Προς το περιεχόμενο

Χτες βράδυ τράκαρα....και....


JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους....εχτες το βράδυ έκανα ένα μεγάλο λάθος....Πήγα στο dvd club να νοικιάσω ένα dvd.... Με το που ξεπαρκάρω, στην αμέσως επόμενη διασταύρωση με την άκρη του ματιού μου στιγμιαία βλέπω φως να έρχετε κατα πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα απο τη μεροιά του συνοδηγού. Στο κλασμα δευτερολέπτου κόβω όλο αριστερά μπας και σώσω τιποτα. ΜΠΑΜ. Αμέσως κατεβαινω να δω, και βλέπω έναν πακιστανό όρθιο και την μηχανή του επάνω στο αμάξι μου.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να δω αν ο άνθρωπος ήταν καλά και αν έπρεπε να καλέσω ασθενοφόρο. Ο τύπος για μεγάλη του τύχη ήταν μια χαρά πράγμα που με έκανε να απορίσω...Το πως ήταν τόσο καλά θα το δείτε πιο κάτω...

Παγωμένος τον ρωτάω γιατί πέρασε με στοπ. Μου απαντάει κάτι άκυρο, και αμέσως με πέρνει ένα κύμα απο κονιάκ.

Για καλη μου τύχη στην πλατεία εκεί ύπηρχε μια παρεά γνωστών μου.

Μου λένε λοιπον πως οδηγούσε άλλος την μηχανή ο οποίος έφυγε τρέχοντας πριν ακόμα βγω εγώ απο το αμάξι.

Διατηρώντας την ηρεμία μου (αν και συνήθως νευριάζω και κάνω διαφορα) του ζηταω την ασφάλεια του. Μου λεει λοιπον με ύφος ο πακιστανός : δεν πειραζει μεγαλε σε αφηνω να φυγεις. Φύγε...

Μένω κόκκαλο και λεω απο μέσα μου : ε? δεν το πιασα τι λεει???

Του ξαναζητάω ασφάλεια και με τα πολλά μου πετάει ότι ναι μεν έχει ασφάλεια αλλα δεν έχει δίπλωμα....

Τέλεια λέω μέσα μου. Παραμένοντας ευγενικός εγώ τον ρωτάω εαν έχει κανέναν φίλο με δίπλωμα να έρθει να πει πως οδηγούσε αυτός και να τελειώσει εκεί το θέμα.

Αρχισε πάλι να μου πετάει άκυρες απαντησεις και να με ειρωνεύετε...Ε κάπου εκεί λέω δεν θα σε παρακαλάω κίολας, και κάλεσα το 100.

Η ώρα ήταν 21.45.

Το περιπολικό φτάνει στις 00.15.

 

Είσαστε έτοιμοι τωρα να ακούσετε τη συνέχεια????

Κατεβαίνει χαλαρός και άνετος ο αστυνόμος και πάει στο πακιστανό και αφού του λεει να μην ανησυχεί έρχετε σε μένα και με αδειάζει κανονικά. "Ντροπή σου που πας να βγάλεις λεφτά απο έναν φτωχό μετανάστη, και θα πρεπε να ντρέπεσε" και άλλα πολλά.

Του εξηγώ ότι δεν είχα σκοπό να καλέσω το 100, αλλα δεν υπήρχε άλλη λύση.

Τίποτα. Ο αστυνόμος συνέχιζε το τροπάριο του....

Εκεί έρχετε ένας φίλος φαναρτζής που είχα πάρει τηλέφωνο πριν ώρα.

Πάνω απο 3.000 η ζημιά φίλε μου λέει και να εύχεσε να μην έχει πάρει κολώνα...

Ωραία λέω.

Συμπέρασμα.

Έχουμε έναν πακιστανό, χωρίς άδεια παραμονής στην Ελλάδα, χωρίς δίπλωμα οδηγησης, ο οποίος οδηγάει μεθυσμένος μηχανή και περνάει με στοπ.

Πέφτει επάνω μου και παρόλη την καλή διάθεσή μου, ο αστυνόμος μου τα χώνει.

