΑΘΕ πιθανή ασθένεια... Μπορώ να απαντήσω εγώ που δεν είμαι γιατρός ? - Δεν έχω ιδέα κύριε ασφαλιστά. Γιατρός είμαι ? Πεσ' μου τι θες να σου φέρω και θα στο φέρω. Για παράδειγμα κάποιος (πχ δημόσιο) θέλει να προσλάβει κάποιον αλλά δε θέλει να προσλάβει και κανένα αληταρά/εγκληματία/μ@καca αλλά έναν γενικά σοβαρό άτομο. Κανείς δε μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι πχ στο παρελθόν αυτός που προσλαμβάνει δεν έχει κάνει κανα φόνο. Έτσι προσπαθεί να έχει μια εκτίμηση κατά πόσο ο υποψήφιος δεν είναι κανας εγκληματίας. Ίσως του ζητήσει ποινικό μητρώο, ίσως μετρήσει μια συστάτική επιστολή από κάποιον γενικά αποδεκτό "ηθικό" πρόσωπο κλπ κλπ.
Skia11 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μπορώ να απαντήσω εγώ που δεν είμαι γιατρός ? - Δεν έχω ιδέα κύριε ασφαλιστά. Γιατρός είμαι ? Πεσ' μου τι θες να σου φέρω και θα στο φέρω. Για παράδειγμα κάποιος (πχ δημόσιο) θέλει να προσλάβει κάποιον αλλά δε θέλει να προσλάβει και κανένα αληταρά/εγκληματία/μ@καca αλλά έναν γενικά σοβαρό άτομο. Κανείς δε μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι πχ στο παρελθόν αυτός που προσλαμβάνει δεν έχει κάνει κανα φόνο. Έτσι προσπαθεί να έχει μια εκτίμηση κατά πόσο ο υποψήφιος δεν είναι κανας εγκληματίας. Ίσως του ζητήσει ποινικό μητρώο, ίσως μετρήσει μια συστάτική επιστολή από κάποιον γενικά αποδεκτό "ηθικό" πρόσωπο κλπ κλπ. Η ερώτηση ήταν ρητορική. Το παράδειγμά σου δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε και είναι (no offence) λίγο απλοϊκό. Η όλη κουβέντα έχει να κάνει με το τι ισχύει (όχι μόνο στην Ελλάδα) στην ασφαλιστική αγορά. Η έννοια της πρϋπάρχουσας παύει να ισχύει στα συμβόλαια μετα την παρέλευση 2 ετών, εξαιρούνται οι χρόνιες παθήσεις (βλ. προηγούμενο post).
ntsili Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 "Οι πρϋπάρχουσες κατά μεγάλο ποσοστό (αναλόγως την πάθηση/ασθένεια) αποδεικνύονται, π.χ. ένας όγκος (μη πάμε σε καρκίνο εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς) δε διαμορφώνεται σε μια βδομάδα." Did u even read my posts???? Επίσης για νοσοκομειακές αποζημιώσεις ζητάνε το βιβλιάριο του πελάτη (ή αντιγραφο αυτού) Θα ήθελα να μου πείς, όντας γιατρός, τι εξετάσεις θα έπρεπε να κάνει κάποιος για αποκλείσει ΚΑΘΕ πιθανή ασθένεια... Διάβασα πολύ καλά και κατάλαβα αυτά που λες. Γράφω την απάντηση μου για να εξηγήσω ότι θα ήταν πάραλογο να κατηγορηθείς από κάποια ασφαλιστική εταιρεία ότι δεν γνώριζες μια αρρώστια την οποία κουβαλάς πολύ καιρό [και εννοείται δεν είναι μόνο ο καρκίνος]. Υπάρχει όντως η πιθανότητα να μην τη γνώριζες. Για το άλλο που με ρωτάς υπάρχει ολόκληρη συζήτηση από τους γιατρούς για το αν πέρα από τις γνωστές εξετάσεις ρουτίνας, θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζικά τα λεγόμενα screening tests σε συγκεκρμένες ηλικιακές ομάδες, πέρα από τις κλασικές εξετάσεις ρουτίνας. Με αυτές θα μπορούσαμε να κυριολεκτικά να "τσιμπήσουμε" ανθρώπους και να τους σώσουμε πριν νοσήσουν, απλά ψάχνοντας για κάποιους καινούριους δείκτες ή κάνοντας κάποιες ειδικές εξετάσεις. Τώρα, ο λόγος που δεν γίνεται αυτό δεν θα συζητηθεί εδώ, απλά θα πω ότι βραχυπρόθεσμα οικονομικά δεν είναι ότι πιο συμφέρον για ένα κράτος, παρότι μακροπρόθεσμα το οικονομικό κέρδος είναι πολλαπλάσιο. Λίγο η κοντόθφαλμη στάση, λίγο ο συνωστισμός που θα δημιουργιόταν στα νοσοκομεία, λειτουργούν προς το παρόν αποτρεπτικά για την εφαρμογή μιας τέτοιας κίνησης... Αν θέλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες φίλε μου ας το κάνουν! Η απάντηση όμως είναι ότι δεν τις συμφέρει (είτε χρεωθούν οι ίδιες τα έξοδα, είτε ο πελάτης... μιλάμε για κάποια χιλιάρικα). Σόρρυ αν ενόχλησα κάποιους με την αναφορά μου σε συμπτώματα, στο προηγούμενο post.
