χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ... τι χαρακτηρίζει τον "Άντρα το Σωστό", κατά τη γνώμη σας ? Ή πως κρατάτε μια γυναίκα ευτυχισμένη ? Παρακαλώ μην το καφρέψουμε κι αυτό το θέμα και μας το κλειδώσουν. Ευχαριστώ !
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αποδόσεις για τις πιθανότητες να μην καφρέψει το θέμα, θα μας δώσεις; Καλή συνέχεια εύχομαι, κι ας με καταδίκασες να ακούω μέσα στο μυαλό μου τον Τσαλίκη, και δε μεσημέριασε ακόμη...
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ Για τον Τσαλίκη δε φταίω ... Ο Λούσι μου έδωσε την ιδέα. Άποψη για το θέμα δεν έχεις ? (πιθανότητες να μην καφρέψει δεν έχω...)
georgemarios Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 πως να κανεις μια γυναικα ευτυχισμενη οταν η ιδια δε ξερει τι θελει? Πρεπει να μυριζεις τα νυχια σου συνεχεια... Χμ... ναι, μαλλον αυτο ο αντρας ο σωστος λοιπον, ειναι αυτος που μυριζει συστηματικα τα νυχια του ωστε να βρισκει τι ειναι αυτο που κανει τη γυναικα του ευτιχισμενη την εκαστοτε στιγμη....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εξαρτάται από τη διάθεση με την οποία προσεγγίζει κανείς το θέμα. Αν ήθελα να υπεκφύγω (χμμ...) θα μπορούσα ενδεχομένως να παρατηρήσω ότι ο "σωστός άντρας" και η "διατήρηση της ευτυχίας" μιας γυναίκας δεν απαραίτητα έννοιες συμβατές. Θέλω να πω, μπορεί μια γυναίκα για να είναι "ευτυχισμένη" να θέλει πράγματα παράλογα ή απλά έξω από τις δυνατότητες του ζευγαριού ή του συντρόφου της. Δε νομίζω ότι θα ήταν "σωστός" ο άντρας που θα έσπευδε άκριτα να της τα προσφέρει, ούτε απαραίτητα τομάρι αυτός που θα αρνούταν. Μια άλλη απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι σωστός άντρας, για μένα, είναι αυτός που σέβεται τη σύντροφό του, προσπαθεί να την καταλάβει (προσπάθεια που μάλλον διαρκεί μια ζωή, αν τύχει να μείνουν τόσο μαζί) και δεν τη θεωρεί δεδομένη. Τα ίδια νομίζω ισχύουν κι από την άλλη πλευρά κι όχι, φυσικά, υποχρεωτικά για συντρόφους του αντιθέτου φύλου.
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σωστά μιλάς αγαπητέ σνουμπ. Αλλά -ίσως δεν διατύπωσα σωστά το θέμα- θα ήθελα και τα στοιχεία εκείνα, που ξεχωρίζουν τον άντρα το σωστό από μια γυναίκα (σωστή).
georgemarios Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 οταν η γυναικα θελει παραλογα πραγματα, δεν ειναι απαραιτητο πως την κανεις ευτυχισμενη με το να την ικανοποιεις σε αυτα. Καμια φορα (συνηθως), η γυναικα εχει αναγκη να βρεθει αυτος που θα την βαλει σε "ταξη" ψυχολογικα (με την καλη εννοια, μη με παρεξηγισει κανεις ε?)
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 θα ήθελα και τα στοιχεία εκείνα, που ξεχωρίζουν τον άντρα το σωστό από μια γυναίκα (σωστή). Τα γεννητικά όργανα, η αίσθηση του χώρου και η τριχοφυία;
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εννοώ τα στοιχεία του ψυχισμού, της προσωπικότητας αγαπητό μου παιδί ! (παρακάλεσα να μην το καφρέψουμε...)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Πολύ κακό για το τίποτα. Ένα είναι το -πραγματικό- ζητούμενο αλλιώς οι προσθετικές στήθους δεν θα είχαν κανένα νόημα:
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει συγκεκριμμένος τύπος που να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Κάποιες γυναίκες θέλουν απο τους άντρες σεβασμό, άλλες θέλουν να τους φέρονται σαν σκουπίδια (μαζοχίστριες κοινώς) και άλλες να έχουν το πάνω χέρι.
Critter Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σκυψε ευλογημενη να σε κανω ευτυχισμενη...Να πως μπορει να κανει καποιος μια γυναικα ευτυχισμενη. Ποσο μαλλον δε, οτάν μετα απο την παραπανω διαδικασια ακολουθησει το δε σε ξερω δε με ξερεις τα πραγματα γινονται ακομα καλυτερα αφου εχουν μεινει και οι 2 με μια ωραια αναμνηση χωρις προστριβες κτλ.... Και ενταξει βρε αδερφε αν υπηρχε και μια καλη χημεια στο σεξουαλικο μπορουν και να τα λενε και πιο συχνα για ενα ποτακι....στο σπιτι ενος απο τους 2...αλλα ως εκει.
Mithrantir Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Όσον αφορά το ερώτημα τι κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη σε μια σχέση δεν είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών της. Πρέπει η γυναίκα να έχει την εντύπωση (αίσθηση, ψευδαίσθηση), οτι αυτή είναι ο κύριος παράγοντας επηρεασμού της διάθεσης και της ζωής του συντρόφου της. Να νιώθει σαν πρωταγωνίστρια σε ρομαντική ταινία με τα καλά και τα δύσκολα. Βασικά οι γυναίκες δεν θέλουν να τους κάνουν όλα τα χατίρια, αλλά θέλουν κάποιον να τις πάρει απ' το χέρι όταν πρέπει. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα, μιας και οι ταινίες διαρκούν 2 ώρες πάνω κάτω. Και δεν είναι η ζωή 2 ώρες μόνο. Επίσης το πρέπει διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως και ο βαθμός που κάποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με κάποιον. Πολλά μπορούν να ειπωθούν ακόμα γι' αυτό και το άλλο θέμα (του σωστού άνδρα, που είναι εντελώς υποκειμενικό), αλλά παίζει δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εδώ κοντά, στα Ψαχνά, ένας φίλος προσπάθησε να μου λύσει μια απορία: Παρατήρησα πως υπήρχε τεράστιος αριθμός ανύπαντρων αντρών που είχε ξεπεράσει τα 40. Για ορισμένους από αυτούς είμαι σίγουρος πως δεν έχουν πάει καν με γυναίκα. Εντάξει κατ' εμέ οι περισσότεροι που γνώρισα είναι καλοί άνθρωποι, αν πει κανείς ότι είναι βλάχοι και δεν έχουν ούτε παπάκι οι δύστυχοι, απλώς αναρωτιόμουν αν οι γυναίκες του χωριού δεν είναι βλάχες και είναι πλούσιες.... Τελικά ο φίλος μου είπε να μην ρωτάω πράγματα που ξέρω εκ των προτέρων τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.