Το κορυφαίο? Κάνουν μια πολύ σύντομη αναφορά ατυχήματος, χωρίς να αναγράψουν τίποτα παρα πάνω απο το ότι τρακάραμε.

Και το κορυφαίο τώρα????

Οι αστυνομία άφησε τον πακιστάνο να φύγει χαλαρός οδηγόντας τη τρακαρισμένη μηχανή του. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εδω που τα λεμε φταις γιατι εκανες πολλα λαθη

1) πας να νοικιασεις dvd ενω παντα μπαινουμε rapidshare

2) δε σταματησες ενω δεν ειχες στοπ

3) δε σκοτωσες τον Πακιστανο

4) καλεσες την αστυνομια να σε υπερασπιστει (προχτες βαραγανε τον ανθρωπο που πηγε να σταματησει τον εγκληματια που αφησανε να αλωνιζει)

 

την εχω πατησει κι εγω ετσι με χτυπησε μεθυσμενος με σαραβαλο χωρις διπλωμα και ο μπατσος μου εκανε παρατηρηση επειδη δε φοραγα μπλουζα

 

τι να πει κανεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά λυπάμαι για το ατύχημα σου.

Παρα ολα αυτά θέλω να ρωτήσω,

Πόσο μακριά ήταν το σπίτι σου από το video club?

Τι σχέση έχει αυτό τώρα μωρέ. "Ας μην βαριόσουν να μην τράκερνες";

Έλεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γμτ... εγλω όταν τρλάκαρα και έφτεγα, έκανα κανονικά δήλωση κλπ:mad:.... την επόμενη φορά θα το παίξω κι εγώ μεθυσμένος.:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ιστορια σου μπαζει φιλε απο παντου

ηρθε αστυνομικος και σου εβαζε τις φωνες και εσυ καθοσουν σαν τον φιογκο και τα ακουγες αντι να του παρεις το ονοματεπωνυμο και να του γ@!#$ το σπιτι στις καταγγελιες?βγες και σε κανα καναλι! επιτελους σταματηστε να σας κανουν νουμερα ο καθε βλακας και διεκδικηστε τα δικαιωματα σας απο το συνταγμα!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! :mad::mad::mad::mad::mad: το ποστ σου το βλεπω σαν κλαψουρισμα στοιχεια των αστυνομικων πηρες???καταγγελια απο αυριο αντε τα γουρουνια πολυ τα καλομαθαμε μου φαινετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου είπε αστυνομικός αυτό το πράγμα και δεν του κατέβασες καντήλια, μάνες και πατέρες σε συγχαίρω για την ψυχραιμία σου. Εγώ μάλλον θα ήμουν φυλακή και αυτός στο Κ.Α.Τ. Αν δεν του είχα κάνει ευθανασία με το όπλο που του αφαίρεσα αφού το είχε αφήσει εκτεθειμένο στο καπό του αυτοκινήτου μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι μπάζει ρε? αφού ότι να ναι είναι τα άτομα... καταρχήν δεν έχουν καταλάβει ότι το να προστατευουν τον πολίτη είναι μέσα στα καθήκοντά τους.

 

τσεκαρισμένο, πάρτε την αστυνομία και φωνάξτε "ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" δεν θα ρθει κανένας.. στην καλύτερη περίπτωση θα ρθουν μετά απο καμιά ώρα για να είναι σίγουροι ότι ήδη σε εχουν καθαρισει και αυτοι δεν κινδυνευουν.

 

Το ξέρω ότι και αυτοί έχουν μανούλες και ότι θα πρέπει να νοιάζονται για το τομάρι τους αλλά ρε γαμώτη ποιος θα την κάνει την κωλοδουλειά αυτή? Και αφού αποφάσισες να την κάνεις, έ καντην να πουμε, μην μου πέρνεις το XT μου φοράς και την στολή του ρομποκοπ και το παιζει κάπως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπα ώπα ώπα....τι εννοείτε όταν λέτε μπάζει απο παντού? Εγραψα τα γεγονότα οπως ακριβως γίνανε. Το αν φαντάζουν υπερβολικά είναι άλλο θέμα. Γίνανε όμως.