KostasV Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για να αγοράσεις αυτοκίνητο θα πας σε όλες τις εκθέσεις της Αθήνας, θ αγοράσεις όλα τα περιοδικά και θα μιλήσεις με όλους τους φίλους. Για το ΤΟΣΟ σημαντικό αγαθό της ασφάλισης θα αρκεστείς στα χέρια αυτού που θα σου χτυπήσει πρώτος τη πόρτα. Ειδικά μάλιστα αν είναι από μια εταιρία που ξοδεύει τα λεφτά των ασφαλισμένων της για τηλεοπτικές διαφημίσεις ακόμα καλύτερα. Δε μισούν τυχαία οι Έλληνες τις ασφάλειες, έρχονται όλοι οι αστείοι τύποι /ασφαλιστές και σου λένε σε όλα ΝΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ και δυο χρόνια μετά άντε γεια πλήρωνε από τη τσέπη σου, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν, τα φάγαμε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις….. Αν θέλετε παιδία μια ασφαλιστική εταιρία που θα κάνει ότι υποσχεθεί χωρίς ταλαιπωρία πηγαίνετε στην ALICO AIG Life. Ο ασφαλιστής δε σας πει σε όλα ναι όταν έρθει σπίτι σας και η μόνη διαφήμιση της εταιρίας που θα δείτε είναι στη φανέλα της Manchester United. Υ.Γ. Ναι εκεί δουλεύω, (όχι στο κομμάτι των πωλήσεων όμως) όχι δεν είμαι προκατειλημμένος, ναι υπάρχουν και άλλες 2 ή 3 σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα…
Neurotic_Fest Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δεν είναι μόνο θέμα αξιόπιστων εταιρειών αυτό που λες, έχει να κάνει και με την εργασιακή σχέση εταιρείας-ασφαλιστή, όταν ο άλλος λειτουργεί ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι ουσιαστικά έμπορος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το ίδιο γίνεται και με την προώθηση προϊόντων μέσω τηλεφώνου ας πούμε, με παίρνουν σπίτι άνθρωποι με απίστευτο τσαμπουκά ώρες ώρες, θυμάμαι ειδικά μια γυναίκα που έπαιρνε για προσφορά τις Φορθνετ, ψιλοάξεστη, άσχετη και μάλλον απελπισμένη αν κρίνω απ'την επιμονή της, αυτό δεν μου λέει και πολλά για την εταιρεία.
babylonx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έχει παλιώσει πολύ το θέμα αλλά ως γνωστόν τα ελληνικά δικαστήρια δεν είναι γνωστά για την ταχύτητά τους. Λογικά όμως μάλλον θα έχει βγει άκρη μετά από δύο χρόνια. Να τολμήσω λοιπόν να ρωτήσω τον φίλο koronet τι συνέβη και τι κατάληξη υπήρξε εάν υπήρξε;
koronet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 .......................................... Να τολμήσω λοιπόν να ρωτήσω τον φίλο koronet τι συνέβη και τι κατάληξη υπήρξε εάν υπήρξε; Αγαπητέ μου το τι συνέβη το περιγράφω στο αρχικό post. Όσον αφορά την κατάληξη: Ακόμα δεν υπάρχει κατάληξη. Την υπόθεση ανέλαβε δικηγόρος χωρίς ακόμα αποτέλεσμα. Έκτοτε, μεσολάβησαν τα γνωστά γεγονότα με την εν λόγω ασφαλιστική, που εξηγούν παρόμοιες συμπεριφορές της απέναντι σε πολλούς ασφαλισμένους (τότε σχεδόν όλους), παραμονές του κανονιού που υπέβοσκε. Βέβαια, με αυτή την κατάσταση, όπου πολύς κόσμος έχει χάσει τους κόπους μιας ζωής, καταλαβαίνεις ότι αισθάνομαι και τυχερός! Το βασικότερο είναι ότι πήγε καλά η κόρη μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τα 3+ χιλιάρικα ...αν είναι νάρθουν σε 5-6 χρόνια καλώς να έρθουν (μαζί και με ότι άλλο επιδικάσει το δικαστήριο). Φαντάζομαι ότι χιλιάδες κόσμος έχει πλέον πάρει σειρά με πολύ πολύ σοβαρώτερες απαιτήσεις από τη δικιά μου. Εκ των υστέρων, μετανοιώνω που πλήρωσα το "λουξ" νοσοκομείο-παράρτημα των Νοτίων προαστίων και δεν τους άφησα να κυνηγάνε αυτοί την λαμογιοασφαλιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.