Και δεν έγραψα για να κλαφτώ. Αλλά για μισό λεπτάκι. Ο πακιστανος λίωμα στο ποτό, χωρίς δίπλωμα χωρίς άδεια, παραβιάζει το στοπ, και ο αστυνόμος του λέει να μην ανησυχεί και τον στέλνει οδηγόντας σπίτι του??? Και μένω εγώ μ@λ@κ@ς πίσω να με ταπεινώνει ο γαλονάς επειδή και καλά τα έβαλα με τον φτωχό και αδικημένο???

Για κάτσε ρε φίλε. και εγώ φτωχώς είμαι. Δεν του είπα εγω να πέσει επάνω μου. Ούτε πήγαινα με 200 ώστε να μην με δει. Ζήτημα να πήγαινα με 20. Μόλις είχα ξεπαρκάρει άλλωστε. Μην τα δικαιολογούμε και όλα πια προκειμένου να βαφτίζουμε κάποιους ρατσιστές.

 

P.S. μένω σε ερημιά. το πιο κοντινό dvd club απέχει 10 χιλιόμετρα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι ακριβως εγραψε στο χαρτι η αστυνομια...

αν τα γραψαν οπως ηθελαν κ βαλες υπογραφη εισαι θυμα.

επρεπε να φωναξεις κ την φροντιδα ατυχηματος κ να δηλωσεις κ τραυματιας για να εισαι σιγουρα καλυμμενος.

3 ωρες περιμενα κ γω τους μλκς κ οσα περιπολικα περναγαν ελεγαν δεν ειναι δικια μας η κληση να τους περιμενετε.(αν ειχες πει οτι ειχες κ τραυματιες θα ρχοντουσαν πιο γρηγορα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα με αυτους τι εγεινε?

 

:lol: :lol: :lol: τα παιδιά βοηθίσανε πολύ. Διότι εκτός του ότι ήταν όλοι μάρτηρες του τροχαίου (12 άτομα) προλάβανε και τον πακιστανό που πηγε να την κοπανίσει όσο εγω μιλούσα με τη δικηγόρο μου στο τηλέφωνο. :-) :-) :-) Και φυσικά μου κάνανε παρέα όσες ώρες περιμέναμε το περιπολικό. (μα 2.30 ώρες καθυστέρηση δεν είναι πολύ.... ιδίως όταν είναι τροχαία απέχει 8 χιλιόμετρα απο το συμβάν???)

 

τι ακριβως εγραψε στο χαρτι η αστυνομια...

αν τα γραψαν οπως ηθελαν κ βαλες υπογραφη εισαι θυμα.

επρεπε να φωναξεις κ την φροντιδα ατυχηματος κ να δηλωσεις κ τραυματιας για να εισαι σιγουρα καλυμμενος.

 

Στο χαρτί έγραψαν μόνο το μέρος που έγινε το τροχαίο, το μέρος που συγκρούστικε, και το ότι υπήρχε στοπ στον άλλον.

 

Εγω δεν ήθελα να τον κρεμάσουνε κιόλας, αλλά όχι και με τόσες παρανομίες και παραβάσεις να τον αφήνουν να φεύγει οδηγώντας σαν κύριος!!! Και μάλιστα απο Κορωπί που έγινε το τροχαίο να πάει Κερατέα όπου μένει οδηγώντας!! Δηλαδή πρέπει να πάρει κανένα στο λαιμό του και να λέμε μετά κρίμα και άδικο???

Τι βγαίνουν για αλκοτεστ τη στιγμή που αφήνουν τέτοιoυς να οδηγάνε free??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σειρα σε τροχαιο παντα (ειτε γινει φιλικη δηλωση ειτε οχι) ειναι τηλ. σε τροχαια για καταγραφη του ατυχηματος και μετα τηλ. στις ασφαλιστικες για να ερθει πραγματογνωμονας. Η τροχαια απλως καταγραφει σε χαρτι το τροχαιο δηλ. το δρομο που ησουν εσυ το δρομο που ηταν ο αλλος και τα σηματα που υπηρχαν αν σου φωναξε οπως λες επρεπε να κρατησεις τα στοιχεια του να του κανεις μηνυση.

3000 ευρω ζημια απο μηχανακι; Τι μαρκα αμαξι εχει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...